תוספות ל GOLF

גרמי

New member
לא נכון!!

התכוונתי SANYA שזה חיקוי זול של SANYO, שהיא חברה לגיטימית בפני עצמה, וכבר עברה את שלב החיקוי הזול של SONY. ואפשר גם להוסיף לרשימה אנשים שכותבים בפורומים עם שמות שמהם ניתן לחשוב דברים שאינם נכונים, לדוגמא Guy-Focus שניתן לחשוב שהוא נוהג על פוקוס, ובעצם הוא עובד על כולנו בעיניים. אני לא אזכיר שמות נוספים, אבל מי שיודע שהוא ברשימה הזאת - שיסיק מסקנות

עתיד©

New member
רגע, לי יש ©

בשם ותאחלס אין לי זכויות עליו, אז אני גם בקטגוריה ?
(מישהו אמר אלפא156 ג´י טי איי ?) עתיד - אז מכל העסק SANYA היא חיקוי של סוני או SONY או סוני היא חיקוי של SANYO

wiz

New member
../images/Emo123.gif

טאסות פלסטיק שמחקות גלגלי מגנזיום.... תשמע, גם אני לא מת על הרעיון, אבל הם פשוט זולות. רביעיה עולה 70 שקל, וזאת כשאחת מקורית עולה יותר מכפול... wiz

גרמי

New member
גם הטאסות שלי זולות

והן לא מחקות גלגלי סגסוגת, ואין להם ברגים מפוברקים. שלי בכלל באו בחינם עם הצמיגים של האוטו הקודם של כספר.... (כבר אמרתי לך תודה, כספר?
)

motiyair

New member
עזרה../images/Emo7.gif שיפורי מראה ל רנו קליאו

95 אני מחפש חניות/מקומות שיחולות לשפר את המראה החיצוני של הרנו שלי ( שהיא לא בדיור רכב ספורט) אבל לא שיפורי מנוע אלה כמו לגולף : פנסים וכ"ו מישהו מכיר או יודע בכלל איזה "תוספות" אפשר להוסיף לרכב ? הוא נראה לי קצת "יבש" מבחינת עיצוב. אגב איזה תוספות אפשר להוסים לבפנים מבחינת מראה( ואני לא מדבר על מושבים מעור) אלה על לדוגמה ידית הילוכים חדשה ( לאוטומט) ודברים קטנים שמוסיפים יותר להרגשה הטובה שלך מאשר ממש תורמים לרכב?

Booly

New member
קודם כל, אני חושב שקליאו נחמדה

בעיצוב הכללי. אבל אם עדיין אתה רוצה, אפשר להוסיף גבות לפנסים, להנמיך את האוטו (מדהים) ספוילר אחורי עליון (האמצעי מכוער, זה זה שיושב מתחת לקו החלון) צביעת פסי הפלסטיק בדלתות לצבע האוטו, מוסיף המון. הורדת סמלים + פחחות להחלקת הפח ומילוי החורים (עניין של טעם וריח). חצאיות (זה אני כבר לא יודע אם תוכל להשיג בארץ) כיסוי למראות או לחילופין לצבוע את המראות. במידה וצובעים את המראות אז אני ממליץ לצבוע את המראות אבל את הפלסטיק שמחבר אותם לדלת לא לצבוע. רזימה זו היא רק ההתחלה. אתה יכול ללכת לחנויות כגון FAST, E&A, Fine Tuning, Sparco.

motiyair

New member
ומה המחירים לדברים שאמרת לי בערך

אגב איפה הכתובות?

Booly

New member
חלק יקרים וחלק פחות.

צביעת הפסים בדלתות עלה לי (עם אני זוכר נכון) 200 ש"ח בערך. צביעת מראות, אני חושם שלוקחים על זה 100 ש"ח למראה אבל אני לא סגור על זה. הנמכה זה כבר מתחיל להיות יותר יקר. אגב אני מוכר כיסוי לפנסים אחוריים שהיה אצלי ברכב (קליאו RSi 95) וזה מתאים גם לאוטו שלך אם זה נראה לך... אני מצרף תמונה

motiyair

New member
מתאים לי! מה המחיר?

אגב היכן צבעת את הפסים ( אני גר בראשון)

motiyair

New member
אגב אפשר לצבוע את הכיסוי לפנסים

בסגול ( כמו הרכב שלי?)

motiyair

New member
אגב אתה מכיר אתרים בחו"ל

שאפשר לראות/ להזמין דברים כאלו ( כמו הכיסוי לפנסים לדוגמה)?

ECCOSE

קבוצה מסקוטלנד של כמה אנשים שהחליטו שאין מספיק חלקים לשיפור מראה המכוניות שלהם והחליטו לייצר בעצמם חלקים. הם עושים דברים מדהימים, יש להם מחירים גבוהים אבל אתה ביקשת קבוצות מחו"ל. אני מצטער אבל אני ממש לא זוכר את כתובת האתר שלהם תריץ חיפוש על המילה הזאת (אני מקווה שרשמתי נכון) אני יודע שהם מתעסקים בעיקר עם פז´ו אני לא בטוח לגבי חברות אחרות. אבל הם שוים בדיקה ככה שכדאי לך לנסות למצוא את אותם.

למעלה