תופעה!

galim29

New member
תגידי לנעמי../images/Emo8.gif

אז נבהלתי. תגידי לה שאנחנו רבות ומשלימות כל הזמן. אלו יחסינו. אני צועקת עלייך שאת לוקחת יותר מדי כדורים, את צורחת עלי שאני לא לוקחת מספיק כדורים.. וככה אנחנו חיות לנו באושר

נעמי 17

New member
וזה נראה לכן נורמאלי?

זה התפקיד של ה"שידוך". אחרי איזה עשר שנים הוא צועק עלי "לכי כבר לרופא" ואני צועקת עלו תראה מי שמדבר.... פעם אחרי שהיה צריך ללכת לUS של הבטן הוא ביקש שאבוא איתו כי לא היה בטוח שיוכל ללכת אחר כך
ואני כל פעם שאני אצל רופא השיניים הוא יודע שהמחלה נמשכת שבוע בערך עד לתור הבא. בדיוק זה מה שאני אומרת- תמצאו להן כבר שידוך!

זואילי

New member
תסבירי לו

שאצל גברים, אולט' של הבטן הוא אכן על הבטן... אפילו לא דרך הפופיק... רק אצלנו בנות המין היפה יש "פופיקים" בכל מיני מקומות שתמיד איכשהוא גם האולט' מגיע לשם...ואז יש ספק בעניין הליכה... ובמקום לדבר, תעשי מעשה ותתחילי לחפש לנו את!

נעמי 17

New member
מילים לא עזרו , הוא היה מבוהל

נסענו כל המשפחה, עם הילד, ליוינו אותו עד לאולטרא סאונד. הוא היה לבן מחרדה ואני מצחקקת מבפנים. אחר כך לקחנו אותו לגלידה להתאוששות....... ומאז זו בדיחה משפחתית אצלנו, תודה לאל הוא חי אחרי הבדיקה
אני לשדך? אלוהים ישמור! זה יהיה אסון, ניסיתי כמה פעמים כל המעורבים בדבר מסרבים לדבר איתי מאז. ובכלל כל הרווקים שאני מכירה הם ילדים בני 28-9 עם חור ענקי בכיס לא ממש לפי רשימות המכולת שלכן.

זואילי

New member
מפלצת, לא הקדשתי לך אתמול שעה שלמה??

אולי את גערת בי שלושת רבעי השעה אבל נתתי לך זמן איכות! (נסיעה פלאס שירותים). תמשיכי ככה בובה, ואתנקם בך בפעם הבאה שתבואי אלי לאיזה חג או יום צום. (אייקון של זוזו חונקת את גלים)

בוקר טוב

לא נתקלתי בתופעות בטן לאחר אופטלגין אבל בהחלט אחרי הגזמה באופטלגין התנפחה לי העין...מאז ירדתי למינון של 20 טיפות ליום (20 לילה 20 בוקר)....אחרי שהבנתי שאופטלגין בכלל לא בריא....משתדלת להתענג על אקמול.....וכמובן שזה לא תמיד עוזר אז גונבת כדור אופטלגין של 500....ולשמחתי לכדורים אין תופעות לוואי.... דרך אגב לגבי אכילה לאחר ניתוח בפה....אני הייתי טוחנת אוכל...למין גרבר...כמו לתינוקות ושואבת עם קש....אח החיים היפים...... מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום....נשיקות

ר ו מ י ה

New member
לא בקיאה בנושא

היות והבטן שלי , לאור כל המשככים שספגה בעבר, עשויה מבטון
בכל אופן מאחלת לך החלמה מהירה

תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

לפעמים מתפלחים רגישות בדרך. אל תמשיכי ליטול אם זה עושה לך רע. תמצאי חלופה.

למעלה