תוספות ל GOLF

אמיר ט

New member
תוספות ל GOLF

יש בקשותי GOLF ואני רוצה לשפר לה את המראה... למישהו יש רעיונות מה להוסיף ?

אריק ח.

New member
אם מדובר על הגולף מהצורה האחרונה

אז סע לאזור התעשיה בבני ברק. אתה תראה שם 2 גולפים ( אחת בצבע זהב ואחת בצבע בורדו ) משופרות חיצונית ( גם מנוע וכ"ו אבל זה לא רלוונטי עבורך ). אחת מהן נמצאת ליד החנות של E&A והשניה בר"ח בן גוריון. תסתכל מה יש להן ותבחר.

red cars

New member
חצאיות ,ספויילר פגושים אחרים וגבות

2 אגזוזים שיוצאים מהפגוש האחורי. גריל אחר . ג´אנטים בעלי קוטר ורוחב מוגדלים ושיהיו מותרים לפי היצרן גם בחו"ל כי יש מידות מותרות לכל דגם. ותדע שיש בכך הגדלה במשקל הרכב יחס העברה שונה ו אולי צריכה גדולה יותר במעט.

sronis

New member
מדהים כמה קל לשפר גולף חיצונית

(בפולקסווגן כנראה ויתרו על השיפור האמיתי והחליטו שכדאי רק לשפר אותה מבחוץ
) בדוק בכל חנות שיפורים ידועה - אני חושב שראיתי יותר גולף משופרות חיצונית מאשר כאלו שאינן... רוני

magician

New member
שיפורים!

כנס לאתר שלי למכוניות ספורט בישראל : www.carinfocus.com -בעמוד הכניסה לחנויות \ שיפורים , אמנם לא מאיזור חיפה... בכל אופן העתיד תוכל לימצוא סדנאת שיפורים בצפון שתהיה מנוהלת ע"י!

sronis

New member
באמת??? ספר, ספר...

אתה מתכנן לפתוח סדנה בקרוב? אתה תהיה רק המנהל או גם תעבוד בשיפורים עצמם? והכי חשוב - יהיו הנחות לחברי הפורום?
רוני

magician

New member
עדיין מנסה לגייס ../images/Emo130.gif../images/Emo57.gif../images/Emo8.gif

גם וגם , כמובן שלא מדובר על עסק של אדם אחד והמיזם עדיין בראשיתו... לגבי הנחות באם הכל יתנהל כשורה , למה לא?

עתיד©

New member
רק אני מקווה (ויודע) שפניך בכיוון

של פיין טיונינג, פריילינג רייסינג, ולא בכיוון של E&A כאילו אני מקווה שאתה סדנאת שיפור, ולא סדנאת ערס מובילים

magician

New member
סדנאת ערסמובילים? ../images/Emo12.gif

ה"סלנג" הזה מוכר לי מאיזה שהוא מקום... בכל אופן הכל ענין של הבנה, תרבות מוטורית, גיל ותרגיל ויצע וביקוש... בכלכלה ושיווק יש תפיסה של 4 ה "מ"...מיקום...מוניטין....ונסבו להלשלים את היתר... גם אלו שלפי הגדרה זו או אחרת ניכנסים לקטגורייה של "ערסמובילים" חיים ביננו וחלק מעמנו גם אם יש עליהם איזה שהיא "סטיגמה" או קונוטציה לא מקובלת. לפי דעתי זה לא פשוט להחליט שקבוצה שדוגלת בג´ימקאנות עדיפה רק בגלל זה על קבוצה שדוגלת נניח ברייסים ברדינג לשניהם יש את המשותף ואת השוני כמו שיש גם בתוך הקבוצה עצמה משותף ושוני.. לגבי קביעת רעף מיקצועי הנושא עוד יותר מורכב וניתן להחליט שאתה תתן שירות ויעוץ מפורשה ומעלה (לפי סוג הרכב)...? או להחליט שמגיל מסויים??? אישית אני חושב שהבסיס חייב להיות מבוסס על מיקצועיות, אמינות ויושר. עקב לחץ זמן אני נאלץ ליקטוע את התיחסותי "לערסמובילים"

itzik93

New member
ננסה....

מיקום, מוניטין, מקצועיות, מחיר. קלעתי במשהו ?
איציק

שי ©

New member
אני חושב שהקוסם התכוון ל-4 ה-P

price product promotion הפצה (חפשו תרגום באנגלית שמתחיל ב-P, אני שכחתי...
) שי

גרמי

New member
התבלבלת בין ערסמובילים לרייסרים...

אלה שעושים רייסים עושים רייסים ושיבורכו על כך (כל עוד זה במקומות הגיוניים כמו קטעים סלולים של חוצה ישראל) "ערסמובילים" מכוון לאלה שעושים הנמכה, שמים ספייסרים וג´נטים גדולים, גרביונים על הפנסים, מדבקות מגניבות, נאונים בצבעים שונים, מדבקה בצבע מתכתי עם ציורים של ברגי אלן על פתח מילוי הדלק, נורות כחולות וכו´ אבל מתחת לכל הקישוטים יש להם 1600 אוטומטית....

magician

New member
לא - וכל קבוצה עם היעחודיות שלה../images/Emo18.gif

מה רע בקבוצה שלא עונה לקריטוריונים "שלנו"? אני חושב שדווקא ה"שוני" מהווה מרכיב בפזל הצבעים שאילו היה רק שחור ולבן היה גורם לשיעמום נוראי בחיינו!!! לא פשוט ולא קל לפרש ולהבין את השונה "מאיתנו" ואולי לא כולנו זוכים ביכולת לקבל ולראות את היופי המיוחד שיש מעבר למוסכם עלינו. אני אישית חושב שלא חייבים בכל מיקרה לקבל את ראיית הדברים כמו "רובוט" אבל מצד שני אני חושב שדווקא "הזרם" של הניאונים והמדבקות והנצנצים נותנים עוד גוון מענין לחיינו "האפרורים" ותמיד יהיה מוכן להרכיב עוד זוג "משקפיים" כדי לראות את הדברים באור "שונה" שמח, צבעוני ומענין... כל עוד אין "תפיסה" זו פוגעת בי או בזולת! הכל יחסי בחיים... ככל שנוכל להרחיב את יכולתנו לא רק, אבל גם בראיה של התחום המוטורי מאספקטים שונים: ספורטיביים, טכניים, השתייכות, סטטוס,אסטתיקה, הנאה, שליטה ועוד...נוכל כנראה לקבל ספקטרום רחב יותר של תובנה והנאה! וזאת בלי לפסול את "האחרים"

ran levi

New member
ספייסרים+ערסים=? לא הבנתי את המשווא

משהו מוכן להסביר לי?

למעלה