תופיסטים יקרים.

תופיסטים יקרים.

אז איזה שיר אתם הכי אוהבים לתופף?
למי שלא מסוגל לבחור אחד, אפשר גם לתת להקה פשוט.. זרמו, יהיה נחמד

Ytsejamer

New member
אז ככה....

אם היית שואל אותי לפני איזה חצי שנה הייתי צועק Dream Theater. אבל עכשיו, ללא ספק Porcupine Tree וממש לאחרונה גם Cynic.

tiraman

New member
הכי אוהב לתופף את המקצבים מספרי הלימוד ../images/Emo13.gif

נו סתם, מקווה שייצא לי בקרוב לתופף קצת יותר עם מוסיקה...

GhostDrummer

New member
אני לא אוהב לתופף לשירים.

אני אוהב להמציא תפקידים מקוריים משלי. אז זה מה שאני עושה

SaintJohn

New member
את השירים האהובים עליי מהלהקה האהובה עליי

אלה שירים לא מוכרים של אירוסמית', אבל אני מאוד אוהב אותם וממש כיף לי לתופף אותם: על הצד היותר בלוזי: Walking the Dog All Your Love Big Ten Inch Record Rattlesnake Shake על הצד היותר רוקיסטי: Toys in the Attic Sweet Emotion Mama Kin Nobody's Fault Three Mile Smile Same Old Song and Dance

omri drum it

New member
אני

ג'יימס בראון כל שיר אפשרי! כל שיר עם גרוב מגניב ביותר שאפשר לג'מג'ם עליו... גם ג'ימי הנדריקס וזפלין אותו דבר... ובקטע של יותר טכניקה זה: דרים ת'יאטר סימפוני איקס טול וכל מיני...

pasiava

New member
הזכרת לי

כבר כל כך הרבה זמן שבא לי לתופף את SWEET EMOTION.כבר כמעט חודש שאני רוצה לתופף את זה אבל כשהאחות בבחינות לאוניברסיטה זמן התיפוף מוגבל
כנ"ל CRYING. למרות שאותו הייתי מעדיף עם חבורת נגנים שיודעת לנגן אותו, כי נראה לי בשיר הזה יותר כיף לתופף כשאפשר קצת לצאת מהתיפוף בגרסא המקולטת(ראה ע' - הגרסא החיה, שם ג'ואי קרמר משתולל). אין מה לומר - אירוסמית' זו להקה ענקית

SaintJohn

New member
ג'ואי לא ממש משתולל בגרסאות לייב של Cryin

הוא בסך הכל מגוון, שזה סבבה בפני עצמו. אני מאוד אוהב לתופף את Sweet E, בעיקר לפי איך שהולכת גרסת הלייב, עם הסיומת החזקה. בסטודיו זה סתם Fade-out. המקצבים שם כייפיים - גם זה שבבתים עם ההיי-הט וגם בפזמון עם הרייד והבייס דראם. עם המשפט האחרון שלך אני לא הולך להתווכח.

pasiava

New member
מגוון זו באמת מילה יותר נכונה...

עדיין לי זה נראה ממש כיף

SaintJohn

New member
אגב, הנה הסט שלו

הייתי בסיור מאחורי הקלעים לפני ההופעה, אז צילמתי כל מה שיכולתי. ה-Drum tech של ג'ואי לא הרשה לי אפילו רק לשבת על הכיסא
. לפי מה שהבנתי, זו אמורה להיות DW חדשה שהוכנסה לסיבוב ההופעות רק כמה שבועות בודדים לפני כן. המצילות הן זילדג'יאן, זה בטוח. הוא חתום אצלם כבר כמה שנים טובות.

pasiava

New member
מדהימה!

ג'ואי הוא אחד המתופפים האהובים עליי. הוא מתופף שמוכיח שלא חייבים מערכת תאומים סיאמים עם (מספר ענק) מצילות וטומים וסנארים וכ'ו וכ'ו...

dudester

New member
מהמהמה???

דווקא יש לו מערכת עצומה יחסית למה שהוא צריך בשביל לנגן אירוסמית, בינינו. לא בדיוק מינימליזם מה שהולך בתמונה הזזאת, לא מסכים איתי?...

SaintJohn

New member
היא לא עצומה וגם לא מינימליסטית

מבחינת טמטמים - זה בהחלט כבר לא שנות ה-80. הם לא דרושים בשביל השירים וגם לא בשביל הדאווין. מצילות דווקא יש לו לא מעט. לא ספרתי, אבל יש לו כמה וכמה קראשים בכל צד, Cow bell בשביל Walk This Way ו-Last Child ותוף מרים עם סטנד נפרד בשביל Cryin' ו-Livin' On the Edge. מעבר לזה, הוא גם מנגן על הגיטרה של ג'ו פרי עם המקלות בסיום של Draw the Line, שזה אחד הדברים היפים שיצא לי לראות מלהקת רוק
.

למעלה