תופעות הרדיו

יניבל1

New member
אין הבדל בין השניים

שניהם משדרים פופ מזרחי . אני עוד לא נתקלתי בשיר מזרחי אצל דידי הררי שאפשר לכנותו איכותי. בוא נגיד שלא אצך דידי הררי תמצא את ה"שמחות" החדשים .

לא מסכים איתך לגבי סוגייה זו צחי

דידי שדר ענק אין ספק ואליקו הוא ממש לא כוס התה שלי אבל בתחום הים תיכוני דידי כבר לא מספר 1.היום זמר שרוצה לעשות רעש משיר או אלבום חדש נותן בלעדיות לאליקו,ע''ע ערך שרית חדד מקודשת, מושיק עפיה מבט שנוגע,האמרגנים משקיעים את מרצם בשיוק מוסיקה חדשה אצל אליקו,שאל גם את האנשים בתחום(שאתה פוגש אותם בארועים) ותראה מה יגידו לך.

kalil

New member
איפה ראית פה גזענות?

אסור להגיד את המילה "אתיופי"? איך אני שונא את ההתייפיפות הזאת. הוא לא אמר אתיופי ככה ככה וככה. רק אתיופי! ואם הוא היה אומר "מרוקאי שוטף ת'אוטו ושומע אליקו" אז היה בסדר?

אז אני אענה לך

לא אמרתי שאסור להגיד "אתיופי". ואתם תפסיקו לדבר איתי על התייפייפות כי זה הכי בנאלי להגיד את זה והכי לא נכון במקרה של מה שכתבתי. הוא ציין שלהפתעתו הוא "גילה" שגם "אוכלוסיית האתיופים" שומעת אליקו. בעיניי זה ממש לא רלוונטי מאיזו ארץ עלה הבחור. אם היה נכתב "מרוקאי", "רוסי" או כל מוצא אחר זה היה רע באותה מידה. סליחה אבל במה אתיופים שונים מאיתנו? ממתי האתיופים הם אוכלוסייה נפרדת במה שנוגע להאזנה לרדיו? יש להם רדיו משלהם באמהרית, ועכשיו הם עברו לאליקו? אז זהו, שלא. אני מקווה שהנקודה ברורה.

ArsaWhat

New member
לא צריך לרדת בשביל זה לחניה

אפשר ללכת לרחוב המסגר ואזור שונצינו בשישי בלילה. אפשר לקרוא לזה אדיס אבבה הקטנה.

"כל הסוגים" הכוונה

חדש, ישן, אירוויזיון, לפעמים אפילו קצת מיקסים. מוסיקה מזרחית ממש לא דומיננטית בתוכנית שלי. אוקיי, תקרא לזה מיינסטרים.

גלעד2211

New member
רונית

בתור אחד שמאזין כמעט קבוע לתוכניתך אני רק אציין שאין אצלך כמעט מוסיקה ישנה הרוב זה חדש ומיינסטרימי. אבל 91 היא תחנה מיינסטרימית ועובדה שהמוצר נמכר טוב יש רייטינג גבוהה. תמשיכי להיות כמו שאת אוהב את המרץ שיש לך ובכלל את אופן ההגשה שלך

הממ... חדש

שירים מלפני עשרים, שלושים שנה זה חדש? הוותיקים של שלמה ארצי, דני רובס, גלי עטרי, משינה זה חדש? "ללדין"? סתם זרקתי כמה דוגמאות של אמנים שאני אוהבת. חדש זה בטח לא, מיינסטרימי זה כבר סיפור אחר. לא משנה, הסתבכתי איתכם כשנכנסתי להגדרות :) גלעד, תודה.

רונית... עזבי שטויות

את יפה מוכשרת אף סולד גבות מורמות כריזמטית ינוןןןןןןןןןןןןןן

אם יורשה לי להוסיף משהו

המוזיקה הים תיכונית עשתה ב10 שנים האחרונות מהפך מאוד גדול ויצאה מאחורי הקלעים אל קדמת הבמה מיום ליום המוזיקה הזאת מקבלת עוד ועוד חשיפה זה בעקבות זמרים טובים, יחסי ציבור, וחיבוק חם של הקהל גם היום באירועים אירוע ללא מזרחית הוא לא אירוע מה שכן אין לצערינו הרבה תחנות שמפרגנות למוזיקה הים תיכונית וגם שמפרגנות זה חייב לא להעשות מהלב אלא כצורת מסחרה עם ים פירסומות ומפגשים וכו' גם ככה התחנות מפוצצות בפירסומות ואני שואל למה להרוס ז'אנר כזה או אחר רוצים לפרסם יש בין שיר לשיר אפשרות למה לא לתת לאומן זה או אחר להתבטא

olli3

New member
מנהל
אז תקשיב לדרום 101.5 ולרשת ג' מיעוט פרסומות

רשת ג' החדשה נותנת במה גדולה למוסיקה מזרחית לאורך היום. רדיו דרום 101.5 גם משלב מוסיקה מזרחית במהלך היום וגם נותן רק מוסיקה מזרחית כל ערב מ18:00 עד 22:00. ופרסומות כמעט ואין, ברבורי סרק גם אין. ותאמין או לא, למרות השעות הוא כבר תפס לו שם בדרום.

s m a o r s

New member
רונית

ברוכים הבאים לפורום! אותך לא יצא לי לשמוע בהצלחה. את לב המדינה אני זוכר מהתקופה ששידרנו שידורי ניסיון ובתור ילד מיינתי את הדיסקים שקיבלנו לתקליטייה הכוונה של התחנה בהתחלה הייתה בהחלט לתת דגש למוסיקה ים תיכונית בימים טובים של שדרנים מתחלפים עד 2-3 בלילה דרך הגב מי שהיה סוגר את השידורים היה חבר לתחנה אליקו שהיה מקבל שעות פנויות. אין לי נגדו משהו אישי כבר אמרתי עשרות פעמים,פשוט לקחו שעתיים ועשו כאילו אליקו הוא הבעלים הבעלדי של המוסיקה הים תיכונית הוא זה שמגלה כשרונות הוא זה שנותן במה הרי זה קשקוש. אם היו נותנים במה לשדרנים חדשים או אחרים הדברים היו נראים אחרת איך זה שהוא השדרם היחיד שמשדר רק מזרחית? אולי תסבירי לחברים למה רגב הוד תקופה נעדר המשידורים...

אז ככה

ברוכים הנמצאים :) לגבי השאלה שלך על אליקו, ולמה אין שדרנים נוספים שעושים את אותו הדבר, אין לי תשובה. זאת שאלה שראוי להפנות להנהלת הרדיו. מאחר שאני לא בעניין של לשדר רק-מוסיקה-מזרחית, אז לא טרחתי לברר את הנושא לפחות עד היום :) רגב הוד למיטב ידיעתי עזב את תוכניתו היומית בראשון עד רביעי, ונשאר לשעתיים בימי חמישי. באמת שאין לי מושג למה. אני מצטערת שאין לי הרבה אינפורמציה לתת למי שמתעניין. אני רק יכולה להגיד שיש סיכוי לשינויים (לא מהותיים) בלוח השידורים ולהוספה של שדרנים חדשים ממש בקרוב. מקווה לעזור יותר בפעם הבאה :)

alonmordo

New member
בנושא רגב

רגב אמנם ירד מהיומית ברדיו , אבל בקרוב מאוד תוכלו לראות אותו ברצועה יומית בטלויזיה ולא שמעתם את זה ממני (-:

למה אין לכם (91 FM)לוח שידורים מסודר?

באתר האינטרנט שלכם אין לוח שידורים מסודר איזה תוכניות ובאיזה שעה?,מי מחליף את רגב הוד?,אי אפשר להאזין לכם דרך האתר באינטרנט!! ולמה אין לילה כמו ברדיוס מינימום עד 2 בלילה? ואין תוכניות בסופ''ש כמעט חבל.

לא מדויק ...

*יש לוח שידורים, שלמעט שינוי או שנייים זמניים הוא נכון ועדכני *ודאי שאפשר להאזין דרך האינטרנט! אני מכירה הרבה שעושים זאת. מתי לא הצלחת להאזין? *לגבי הלילות אני נאלצת להסכים ומקווה שישתנה. בסופ"שים דווקא יש כמה תוכניות, אבל אי אפשר לצפות שמישהו יאייש את האולפן 24 ש' את יודעת...

למה לא לרשום את שם השדר ליד שם התוכנית?

מעולם לא הבנתי למה רוב אתרי תחנות הרדיו לא רושמות את שם השדר שם התוכנית ככה זה יותר מסודר לדעתי,לגבי ההאזנה את צודקת עכשיו זה בסדר אחרי תקופה שאי אפשר אפשר היה להאזין,תודה רבה לך.

למעלה