תופים

tuchi

New member
תופים

יש לי מערכת תופים אבל היא כבר ממש ישנה אפילו אין לי מושג מה הדגם ואני רוצה לקנות מערכת חדשה מישהו יכול להמליץ על חברה טובה כמה עולה בערך מערכת חדשה??

dan2001dw

New member
תופים

חברות טובות יש הרבה החברות הכי טובות (והכי יקרות) הן DW וימהאה, אבל גם חברות כמו טאמה, פרל, מאפקס, סונור ופרימייר. אני ממליץ לך על ימהאה, כי סביר מבחינת מחיר. אתה יכול למצוא משהו ממש טוב בערך בחמשת אלפים שקל. סתם מעניין אותי תנסה בכל זאת לברר את חברת המערכת שלך

HP900PTW

New member
אם אתה מקצועי אז תקנה חדש-

אני ממליץ לך על Tama, אבל גם פרל מעולים(תלוי עם איזה שם שכתוב לך על הבאס אתה רוצה להתלהב
) אם אתה לא ממש ממש מקצועי אני ממליץ לך על משומש, ראיתי כבר מערכות תופים מעולות כולל מצילות zildjian ב2500 שקל ובמצב טוב. אני אישית מעדיף tama אבל קח מה שבא לך אנחנו פה לומר לך מזל טוב.

tuchi

New member
אני יודע

שאני רוצה חדש אני לא ממש מקצועי אבל אחים שלי כן. אבל אני לא יודע איזה סוג הכי כדאי tama או yamaa(או משהו כזה) אני לא צריך מצילות רק תמתמים באס וסנר אתה יכול להמליץ לי על מקום טוב עם הרבה אפשרויות של סוגים מחירים צבעים, לקנות תופים חדשים באזור המרכז תודה

HP900PTW

New member
לך לכלי זמר

באיזור המרכז, הם היבואנים של tama ו-yamaha אז אתה תמצא אצלהם הכל. חוץ מזה אני לא יודע אם המבצע ממשיך, אבל תיכנס לאתר שלהם -לדף של המבצעים- אמורה להיות שם ראשונה מערכת תופים בלי מצילות של yamaha ב2000 ומשהו שקל..אתה גם יכול לשאול אותם באי מייל פרטים על התופים. בינתיים כנס לאתרים כמו musicianfriend או music123 ותחפש שם את השם של החברה, ואז תראה את המחירים ואת המידע(תוסיף עד 1000 שקל בערך לכל דבר :) )

רק בארץ

מוזיקאים צריכים להשתמש במילה הזאת כל כך הרבה. ישראל צריכה להיות חלק מארה"ב בשביל שנתחיל לנגן כמו שצריך.

HP900PTW

New member
חבל..

אני מכיר אחד מאמריקה שקטן ממני בשנתיים עם מערכת תופים של 15000 שקל (המחיר בארץ) שם זה עלה לו בערך חצי מזה(ואני לא מגזים)

אז תשמע מה לי קרה

הזמנתי אפקט וחומרי ניקוי מMUSIC123 ועלה לי 130 דולר כולל משלוח, בארץ רק האפקט עולה 650 ש"ח!

HP900PTW

New member
בגלל זה כנראה יש יותר להקות בארה"ב

:) אני לא רוצה להסתבך עם כל המשלוחים והכל אז אני פשוט מחכה לאיזשהו מבצע טוב.. למשל קניתי מצילה שב musicianfriend עולה 200 דולר ב-800 שקל אז זה שווה את זה.

למעלה