תומכי/ות מרצ יקרות-

lifegirl

New member
תומכי/ות מרצ יקרות-

מה דעתכן על זה? (לא מופתעת, בעיקר מאוכזבת) שני <השלטים האלה גורמים לי בחילה, לא מאמינה שאני מתייצבת לצידם>

asafpp

New member
אני אמנם לא תומך מרצ

אבל אני אמשיך לכתוב ולאמר את זה לכל מי שתומך בסרבנות: תתביישי לך!

lifegirl

New member
סלח לי, כי חטאתי...

כשאתה מנסח את דבריך בצורה ברורה כ"כ, פתאום האמת מתבהרת לי מול הפנים... אני אכן ראוייה לכל בושה וחרטה! מיד אלך לי אל הצבא ואבקש לבטל את הפטור שנתנו לי... תודה על שהחזרת אותי אל דרך המוטב!

asafpp

New member
פששש.....

משתמטת מהצבא ועוד מתנשאת הא? את באמת צריכה מישהו בחיים שלך שיאיר לך את הדרך, זה בטוח...

asafpp

New member
דרך המוטב זה שכאשר תתגייסי לצבא

כמו כמעט כל האנשים פה, שמאלנים וימנים, ולא תשתמטי. תהיי בטוחה שאת לא בדרך המוטב, את בטלנית לכל דבר, גם אם את מסווה את זה כאילו בבעיות מצפון.

pelegs

New member
או כן, שרות החובה בצבא ואהבת המדינה

חסרת הגבולות... מזכיר לי את איטליה של שנות העשרים והשלושים...

asafpp

New member
בזכות שירות החובה הזה שאתה מדבר

בגנותו הגופה שלך לא תלויה על עמוד חשמל באמצע אחת הכיכרות ברמאללה. מנוול זה אחד שמקלל ומגנה את המגינים עליו, כך שחלה עליך הגדרה של מנוול. ואתה מזכיר לי בעל חיים,אנארכיסט שלא מסוגל לחיות בחברת בני אדם. אתה יודע מה ,יותר גרוע, בעל חיים עוד מעניק משהו לסובבים אותו, ואילו אתה בטלן עצל שמנצל את הסובבים אותו תוך כדי השתמטות מחובותיו. אתה לא מכיר בחוקים ובהתנהלות תקינה של חברת בני אדם. אין לי ספק שאדם כמוך מסוגל לגנוב ולרצוח, מפני שהוא חש שמצפונו תמיד עושה אותו מעל לחוק.

asafpp

New member
אני חייב להודות שהמכתב הזה בוטה,אבל

היה כתוב במקורו בצורה הרבה יותר בוטה, וריסנתי אותו כדי לעמוד בכללי הפורום. אבל לסרבנים ותומכיהם זה מגיע!

pelegs

New member
לא כך אני רואה את זה

לדעתי, המלחמה רק תשחיט אותי. גם הפאצפיסט הכי גדול ינסה להגן על עמו אחרי ימים של ירי רצוף עליו והתגוננות, וגם הוא יאבד מתישהו את המוסר שלו וישתולל(ואני הרי איני נוהג במוסר שלם על כל מעשי). אני לא מוכן לההרג ולהרוג בשביל האידיאל של המדינה, אני לא חושב שבזה אני מציל אנשים אחרים - רק מעמיק יותר ויותר את הקרע בין שני העמים. יש מספיק המאמינים והשמחים לשרת בשטחים ובקרבי בכלל. אני לא מסכן אותם - הם בכל מקרה יעשו את עבודתם. אני מבין את הרצון להיות בקרבי - זה מרגש ובטח שלפעמים מהנה ביותר. יש את אלו המסוגלים לעשות כן, ואני מניח שהמספר שלהם לא קטן בהרבה מהמספר של אלו שעושים זאת. יש מספיק המאמינים במדינה ורוצים לשרת בצה"ל. ויש מספיק שגם ככה משתמטים(70% -אולי- משרתים בצה"ל). והעובדה שאני לא רוצה לשרת, לא אומרת שבהכרח אני לא משרת את הקהילה. אני מסכים בהנאה לעשות שירות לאומי. אל תפסול ותקלל על כך שאיני חלק מהקונצנזוס ומהמיתוס הלאומיים. אני רוצה לתרום בדרכי שלי.

Deathatred

New member
איזה אטימות

>> אני לא מוכן לההרג ולהרוג בשביל האידיאל של המדינה, << ובשביל שהמדינה שלך תחייה? השמאל הקיצוני פשוט לא קולט שחיילי צה"ל לא רק מגינים על יישות ערטילאית בשם מדינת ישראל אלא הם מונעים טבח יומיומי באזרחיה. רר בזכות חיילי צה"ל שמשרתים בשטחים המעיים שלך לא מכסים את דיזנגוף ןאחותך תלויה מרוטשת על האנטנה (או על אחד מעמודי החשמל). אם אתה רוצה, יש לי כאן תמונה שצולמה בשטחים שמראה מה הפלשתינאים עושים למי שהם שונאים. זוהי תמונה מאוד קשה ולכן אני אשרשר אותה בהודעה נפרדת. את הגורל הזה חיילי צה"ל חוסכים ממך, אז במקום לירוק להם בפרצוף ולתקוע להם מקבל בגלגלים אולי תגיד להם "
".

pelegs

New member
תודה תמיד אומר לחילי צה"ל

אבל תודה לא אומר אף פעם לממשלה ולצה"ל עצמו - המכניסים אותנו כל יום ויון עמוק יותר לתוך הבוץ. התלונות שלי הן לא כלפי החילים חלילה, אלא כלפי מה שהמלחמה עושה להם, ולמה בכלל צריך את כל זה. הפלשתינאים נעשים יותר ויותר אכזריים ביחס ישיר לאכזריות שלנו בהם. אנחנו צריכים את זה?...

pelegs

New member
עזוב, אני מציע שלא נצטרך להלחם

מלכתחילה - ועל כן אגיד שוב: למה צריך את זה?...

Deathatred

New member
אף אחד לא שואל אותך

אתה יכול לבחור או להילחם על חייך או לשבת ולהישחט בפסיביות. האויב הפלשתיני לא משאיר לנו ברירות אחרות.

pelegs

New member
ממש לא

אתה יכול לסגת מהשטחים ולשמור על גבולות ישראל מבחוץ - וככה גם יהיה יותר קל.

Deathatred

New member
אפשר לצאת

וצריך לגדר כך שהפלשתינים יקבלו כמה שפחות שטחוישארו בידינו כמה שיותר גושי התנחלויות, אבל אני בספק אם זה יכול למנוע את הצורך של צה"ל להיכנס לערים, לבצע פשיטות, מעצרים וחיסולים. גם אם גדר, יגיע הרגע שהטרור שלהפ יכריח אותנו להיכנס לשם מתישהו ולבצע שם ניקוי יסודי עם הרבה פחות רחמים (בלי לסכן ח"יר - פשוט לכרוז לאנשים להתפנות וגלח את מחנות הפליטים באמצעות בולדוזרים).

iceviper

New member
לא,תודה לך! ../images/Emo6.gif

הקישור ששמת חיזק את תמיכתי במרצ פי כמה,ומעכשיו אביא אותו כתשובה לכל הקשקשנים שטוענים שמרצ תומכת בסרבנות.

pelegs

New member
וכמו שכתבתי כבר...

אני מתבייש במעשי מרצ אלו - אך כמו כל מפלגה, ולא כתנועות חוץ-פרלמנטריות, מרצ נגועה במחלת התעמולה. חבל באמת שבעיקר שתלו את השלטים הללו על שלטים של קריאה לסרבנות...

קודם כל, מדובר בפעילים, לא באקט

רשמי של המפלגה. האם כאשר פעיל של שרון דקר למוות (משמע רצח) פעיל של ברק במערכת הבחירות הקודמת מישהו קישר את העניין לשרון? מדובר ב´עשבים שוטים´. ובקשר לכך שמרצ מתנגדת לסרבנות- אם הייתה תומכת בסרבנות, לא הייתי מוצא את מקומי במפלגה הזו.

למעלה