תופיסטים יקרים.

SaintJohn

New member
הא, ויש גם תמונה../images/Emo9.gif

MrBurns

New member
וואי היא נראית מדהים

תפסת את הגיטריסט באמצע סלטה אחורה?

SaintJohn

New member
לא, ג'ו פרי רק נשכב לאחור על הבייס דראם

יוצא שבגלל שהכל בלהט הרגע, בסיום של שיר ענק שמסיים הופעה ענקית, אז זה נעשה בצורה די גסה והוא נשכב לו שם גם קצת על הרייד ומועך אותה. אולי בעצם זה מה שמונע ממנו להחליק, כי הרגליים שלו די באוויר.

MrBurns

New member
וזה נראה כאילו

המתופף באמת התעצבן עליו והחליט להרביץ לו עם המקלות.

GhostDrummer

New member
באותה הרוח...

איפה אתם הכי אוהבים לשמוע מוזיקה? אצלי אישית זה באוטו שלי ובחדר שלי על המערכת הבת זונה שיש לי פה

the crunge של led zeppelin

אחד המקצבים המגניבים שיש, ועוד עם ברייקים מטורפים - מה מתופף צריך יותר מזה? כל דבר של צ'ארלי פרקר, ג'יימס בראון, צ'יק קוריאה ובטח עוד כמה ששכחתי. הרבה דברים מהאלבומים המוקדמים של yes עם ברופורד. stand up comic של ריי דייויס מתוך האלבום האחרון שלו other people's lifes - מן הסתם אני היחיד בעולם שקניתי אותו אבל שווה לכל איש ואישה לקנות או להוריד או לגנוב מהחנות או מה שלא יהיה כי זה אלבום אדיר

kfirshap

New member
להקה יהיה לי יותר קל

אני מת על הדורבנים=] אבל זה תקופות חולפות כל פעם להקה אחרת

אמממ

הרבה זמן לא ניגנתי סתם עם שיר באוזניות, אבל בתקופה שהייתי עושה את זה הייתי אוהב לנגן שירים של אלג'יר, katatonia, וכל מיני שטויות.. ובקשר לשאלה איפה אני הכי אוהב לשמוע מוזיקה, אז זה בעיקר באוטו, אבל גם במחשב.

בלי דאבל

זה כמו לעשות ביד בלי יד.. תקנה איזה דאבל פשוט אפילו, בהתחלה אפשר להתפשר אין צורך תמיד ללכת ישר על איזה אלימינייטור... בונים תרגליים טוב וכשיש תקציב משתדרגים למשו קטלני ונהנים. אלא אם כן יש הבדל מחירים לא גדול ואז תחסוך את שעות הסבל

TAMIR182

New member
יש דאבל מאולתר

הפכתי באלקטרונית שהרגלית של ההיאט תהיה באס ואז יש לי דאבל. כמובן שקשה יותר מהרגיל אבל זה מביא תוצאות יפות אני מנגן איתו מהר ומצליח לנגן איתו הרבה שירים שיש בהם דאבל.. קיצר אוטוטו אני מביא דאבל כמו בנאדם ואז נעשה את זה אחד על אחד :p אחי אז זה יוצא כמו לעשות ביד רק עם יד טוטבת חחחחח

גרברון

New member
אחי חבר שלי מנגן אותם

אחד לאחד והוא מתופף רק שנתיים...הבנאדם חיה רעה.

Morbid Angel

New member
אני בספק אם אפשר לנגן את זה...

אחד לאחד אחרי שנתיים, אבל בהצלחה לחבר.

למעלה