תומכי ההתנתקות

../images/Emo31.gifלא מתאים לך

ולאף שמאלן שטוען שהוא דמוקרט, פלורליסט, וואטאבר. כולכם הצגה אחת גדולה

PC Fascist

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo195.gif../images/Emo124.gif

יש כאן הפרה בוטה של חוקי השיח התרבותי והתקינות הפוליטית! חולצות שחורות, אחרי!

בולשיט.

אתה שבוי באיזו דעה שפלורליזם משמעותו קבלה גם דעות של ציבור או נציגיו שמצהירים ברשי גלי שמטרתם היא להשמיד אותי, אותי ואת כל האנשים שמעדיפים שטחים ירוקים ע"פ ציבור חולה נפשית (בהתייחס לניצנים וההתנתקות). או לחילופין שדמוקרטיה היא לא לצאת נגד אלו שמדברים גבוהה גבוהה על דמוקרטיה, אך מבלי להיות מחוייבים למהות שלה. ואזרוק ניחוש גס, אתה בטח גם טוען בזכות הנביא מוחמד ל"שם טוב"? הגענו לאיזו נקודת משבר, עולמית אפילו, שבה כל הפונדמנטליסטים, לובשי החולצות השחורות, החומות ולצורך העניין גם הכתומות מן הראוי שיצעדו שמאלה עד שיפלו לחלל העמוק. תקינות הפוליטית שמור לציבור אחר. הציבור הזה לא פוליטי (בדגש דמוקרטי, נו) ולא תקין.

Dudidud

New member
בולשיט.

את שבויה בסטגמות המוטוות בידי התקשורת וכל מיני בעלי שררה. תפקחי את העיניים. וד"א אני מאה אחוז תקין. הכל פועל כשורה.

חח.

לא הייתי רציני, סתם רציתי להמשיך את השימוש במושגים מתמטיים. אני מודה שיצא די גרוע ואני מתנצל אם מישהו נפגע (למרות שקשה לי להאמין, מה גם שלא ציינתי בבירור מאיזה גובה הנפילה, כך שלא ברור אם יש כאן בכלל פגיעה כלשהי).

toxic2004

New member
מה? אתה לא יודע?

צניחה כלכלית אופס... צמיחה. וביטחון האזרחים מניעת פיגועים ושלום. הסרט הזה קצת פנטזי...אבל את מי בשמאל זה מעניין. שלום יש? ערבים יש? זה טוב! עצוב.

למעלה