תוספות ל GOLF

עתיד©

New member
לוקחים ג´נט 205 שמים ספייסרים

ואז יש לך "ערסמיג" זה צמיג של ערסים שנראה כמו 250 אבל הוא 205

ran levi

New member
אני רוצה להחליף ג´אנט באאודי

לאוטו גודל של ג´אנט ובשביל הדגם המדובר צריך ספייסרים איך קישרת את זה לערסמוביל אני לא הבנתי

עתיד©

New member
קודם שהרכב שלך יהיה מסוגל

להניע את הגלגלים שלו, אחרי זה נדבר על סוג הגלגלים זה כמו שני משוגעים שרבים מי ישב ליד החלון באופנוע שהם עוד לא קנו....

ran levi

New member
עתיד

אתה בטח זוכר את ההודעה מלפני התקיעה שבה הסברתי ואפילו הראיתי מה ברצוני לעשות. אהההההה ודרך אגב את האוטו כבר קניתי מה אני אעשה שהוא בחר להחנות במוסך במקום בבית?
זאקי. ראה תמונה

Shay S

New member
החלפת גנט

מאיזו מידת גנט לאיזו מידה אתה רוצה להחליף שאתה זקוק לתוספת של ספייסר? שי

ran levi

New member
offset

הג´נט של האאודי הוא 17" אני רוצה להחליף ג´אנט לאותו קוטר רק שה-offset שלהם קטן יותר ממה שאני צריך ולכן צריך את הספייסרים מאחר והקליפרים של הברקס מאווווווווווווווווד גדולים למרות שכבר גיליתי שקל מאוד לעצור את האוטו בלי קשר לבלמים אבל עכשיו צריך המון כח בשביל להזיז אותו

עתיד©

New member
זה טישטוש למספר זה ?

אפשר לקרא אותו בקלות...אני לא אכתוב פה ת´מספר, בשביל שמי שלא מצליח לקרא לא יתלהב...אבל טישטוש יותר רציני להבא

גרמי

New member
יש ספייסרים ויש ספייסרים....

הספייסרים שלך מיועדים למלא את החלל שנוצר בגלל שטבור הג´נט החדש הוא "החוצה" יותר מאשר בג´נט המקורי. הערס-ספייסר מיועד להרחיב את בסיס הגלגלים ולגרום לצמיגים לבלוט לצדדים כאילו הם הרבה יותר רחבים. זה גם מגדיל את המומנט המופעל על זרועות המתלה והציריות עם כל מהמורה ותאוצה/תאוטה, ולכן זה מגדיל את הבלאי על המרכיבים האלה. בהכרח זה גם משנה את התנהגות האוטו, ולאו דווקא לטובה. לקוסם - אני מקבל את מה שאמרת. אכן יש מי שאוהב לעשות את הדברים האלה לאוטו שלו, וזה לגיטימי לחלוטין, אבל זה לא ישנה את התפרצות הצחוק שלי בכל פעם שאני רואה מדבקה עם ציור של ברגי אלן על פתח מילוי הדלק של גולף 1600 אוטומטית....

magician

New member
שיפור ש"שיפר" את מצב הרוח../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

בארצנו הקטנה אם יש "מצב" שגורם לנו ל
וגם לחייך שווה כל הון שבעולם ולא משנה אם הרכב אוטומתי או ידני... זה חלק מהקסם שבענין לפעמים זה מצחיק אותנו לאחרים זה נותן הרגשה טובה, וככה זה לא משעמם... כמו המשפט: "באמנות אין דבר -שאין דבר כזה!"

גרמי

New member
תוספת קטנה בשבילך ../images/Emo6.gif

אני צוחק כשאני רואה מדבקה עם ציור של ברגי אלן על פתח מילוי הדלק גם אם יש לאוטו גיר ידני

עתיד©

New member
מצחיק...רק עכשיו הבנתי

את כל העיניין הזה של "על טעם וריח אין..." אני גם בראש של ג´רמי בכלליות, חובב נהיגה, לא מתלהב מרייסים, בטח לא על כביש ציבורי...וכו´ וכו´ אבל דווקא המדבקה הזאת עם ה"ברגי אלן" לדעתי נראית לא רע בכלל, במיוחד על גולף בצבע כסף שם התקסטורה של הניקל משתלבת נהדר

גרמי

New member
לי יש פשוט בעיה רצינית

המשותפת לכמה חברי פורום אחרים, עם כל דבר שמתיימר להיות משהו שהוא אינו. אני שונא טאסות פלסטיק שמחקות גלגלי סגסוגת, או שיש להם ראשי ברגים לא אמיתיים. אני שונא מדבקות של פירמות כשאין שום דבר מאחורי זה. אני שונא שניצל צמחוני (אולי זה טעים - אבל לעזאזל! תקראו לזה קציצה צמחונית!) אני שונא סלט חצילים בטעם כבד. אני שונא חסילונים "כשרים". אני שונא מכשירי חשמל של SANYA. בקיצור - הבנת את העניין. אם יבוא מישהו וירכיב פתח תדלוק חלופי שעשוי משני חלקים שמחוברים בברגי אלן - סחתיין. אבל מדבקה

עתיד©

New member
חבל שלא הסברת את עצמך קודם

לא הייתי מוציא חוזה על האוטו סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סבבה אחי, יש משהו במה שאתה אומר....למרות שאני עדיין חושב שזה לא רע כלכך

B.M.F

New member
חסילונים כשרים !?

WTF ?! בכל מקרה התכוונת ל-SANYANG, לא ?

למעלה