תוצאות הבחירות

תוצאות הבחירות

אמש התבשרנו על תוצאות הבחירות לרשימת שינוי לכנסת הבאה. תוצאות הרשימה משקפות דיל מלוכלך שנרקם בין האופוזיציה האופורטוניסטית וחסרת אחריות במפלגת שינוי לבין מספר חברי כנסת מכהנים שבחרו לשפוך את המים עם התינוק ושרוף את המועדון. הדיל הזה למעשה ריקן מתוכן את רשימת שינוי ודאג לסלק ממנה את הדמויות המרכזיות מהמפלגה. כדוגמאת טומי לפיד, אברהם פורז, מודי זנדברג, אתי לבני, מלי פולישוק, ויקטור בריילובסקי, רוני בריזון ואחרים.

מה קורה אצלכם?הבוחרים לא מבינים

טומי לפיד נשאר כמספר 1 עם רון לוונטיל או פרש סופית עם קבוצת ח"כים? בלילה כתבו בעיתונות על מגעים בין הקבוצות ובבוקר השתתקו. מה המצב בשינוי? מה החליטו חברי הכנסת ומה החליט לפיד? מי מהקבוצות נותרה עם השם של "שינוי" ומה קורה עם תקציב מימון המפלגות?

srulek

New member
חוצפן אנטי דמוקרט ! מה זה גנבו ?

יש תקנון במפלגה ומוסדות (שכמובן כל עוד הצביעו לפי רצונות הדיקטטורים לפיד ופורז הם בסדר )ונבחרו אנשים חדשים ורעננו קצת את השורות . אז מה קרה ? שילכו אלה שחיממו את כסאות עור הצבי 5 ויותר כנסות ויפנו מקום לדם חדש . זה מהות הדמוקרטיה !!

אתה שואל מה זה גנבו ?

תקרא את ההודעה של גרשון מנהל הפורום, דילים ורשימות חיסול של אופוזיציונרים במפלגה!!

srulek

New member
אנו באופוזיציה נלחמנו למען פריימריז

ומי שהתנגד בתוקף הם לפיד ופורז ! אז שיאכלו אותה !

פריימריז כמו בליכוד??

עם אנשים שצועקים ומוכרים נקניקיות וצועקים או אה מה קרה....... ודילים בין חברי מרכז? לא תודה !!!

srulek

New member
אל תסלף ואל תיתמם ! לא כל פריימריז

דינם ומראיתם כמו פסטיבל הליכוד (שאגב אינו פריימריז בין חברי המפלגה ) . בחירות במועצה מצומצמת הם המושחתות ביותר כיוון שהן מאפשרות שוחד פוליטי . אבל האבסורד שלפיד ופורז כ"כ לא הכירו אפילו את הלך הרוחות במועצה שחשבו שהיא שפוטה שלהם שנלחמו להשארת השיטה הלקויה ואכלו אותה ! רק על ניתוקם זה מגיע להם ללכת .

אל תגידו שלא אמרתי

כתבתי כאן בעבר מספר פעמיים על כך שעומדים לגנוב את המפלגה. אתמול החבר'ה של רייכמו ופריצקי גנבו את המפלגה כשוד לאור היום. יום עצוב לשינוי.

איך קרה שאישתו של פריצקי הפכל לחברת

מועצה? בחוברת שנשלחה לכל חברי המפלגה כשהם התבקשו לבחור את חברי המועצה, הציג כל מועמד את עצמו בארבע שורות מקסימום. זה מה שאושר לכל מתמודד. אישתו של פריצקי לא הצליחה אפילו למלא את ארבע השורות האלה. היא מילאה שורה אחת בלבד ואנשים בחרו בה באופן לא ענייני בשל שם משפחתה. כך הגיעו אנשים לא ראויים למועצה ואיש לא פצה פה וציפצף. לימים, נתמכי פריצקי הפכו לאויבי פריצקי והדיל של עצמם איים להפיל אותם. הם ברחו בלא התמודדות והאשימו את כל העולם חוץ מעצמם. חבר'ה אתם רוצים אשימה אחראית וטובה? אז תדקדקו בפרטים. קיימו מקסימום הבטחות לבוחר. ותבחרו אק אנשים ראויים לכל תפקיד ולו הזוטר ביותר.

אנדרי ז

New member
דילים הם לא דבר חדש

אבל כנראה שהם הופכים ללא לגיטימיים רק כשזה פתאום הולך לכיוון של האופוזיציה. המממ...

sheleg m

New member
אתה צודק

אני תכננתי גם השנה להצביע שינוי למרות שקת התאכזבתי מהם, אך אחרי מה שקרה אתמול שראשי המפלגה לא מסוגלים לקבל שבצורה דמוקרטית נבחרו אנשים חדשים לרשימה, זה גורם לי לחשוב פעמים האם זו אכן אלו האנשים שאני רוצה שייצגו אותי

vantan

New member
גנבתם לנו את הקולות../images/Emo10.gif

עכשו אתם רוצים לגנוב גם את כספי משלם המיסים שהועברו לשינוי.

גרשון, אתה מאמין בדמוקרטיה?

או שאתה מאמין רק בדמוקרטיה על תנאי כל עוד היא משרתת את המחנה שלך?

מה שקרה אתמול כלל לא היה דמוקרטיה!

אלא תקיעת סכין בגבם של המנהיגים במפלגה, פוט'ש פוליטי ורק בגלל סקרים לא מחמיאים שלא אומרים שום דבר!!

בהצבעות דמוקרטיות התוצאות לא ידועות

מראש. מי שמצפה לתוצאות ידועות מראש אינו דמוקרט. יש מוסד בוחר והוא מכריע. מי שלא מקבל את ההכרעה הוא השובר את הכללים והתוקע סכינים.

sheleg m

New member
צודק

רק בדקטטורה הבחירות הן רק לצורך מתן "מעטפת" דמוקרתית כביכול לשילטון של יחידים, וזה מה שנראה לי שלפיד ניסה לעשות אתמול . לי האמת לא כל כך שינה מי ירכיב את הרשימה כי אני לא ממש מכירה את האנשים, הרעיונות של המפלגה הם מה שמשכו אותי להצביע לה בבחירות הקודמות, אך כאשר אני רואה את מה שקרה אתמול שאנשים בתוך המפלגה לא מקבלים את תוצאות הבחירות ומוכנים לפרק הכל, אני שואלת את עצמי מה באמת גרם להם להכנס לפולטיקה האם הרצון לשנות לתרום ולהשפיע על הפולטקה הישראלית או שבעצם הם רק רוצים מקום עבודה לארבע השנים הבאות

jak44

New member
קפיטליסט גאה לא ולא

זוהי בדיוק תוצאת הטשולנט שיצא מצורת ההיתנהלות הדמוקרטית של ההנהגה וכעת הם זועקים מרה מי גנב לי את הגבינה וכניראה שאיש מהם לא קורא את מה שכותבים כאן בפורום השכם וערב וכעת הדמוקרטיה לא לא טובה ואם התוצאה היתה אחרת אז מה היו אומרים ? דמוקרטיה במיטבה! וכעת מה עושים המפסידים אבירי הסדר הטוב לוקחים את הקופה שהיא לא שלהם כאם של המיפלגה ונסים על נפשם , וחולמים שמישהוא עוד יבחר הבם . לדעתי על כל חברי התנועה לקבל את דין הבוחר להיתאחד אחרי ההנהגה שניבחרה גם אי לא לטעמם ולנסות לשקם את ההריסות ולקות לעתיד טוב יותר .

למעלה