תומכי ההתנתקות

noamgk

New member
זה לא ברור?

כדי לעשות שלום עם מי שרוצה להשמיד אותך בכל-מחיר-ולא-משנה-מה, עם טרור רצחני ששום דבר לא מעניין אותו פרט להשמדת הציונים, צריך להחריב יישובים פורחים המכונים "מכשול השלום" ולזרוק מאות אלפי אנשים טובים ושומרי חוק מביתם כי אין דבר יותר מוסרי מזה...

toxic2004

New member
שכחת, לרחוב.

גרשו אנשים מהבית החוקי שלהם לרחוב ללא ציוד בסיסי אחרי 30 שנה שהם היו נאמנים למדינה.

זו סטירת לחי מצלצלת..

איזה סטירת לחי....זה פגז לנשמה.. 30 שנה! נאמנים למדינה- לא פורעי חוק, לא ברבים, לא מפגינים..אבל סתם ביום בהיר אחד החליטו לגרשם אותם.. גם דאגו להם לדיור חלפוי זה בטוח..כי המדינה שלנו כ"כ מוסרית ונאורה.. אוףף...זה סתם מרגיז אותי לדבר על זה... תבינו כבר! המדינה שלכם עושה רק מה שטוב לאינטרסים שלה ותפסיקו להאמין לכל המצעים שלהם..כי זה בולשיט!

Continuum

New member
חחח

"המדינה שלכם עושה רק מה שטוב לאינטרסים שלה" זוועה. מדינת משטרה ממש. לא יאומן!

toxic2004

New member
מזכיר לי מהחסימות כבישים

סיסמאות כמו מדינת משטרה. סוס שוטר סרב פקודה. ועוד יצירות... היסטוריה..

Continuum

New member
כן

לא יודע איך חשבתם על לצעוק "מדינת משטרה". זה כאילו אלוהים ירד בעצמו וגילה לכם את צירוף המילים הגאוני הזה.

toxic2004

New member
לתומכי הגירוש

הייתם מסכימים להצעת חוק שתציע ל"התנתק" מכמה כפרים ערביים? אל תגידו שלא כי אז החוק נוטה לכיוון אחד. נגד האזרחים. אולי נתנתק מכמה כפרים ערביים שפרצו לשמה ערביחבלים והקימו "מאחז לא חוקי" ? למה לא בעצם... אה... זכויות האזרח... הערביחבלים כן אנחנו לא... מובן

toxic2004

New member
משונה מאוד שכל אלה שמתקיפים אותי

לא אומרים על זה מילה. מה פירות טו בשבט פיצצו לכם את הבטן?

העיניין זה שלא פינו את היישובים

סתם בשביל הכיף, אלא למטרה פוליטית מסויימת.... לפנות ישובים ערביים לא משרת את אותה מטרה.....

IWRIS

New member
אף אחד לא מתכוון לענות ברצינות?

אני בטוחה שיש כאן תומכי התנתקות- אף אחד מהם לא ענה לי ברצינות, אלא רק מתנגדי ההתנתקות. אני לא באה להתגרות, אני באמת רוצה לדעת. תודה

tatv123

New member
סליחה

השתמשתי בשם משתמש של אחותי. בכל אופן-שמישהו יענה לי ברצינות, בבקשה.

Continuum

New member
פשוט דיברו על זה כבר המון כאן.

תחפש שרשורים קודמים בנושא.

lithium1914

New member
BWAHAHAHAHAHAHAHAHA

"סנייפ-לא נשכח ולא נסלח" AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!

אמרתי לך...לא תצמא כאן תשובות

כי כל יום זה הוכחה לכך שכל מתנגדי ההתנתקות צדקו! אין מה לעשות-האמת קשה וכואבת.... שבוע טוב לכולם!

tatv123

New member
אולי אנסה בפורום אחר

אני פשוט רוצה לשמוע גם דעה שונה ולא רק את הדעות של מתנגדי ההתנתקות, אבל תודה לך בכל אופן על ההתייחסות הרצינית.

זה שלב מסויים בתהליך כלשהו.

זה לא נועד לך שכבר עכשיו יהיה יתרונות בשטח.... אבל אם אתה (את?) רוצה, אתה יכול להשוואת את כמות הפיגועים שהייתה לפני ההתנתקות לזו שאחרי. הטעות הכי גדולה בטענות המתנחלים זה שאף אחד לא אמר שזה יביא שלום, אף אחד לא אמר שזה יפסיק את הפיגועים. הסיכוי שיהיה שלום כעת הוא בדיוק כמו שהיה לפני ההתנתקות, ההתנתקותהיא פשוט צעד שבלעדיו לא יכול להיות שלום.

למעלה