תופעה חדשה?

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
תופעה חדשה?

תופעה חדשה?
אחרי שעברתי כל תרופת פריון אפשרית לראשונה אני מזריקה גונל.. והנה, יומיים כבר מזריקה, ויש לי כ-ל הזמן כאבי בטן נוראיים, כמו היפר סטימולציה, כולל הכאבים בבטן העליונה וקוצר הנשימה, האומנם? מוכר?

hope13

New member
מוכר

תופעה חדשה?
אחרי שעברתי כל תרופת פריון אפשרית לראשונה אני מזריקה גונל.. והנה, יומיים כבר מזריקה, ויש לי כ-ל הזמן כאבי בטן נוראיים, כמו היפר סטימולציה, כולל הכאבים בבטן העליונה וקוצר הנשימה, האומנם? מוכר?
מוכר
גם אני הזרקתי 6 ימים גונל וסבלתי בדיוק מאותן תופעות,(לא כאבים נוראים, אבל בהחלט, כאבים), לכן שאלתי בהודעה שפתחתי מה לעשות כדי להימנע מגירוי יתר. לא כל-כך מבינה על מה ולמה אבל מקווה בשבילך שיעבור בקלות. אצלי בכל מקרה, מאז שעברתי למנוגון הכאבים נרגעו קצת. בהצלחה.

עמית@

New member
אצלי גירוי יתר הוא ברירת מחדל ../images/Emo3.gif

מוכר
גם אני הזרקתי 6 ימים גונל וסבלתי בדיוק מאותן תופעות,(לא כאבים נוראים, אבל בהחלט, כאבים), לכן שאלתי בהודעה שפתחתי מה לעשות כדי להימנע מגירוי יתר. לא כל-כך מבינה על מה ולמה אבל מקווה בשבילך שיעבור בקלות. אצלי בכל מקרה, מאז שעברתי למנוגון הכאבים נרגעו קצת. בהצלחה.
אצלי גירוי יתר הוא ברירת מחדל

מזה לא אמלט, רק מקווה שאשאר בחיים לצלוח את הטיפול הזה

hope13

New member
הי עמית

הי עמית
איך את מרגישה? התייעצת עם הרופא? תשמעי, את חייבת להשאר בחיים, יש לך הרבה עבודה בקרוב, לגדל שני ילדים זה לא פשוט
מקווה שאת מרגישה יותר טוב

דש1דש

New member
עמית ../images/Emo24.gif

עמית

אולי כדאי להתיעץ עם הרופא - ואו להוריד מינון או משהו אחר... היפר - גם אם הוא ברירת מחדל - יכול לבוא בכל מיני עוצמות....... התמנונה רוצה אמא בחיים!!!!!!! שלא לדבר על האח/ות שלה - מה לו/ה לא מגיע???? אני מניחה שזה אותו רופא שיודע על כל ההיפרים שלך - מקווה שהוא נזהר....
תחזיקי מעמד!!!!!

רונצי

New member
sorry

תופעה חדשה?
sorry
לא יודעת. אומנם מזריקה גונל כבר 8!!! ימים אבל חוץ מקצת כאבים בשחלות וחלושס אין לי תגובות נוספות. מתי נפגשים באיכילוב???

העין ה 3

New member
אני לא יכולה לעזור

תופעה חדשה?
אני לא יכולה לעזור
גונל קיבלתי פעם אחת בלבד, ומזמן, ואני ממש לא זוכרת. אבל אני רואה שחלק כבר ענו לך שזו תופעה מוכרת. בכלל - כבר כתבתי השבוע ובעצם כולנו יודעות, שבזמן נטילת תרופות פריון כל תופעת לוואי היא אפשרית... תחזיקי מעמד, רק עוד קצת. אחרי הכל, זהו טיפול הפוריות האחרון שלך לשנה וחצי הקרובות (לפחות...)

מריםXX

New member
העם עם הגונל!

תופעה חדשה?
העם עם הגונל!
תתחדשי
ותרגישי טוב.

Hamsa

New member
היי עמית

תופעה חדשה?
היי עמית
אולי זה משהו שקשור במינון של הגונלF, לי בכל אופן לא היו כאבים, רק הייתי קצת בהיי ביומיים הראשונים (...). בכל מקרה, שיעבור בקלות ובהצלחה רבה רבה רבה!

עמית@

New member
אני סלבריטי!!

היי עמית
אולי זה משהו שקשור במינון של הגונלF, לי בכל אופן לא היו כאבים, רק הייתי קצת בהיי ביומיים הראשונים (...). בכל מקרה, שיעבור בקלות ובהצלחה רבה רבה רבה!
אני סלבריטי!!
הגעתי לבדיקה ראשונה, מייד כינסו סביבי כמה סטז'ארים שיבואו לחזות בפלא, (כזכרו טיפול שעבר עם E2 נמוך להחריד ו40 ביציות 37 מהן בשלות) סיפרו עלי לכולם, הזהירו מפני הטיפול הנוכחי (יום 5 וכבר כמה עשרות זקיקים) והתפעלו מיופי הטיפול הקודם (אבל איפה ההריון איפה? לא רוצה טיפולים יפים, רוצה הריון!!) בקיצור, אני חיית המחמד של המחלקה

נתלה שם פוסטר שלך ../images/Emo13.gif

אני סלבריטי!!
הגעתי לבדיקה ראשונה, מייד כינסו סביבי כמה סטז'ארים שיבואו לחזות בפלא, (כזכרו טיפול שעבר עם E2 נמוך להחריד ו40 ביציות 37 מהן בשלות) סיפרו עלי לכולם, הזהירו מפני הטיפול הנוכחי (יום 5 וכבר כמה עשרות זקיקים) והתפעלו מיופי הטיפול הקודם (אבל איפה ההריון איפה? לא רוצה טיפולים יפים, רוצה הריון!!) בקיצור, אני חיית המחמד של המחלקה
נתלה שם פוסטר שלך

מחזיקה את שלל הגורים שייווצרו מהטיפול הזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה