../images/Emo45.gif לגרשון על התיאור האובייקטיבי
אני רק רוצה להעיר שמי שדאגו לסלק משינוי את טומי לפיד, אברהם פורז, מודי זנדברג, אתי לבני, מלי פולישוק, ויקטור בריילובסקי, רוני בריזון ואחרים הם כמובן טומי לפיד, אברהם פורז, מודי זנדברג, אתי לבני, מלי פולישוק, ויקטור בריילובסקי, רוני בריזון ואחרים, שסילקו את עצמם מהמפלגה לאחר שהתוצאות לא נראו להם. חברי מועצה רבים מכל המחנות דיברו עם תומכי פורז, והבטיחו להם לבחור את פורז למקום השלישי ברוב מוחץ. אילו נשאר מודי זנדברג, במקום להסיר את מועמדותו, הוא היה נבחר ללא ספק למקום הרביעי בתמיכת רבים מאנשי רון לוונטל. חברי המועצה (אלה מביניהם שלא נטשו את המקום לאחר בחירת לוונטל) דווקא לא ניסו "להתנקם" באף אחד. אראלה גולן, למשל, שהיתה מזוהה עד כה באופן חד משמעי כתומכת של פורז, נבחרה ברוב גדול למקום החמישי ע"י מי שהיו לכאורה אמורים להיות מתנגדיה, אך העדיפו אותה - ובצדק, לדעתי - על פני נשים אחרות, וזאת כדי להעביר מסר של פייסנות ולא חיסול חשבונות. רבים מהנוכחים גם הסכימו כי בריזון היה נבחר ללא ספק למקום שישי או שביעי אילו נשאר. "הדמויות המרכזיות" שגרשון מזכיר לא סולקו, אלא בחרו להסתלק, ובבחירה זו הם יכולים להאשים בעיקר את עצמם. ועדיין, כל האנשים האלה שבחרו לעזוב יחסרו לי מאוד במפלגה ובכנסת. שינוי לא תהיה מה שהיתה בלעדיהם, ואנו ללא ספק זקוקים לאנשים כמוהם בשינוי. חבל לי מאוד על הצעד שבחרו, ואני מאוד מקווה שתימצא דרך חזרה ממנו.