תוצאות הבחירות

בנתיים אינני עוזב

ואם אחליט לעוזב, אודיע על כך. ישנן סוגיות משפטיות שצריכות להתבהר בקשר לעתיד המפלגה.

vantan

New member
'בינתיים'???

אתמהה. האם יש מהלך בדרך?
אולי עד שמודי וחמי יבדקו את השטח ב'יעדים' השונים?

אל תעסוק בספקולציות

אני מדבר בשמי בלבד. היות ואני רואה שאתה מוטרד מהמצב אם יהיו שינויים אדאג לעדכן אותך אישית.

ronen1981

New member
לדעתי לא.

אתה בעצמך מניתה 6 ח"כ (אברהם פורז, מודי זנדברג, אתי לבני, מלי פולישוק, ויקטור בריילובסקי, רוני בריזון ) ולפרישתם הצטרף גם אילן שלגי הרי שכולם לא יכלו להכנס לשלישיה הראשונה נכון? והאם זה הוגן לצפות שכולם יבחרו כפי שתכננו? ברור שלא ,ולכן היה עליהם להמשיך להתמודד ברור שחלקם היו מוצאים עצמם מחוץ ל18 המקומות אבל לדעתי מודי ובריזון אם היו מתמודידים בשל האיכויות שלהם בהחלט היה סיכוי שיבחרו בעשריה הראשונה. הבעיה שהם כנראה כפי הנראה לצערי לא מאמינים דיו בשינוי ולכן מבחינתם כל מקום אחרי השלישי לא שווה לטרוח בשבילו . כמו כן כפי הנראה שפורז דפק את מודי אחרי שהוא עצמו לא נבחר שכן אחרת לא ברור איך רק 30 חברי מועצה הצביעו למודי.

יש אמת בדבריך

נכון הדבר שאנשיו של פורז עזבו לאחר ההצבעה למקום ה 2. (לא כולם) יחד עם זאת נסגרה רשימת חיסול שכל מי שלא היה איתם היה ברשימת החיסול. לא במקרה 10 חברי כנסת מכהנים מחוץ לרשימת שינוי + יו"ר לפיד שעזב. הדברים היו ברורים לאחר ההצבעה על המקום השלישי.

ליבליך

New member
העלבון גבר על השכל הישר

אני לא חושב שהיתה פה רשימת חיסול. אגב, ממה שמעתי המספרים שלך לא נכונים: זנדברג הפסיד את ההצבעה על המקום השלישי מול רצאבי בהפרש של תשעה קולות בלבד - אבל אולי אני טועה ולא אתה. אני בטוח, לעומת זאת, שזנדברג קיבל את קולותיהם של לא מעטים מתומכי לוונטל (שבסיבוב השני אף קראו בגלוי להצביע לו ולא לרצאבי). יתר "חברי המועצה המוכשרים והראויים" (ואני לא מפקפק לרגע בכך שהם ראויים ומוכשרים) בכלל לא ניסו אפילו להתמודד, אלא פרשו מראש, והחליטו, כדבריך, "לשרוף את המועדון". חבל לי על מלי, חמי ואתי, ובעיקר על בריזון. הייתי רוצה לראות אותם בחזרה בשינוי, אבל עכשיו כנראה מאוחר מדי - הרשימה כבר נבחרה, והם בחרו לא להתמודד.

טוב אני חושב שהדברים ברורים

אני מעריך אותך אישית ואני בטוח שדבריך נאמרו בכנות. כרגע הדבר הנכון זה להמתין להתבהרות המצב. למרות שהדברים דיי ברורים...

ערב רב

New member
האם אתה בטוח ב-100% שפורז

לא היה יכול להבחר למקום השלישי ומודי למקום הרביעי, לאחר דין ודברים עם אנשי לוונטל?

כן

היות והם היו ברשימות חיסול. ומן הסתם המקומות 3, 4 , 5 והלאה היו מובטחים לאנשים שנתנו את ידם לחיסול של טומי, פורז ומודי במקומות הראשונים.

ליבליך

New member
לפחות אחד מהם היה נבחר

רבים מאנשי לוונטל הודיעו בגלוי שיבחרו בפורז למקום השלישי, אך הוא עזב. לאחר העזיבה, היו רבים שקראו לבחור בזנדברג למקום השלישי, אבל לא מספיק כאלה (הוא הפסיד לרצאבי בהפרש של תשעה קולות). למקום הרביעי אני מאמין שהוא היה נבחר.

ronen1981

New member
פורז דפק את מודי

הסיבה שמודי לא נבחר זה בין היתר משום שאחרי שפורז לא נבחר כבר לא היה אכפת לו ממודי.

white star

New member
עצוב ביותר

אלה ממש לא התוצאות שציפיתי להם בבחירות, אני תוהה אם להמשיך להיות בכלל חבר מפלגה (יכולים להגיד עד מחר ששינוי היא מפלגה שלמה, אני בחרתי בה ונהייתי בה חבר בגלל טומי לפיד)

כל המפלגה הזו עשתה חשבון נפש קצת

מאוחר מדי. כולנו צריכים לחשוב במי אנחנו בוחרים ולמה. אני מעדיף את מי שיש לו הכי הרבה פוטנציאל לממש את מצע שינוי ולא להעדיף איזה שהוא נושא ביטחוני על זכויות החילונים. אני גם מעדיף את מי שלא הבריז באמצע הצבעה כי סרב לקבל את החלטת הרוב. בכל מקרה, כלום עוד לא בטוח. צריך לראות איך העניינים יתפתחו. האם טומי יפרוש משינוי? את מי יביאו במקומו? אם יביאו איזה ליצן במקומו אז תהיה לי דילמה קשה מאוד.

srulek

New member
כל מה שהוא החלטה שלא לרוחכם זה דיל?

למה מה קרה ? בריזון את מלי פולישוק את אתי לבני וזנדברג ושאר העלוקות שלא עשו דבר ולא קידמו כלום חוץ מעצמם בכנסת האחרונה לשלטון נולדו ? למה מי הם ? מלקקי תחת של לפיד ופורז ? מה זו ההתנשאות הזו ? זה מה שהרס את מנהיגות שינוי לשעבר : היהירות, הבוז לחברים מהשטח , האני ואפסי שאתה משקף במודעתך השחצנית ! חבורת אוליגרכים מפוטמי ממסד שחושבים שהם בני אלים שאף אחד לא יכול להחליפם ! תאבי כסאות שרוממות השוק החופשי והתחרות בגרונם אבל כשהם נאלצים לוותר על ה"קביעות" בכנסת בגלל תחרות ע"י טובים מהם , אז שומו שנמיים : זו השתלטות עויינת , אוי ,אוי אוי ...זו "גנבת קולות " אוי , אוי , אוי .. חבורת בטלנים מקורבי צלחת שרוממות הדמוקרטיה בפיהם וכשתוצאות הדמוקרטיה שהם ,הם ברוב ניתוקם קבעו מעלה מישהו שאינו מיקיריהם הם נזעקים שאין דמוקרטיה . איזו צביעות ! איזה שקר ! רק בשל הצביעות הזו שחשפה את הרוח הדיקטטורית של לפיד את פורז את קומפני שילכו לכל הרוחות ויפסיקו את השנאה לכל מה שזז ואינו מביתם ומצלמם שהיא היא מומחיותם היחידה !

למעלה