תומכי/ות מרצ יקרות-

lifegirl

New member
האם זה משנה?

אני לא חושבת שח"כית ערביה יכולה לייצג אותי יותר או פחות טוב מיהודיה. אני לא מאמינה שראוייה יותר או פחות בגלל אחוז היהודיות/הערביות שמצביעות לה. קול של יהודיה שווה בדיוק קול אחד. לא יותר ולא פחות מקול של ערביה. או שאני טועה?@

asafpp

New member
השאלה אם היא מייצגת את דעותיך

וטיבי הוא ביחד עם חדש ( אם אינני טועה) מייצג את דעותייך? בכל ישוב, בטח גם במקום בו את גרה, יש מבנה ישן נטוש והרוס. כבר מילדותינו אנחנו מכירים את המבנה, את החורבה, ממש ליד הבית, עוברים לידה בדרך לבית ספר ,לעבודה ולא נותנים לה יותר מדי מחשבה. יש כאלה שדווקא כן מקדישים לה מחשבה. הם פשוט רוצים שעשרות ואולי מאות אלפי פליטים יחזרו לגור בחורבות האלה. זה מה שאת רוצה? גם את את חושבת שאת רוצה , לא נראה לי .

lifegirl

New member
אף מפלגה לא מייצגת בדיוק את דעותי,

אבל הרי העניין בפוליטיקה (עד כמה שזה מרגיז) הוא שלא כל אדם יכול להקים לעצמו מפלגה שתייצג אותו במאת האחוזים. וחד"ש היא, כנראה, הדבר הכי קרוב לדעותיי בבחירות הללו. <נורא מרגיז להצביע לרע במיעוטו, אבל כאשר אין משהו טוב יותר..>

asafpp

New member
לא נראה לי שטיבי יותר קרוב אלייך

מאשר מרצ,אולי יש לך שיקול דעת מוטעה.

מענין מסיבה פשוטה

למפלגות ערביות מצביעים רוב מוחלט של ערבים למפלגות דתיות - רוב מוחלט של דתיים למפלגות ציוניות - רוב מוחלט של יהודים חד"ש היא היחידה שנושאת את הדגל של שני הצדדים הן היהודים והן הערבים - לכן זה מענין פשוט לא?! לא דובר בשום מקום שקול של אחד שוה יותר משל אחר וראוי להפסיק עם תסכולי הרדיפה הנ"ל

למעלה