תופעה!

נעמי 17

New member
תופעה!

עברתי ניתוח חניכיים עם תפרים ביום ד. אסור היה לי לאכול מוצקים, אז אכלתי כל מה שנוזל.... כולל 30 טיפות אופטלגין. בלילה הקיבה שלי התחילה לזעוק הצילו! עד עכשו...... כאבי תופת. התכווצויות כאלה מכל מה שנכנס. מתפקדת רק עם כמויות של "קל בטן". אחותי המליצה להפסיק מיד עם הטיפות ולעבור לאקמול, וזה באמת עוזר. מוכר לכן? בדרך כלל הבטן שלי רגישה לנקסין, אבל לאופטלגין??

זואילי

New member
אני מוכנה לענות לך ב ../images/Emo30.gif

כדי שלא יסקלו אותי או יגרשו אותי מפה. כבר קיבלתי על הראש היום מגלים בענייני

gui1

New member
אופטלגין

נעמי יש הרבה אנשים שריגישים לאופטלגין וזה מתבא כפי שאת תארת בהתכוותיום טוב שבפסקת

נעמי 17

New member
תגידי , מה נהיה לך במקלדת?

כנראה שהפכתי רגישה לאופטלגין בלי לדעת
אחרי שימוש רב שנים. איף איזה סיוט!

gui1

New member
נסי לנקות את הכבד

למשך שבוע עוזה רושם שהוא מפוץץ ברעלים ועומד עם מאגפון בחוצות העיר וצועק גווואלד לרוב אחרי ניקוי כבד התגובה של הגופ לכדורים היא הרבה יותר טובה - מתוך ניסיון לשמחתי ולצערי

gui1

New member
רצב קובץ

אבל הכי חשוב זה שבוע של לאכול ירוק יעני כוסברה , פטרוזליה תפוח ירוק פחות מלפפונים לשתות GREEN MAGMA או עשב חיטה / שעורה טרי או קפוא בלי עשיון ובלי קפה תה מומלץ זה גדילן

נעמי 17

New member
הכי קשה- ולא מצליחה לא לעשן.../images/Emo2.gif

ירוק אני מאוד אוהבת לאכול אין לי בעיה עם זה. בעברי מקרוביוטית. אבל להפסיק לעשן לא הצלחתי אף פעם. הקריזים הקריזים...

galim29

New member
גוי, אנא מרשם לניקוי כבד בהקדם../images/Emo140.gif

לא מצורף כלום. נראה לי שאני צריכה ניקוי כבד דחוף. הבטן שלי בשבועיים האחרונים מתחילה לעשות שוב בעיות. מתנפחת מכל דבר, כואבת, גזים. בקיצור, סיוט.
נראה לי שצריכה לעשות ניקוי מערכות...

זואילי

New member
אדונית התבלינים זה ניסוח יפה

ואם את מאיימת, אני אסנן אותך....

galim29

New member
רגע זה לא מה שאת עושה?../images/Emo3.gif

כי זה לא מדאגה בכלל. סתם בא לי להציק לך

למעלה