מוכרתופעה חדשה?
אחרי שעברתי כל תרופת פריון אפשרית לראשונה אני מזריקה גונל.. והנה, יומיים כבר מזריקה, ויש לי כ-ל הזמן כאבי בטן נוראיים, כמו היפר סטימולציה, כולל הכאבים בבטן העליונה וקוצר הנשימה, האומנם? מוכר?![]()
אצלי גירוי יתר הוא ברירת מחדלמוכר
גם אני הזרקתי 6 ימים גונל וסבלתי בדיוק מאותן תופעות,(לא כאבים נוראים, אבל בהחלט, כאבים), לכן שאלתי בהודעה שפתחתי מה לעשות כדי להימנע מגירוי יתר. לא כל-כך מבינה על מה ולמה אבל מקווה בשבילך שיעבור בקלות. אצלי בכל מקרה, מאז שעברתי למנוגון הכאבים נרגעו קצת. בהצלחה.
הי עמיתאצלי גירוי יתר הוא ברירת מחדל![]()
מזה לא אמלט, רק מקווה שאשאר בחיים לצלוח את הטיפול הזה![]()
![]()
עמית...אצלי גירוי יתר הוא ברירת מחדל![]()
![]()
עמית...![]()
תחזיקי מעמד![]()
עמיתאצלי גירוי יתר הוא ברירת מחדל![]()
![]()
sorryתופעה חדשה?
אחרי שעברתי כל תרופת פריון אפשרית לראשונה אני מזריקה גונל.. והנה, יומיים כבר מזריקה, ויש לי כ-ל הזמן כאבי בטן נוראיים, כמו היפר סטימולציה, כולל הכאבים בבטן העליונה וקוצר הנשימה, האומנם? מוכר?![]()
אני לא יכולה לעזורתופעה חדשה?
העם עם הגונל!תופעה חדשה?
היי עמיתתופעה חדשה?
אני סלבריטי!!היי עמית
אולי זה משהו שקשור במינון של הגונלF, לי בכל אופן לא היו כאבים, רק הייתי קצת בהיי ביומיים הראשונים (...). בכל מקרה, שיעבור בקלות ובהצלחה רבה רבה רבה!
נתלה שם פוסטר שלךאני סלבריטי!!
הגעתי לבדיקה ראשונה, מייד כינסו סביבי כמה סטז'ארים שיבואו לחזות בפלא, (כזכרו טיפול שעבר עם E2 נמוך להחריד ו40 ביציות 37 מהן בשלות) סיפרו עלי לכולם, הזהירו מפני הטיפול הנוכחי (יום 5 וכבר כמה עשרות זקיקים) והתפעלו מיופי הטיפול הקודם (אבל איפה ההריון איפה? לא רוצה טיפולים יפים, רוצה הריון!!) בקיצור, אני חיית המחמד של המחלקה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.