תומר.....

המיואשת

New member
תומר.....

אני שעד לא מזמן הייתי קטינה הבנתי פרק נוסף בחיי המבוגרים... פשוט קראתי את הדו שיח שלך מאתמול. תודה על העשרת הידע! ממש נהנתי לקרוא את קורות חייך...אני מת הלשמוע עוד... והפרוייקט שלך מעניין לאללה. אז ספר מה מתקדם איתו , כמובן אם בא לך...גם כדי שנהיה גאים בך. ו... סחטיין עליך שאתה עתודאי...אתה חייב להיות גאה ומאושר,אז למה אתה מיואש כזה?רוצה להחליף כינויים? טוב נשמה,יש לי ה-מ-ו-ן מה להגיד לך, למרות שאני סתם בת 18.5 וחסרת ניסיון חיים, אבל יש לי כמה ``טיפים`` שקיבלתי ממבוגרים ממני:) אני נשמעת כמו בתולה זקנה מה? טוב .... מחכה .(אני בשיעור חופשי...)

בוקר טוב מיואשת.

ההשכמה היומית שלי בתקופת בין הבחינות נקבעה (על ידי) ל-9:20. בד``כ אני קובע ב-11:00 בבוקר, אבל היום אני כנראה אעבוד לבד על הפרוייקט. השותף שלי הוא עולה חדש מרוסיה, ויש לו קצת בעיות בנושא כתיבה, + עבודה עם וורד...ככה שאני עושה את רוב העבודה. (כאשר עבדנו על הפרוייקט הוא עבד יותר ממני...) היום אני יכול ללכת להתחיל לעבוד מתי שיתחשק לי, אבל ככל הנראה זה יהיה ב- 11:30 פלוס מינוס. יש לי הרבה מה להגיד על הפרוייקט, אבל אסור לנו להרדים פה את האנשים בפורום, אז אני לא אספר יותר מדי. בואי תראי, בנוגע ל-``להיות עתודאי``. אז, בזמנו, לצבא היו מספיק עתודאים. הצבא דפק אותם חזק. עשיתי טירונות קרבית, עשיתי מילואים בשטחים (פעמיים), שילמתי שכר לימוד מלא, ולא היו הרבה תנאים. הצבא ראה שמספר העתודאים שלו צנח! (כן, צנח!), והתחיל לעשות ``הנחות``. עכשיו הצבא משלם את כ-ל שכר הלימוד! ה-כ-ל! כלומר, רק בסמסטר השמיני ללימודיי זה החל, כך שזכיתי למעשה ב- 5000 ש``ח. להורים שלי עדיין יצא לשלם את שאר ה- 35,000 ש``ח על הלימודים. בנוסף, היום עתודאים כבר לא עושים טירונות קרבית, או מילואים בשטחים, ואם אני לא טועה מילואים בכלל. תראי כמה מנסים לצ`פר בכדי למשוך עתודאים. זה לא ממש דבר טוב להיות עתודאי, למרות שכל האנשים (בצ`אטים) אומרים: ``יווווווווו`` ו-``באמת? איזה חכם!``.... הקטע הוא שאני ממש לא. ואני אפתיע אותך: הפסיכומטרי שלי הוא 630! מה שאת שומעת! ממוצע בגרויות 106 (אחרי בונוסים כמובן :) ) ומבין העתודאים שהתקבלו להנדסת חשמל בטכניון, יש לי את ציון הקבלה הכי נמוך....כך שהתקבלתי עם הרבה מאוד מזל (עכשיו מבחינת ציונים אני קצת מעל הממוצע). אני לא מיואש, אלא מקנא בכל אותם אנשים שמתחילים לעבוד עכשיו ולקבל הרבה $$$$$. אני מניח שאו שאת בשיעור חופשי של לימודי תיכון, או בשיעור חופשי של שיעור בלימודים גבוהים.... אבל את זה אני לא יודע, כי את בת 18.5 ומצד שני, אני לא מכיר אנשים שמשתמשים באוניברסיטה בביטוי ``שיעור חופשי`` אלא....``חלון`` :) אולי תסבירי לי אחת ולתמיד למה את מיואשת? זה לא חייב להיות בפורום אם לא בא לך! ואם יש ``טיפים``....אז למה לא לתת....ולא רק לי. תמיד אני אוהב לשמוע, להקשיב לאנשים. ובקשר לבתולה זקנה, אני אשמור על זכות השתיקה. בוקר טוב

למעלה