תוכנת REAL DOWNLOUD

itaf10

New member
תוכנת REAL DOWNLOUD

מאז שהורדתי את תוכנת REAL PLAYER קורים לי כל מיני תופעות מוזרות ביניהם עולים לי כל מיני חלונות לא רצויים כמו למשל, הורדת תוכנה או פתיחת קובץ DOC עוברים דרך REAL DOWNLOUND כיצד מבטלים את התופעה שלא יעברו דרך תוכנת REAL PLAYER? פשוט אני בורה בנושא ולא יודעת מה לעשות... נועם, במקרה של רייל 4 קול גם כן עבר דרכו ועדיין למרות שבטלתי את התוכנה היא ממשיכה להופיע בחלון שעלה ה-REAL DOWN. מה עושים? איך מבטלים שלא יעלו כל הספחים, ושתשאר רק תוכנת ה-REAL PLAYER בלבד .וכמובן בלי קשר להורדת תוכניות וקבצים. בתודה

noam01234

New member
הממממ

קודם כל תסירי את Real Download אם את לא משתמשת בו (תעברי לפלאש-גט - מומלץ) תוכלי להסיר רק את Real Download דרך לוח הבקרה >> הוספה והסרה של תוכניות בקשר ל Ready4cal תסירי אותו ותשתמשי בממתינט של בזק

itaf10

New member
המממממ

הסרתי את REAL DOWNLOAD מלוח הבקרה. ישנם עוד 2 תוכניות REALJUKE BOX´ ו-REAL PLAYER BASIC . האם להשאיר את שניהם??? כל המטרה שלי בריל פלייר הוא לשמוע דרכו מוסיקה הנתמכת בתוכנה הזו בלבד. בקשר להמלצה שלך פלאש-גט לשם מה אני זקוקה לה? READY4CALL הסרתי אותה מאז שלא המלצת עליה. אבל בכל זאת היא הופיע ברשימת ה-REAL DOWNLOAD. לאחר ההסרה של ריל דאונלאוד מלוח הבקרה. הורדות של תוכנות וקבצים לא תושפע יותר מהריל פלייר? התוכנות ירדו בדרך הרגילה?

itaf10

New member
טרם קבלתי תשובה לגבי פלאש-גט

הסרתי את REAL DOWNLOAD ובמקומה המלצת על תוכנת פלאש - גט. מבקשת לקבל הסבר מהי התוכנה? למה היא משמשת? באם אני צריכה אותה לצורך העבודה, אודה באם תשלח לי לינק להורדה. בתודה.

liranon

New member
פלאש-גט

זו תוכנת הורדה פשוט ככה או יותר נכון מנהל הורדה שכל פעם שאת מורידה קובץ הוא נפתח ואיתו את מורידה מה שטוב בו זה שההורדה נעשית מהירה יותר ונוחה יותר. וכמו פאלש גט יש גם את גטרייט או את download accelerator (היא מומלצת מאוד ונוחה מאוד)

liranon

New member
download acceleraor

פשוט מאוד נוחה ופשוטה להפעלה. ממליץ עליה בחום.

itaf10

New member
כמה פרטים...

אפשר לקבל פרטים על התוכנה. האם עלי להפעילה בכל פעם שאני מורידה תוכנה חדשה, או פותחת קובץ? מה היתרון בהורדת התוכנה? מהיכן אני יכולה להוריד את התוכנה? האם היא חינמית -חפשית ?הרבה שאלות.... (חוסר ידע מוחלט...
לא הביישן למד
עוד טיפים!!! תודה

כנף

New member
כמה

התוכנה היא חינמית, ואת יכולה להוריד אותה מפה. התוכנה מומלצת מאוד (כנראה שאני צריכה להגיד "לדעתי", כי אין לי מקור מוסמך לזה
) אצלי התוכנה יושבת בטריי, ועולה אוטומטית, כשאני רוצה להוריד משהו. (או שאני מעלה אותה ידנית, ומכניסה לה את ה- URL של הדבר המבוקש להורדה). זה מה שידוע לי. רק לא מזמן הורדתי אותה, ואני לא מתחרטת על אף רגע מזמן ההורדה. (לקח הרבה, בהתחשב באיטיות שתקפה את מחשבי) לפי הטענה שקראתי באתר ההורדה, התוכנה יכולה להגביר את מהירות ההורדה עד- 300%. תהני!

itaf10

New member
שאלה קטנה...

ברגע שאני מורידה תוכנה , הבנתי שהיא עולה ו..... מה הפעולה או ההוראה שאני צריכה לתת לה ע"מ שהיא תאפשר לי להוריד את התוכנה? מה היא בעצם בודקת? כלומר לשם מה היא קיימת? הבנתי שהיא טובה בהגברת מהירות ההורדה ועוד מה? מה היא עשתה לך יותר טוב מאז שהיא מופעלת אצלך? מצד שני, אם היא יושבת על הטריי היא בעצם מכבידה על פעולת המחשב לא??? חשבתי על שאלה קטנה אחת ולבסוף יצא לי הרבה...

כנף

New member
תשובה קטנה

כי אני לא יודעת הרבה
זאת תוכנת הורדה, אז זה בדיוק מה שהיא עושה- מקלה על ההורדה. מה שיצא לי ממנה: *מהירות הורדה גבוהה יותר *התוכנה מחפשת (כשיש יותר ממקור אחד להורדה) את המקור הכי מהיר והכי טוב, כדי להוריד ממנו. *התוכנות שהורדתי מסודרות שם מאוד יפה (זה היה יעיל אצלי כשהורדתי תוכנות, ולא הרצתי אותם מיד. אז מאוחר יותר, כשרציתי להריץ, במקום לחפש איפה שמרתי אותן- פשוט ´לקחתי´ אותן מרשימת ההורדות בתוכנה) ## אין לי בעיה שהיא תהיה לי על הטריי, כי בד"כ הוא ריק כמעט לגמרי (ולא זה מה שמאט לי את המחשב), ובכל מקרה, אני מעלה אותו לשם רק כשאני נכנסת למצב רוח של הורדות
חשבתי על תשובה קטנה, ויצא קצת יותר.. :)

דובי123

New member
התכנה על הטריי היות וסימנת לה שתעלה

עם חלונות אפשר כמובן להסיר אפשרות זו ולהפעיל אותה רק כשרוצים יתרון חשוב בתוכנות אלו הן שהן יכולות להמשיך ההורדה גם אם נקטעה באמצע או בכלל התנתקתם מהאינטרנט איטה - מה קורה? עוברים מנענע לתפוז?

כנף

New member
נכון

זה מה שקורה באמת, אבל היות ואני מפעילה את המחשב פעם ב.., אז ברגע שסגרתי אותה, היא כבר לא שם, ועלי להעלותה ידנית (ובמקרה של העלאה ידנית, היא עולה על הטריי, ולזה התכוונתי). ואיך שכחתי את הדבר הנפלא הזה שנקרא resume?
יש שם גם אפשרות של בדיקת וירוסים אוטומטית, אבל באמת שאני לא יודעת על מה זה עובד...

itaf10

New member
כמוני כמוך... גם שימך מככב בתפוז ../images/Emo6.gif

לא לא, אני נשארת נאמנה לנענע ונהנית גם מתפוז...
משתי העולמות... גם אתה באותה הסירה. נתקלתי בשימך (אני עוקבת אחריך
תודה נכון כיף לנו גם בנענע וגם בתפוז... אנשים טובים, טוב להם בכל מקום
דובי, אני מבינה שגם אתה משתמש בתוכנה הזו, כמה מילים לזכותה? באיזה מקרה עלי להפעילה ידנית? אגב, התוכנה מככבת אצלי בכל המסך , גם על הטריי, שלחן העבודה, נפתח לי סרגל מיוחד וגם אייקון על סרגל המרכזי (הקודם, חיפוש, מועדפים וכו...) ע"מ להוריד אותה מהטריי עלי להכנס להתחל, הפעלה ולהוריד את הV או שיש אפשרות דרך התוכנה (שלא תעלה לי עם הפעלת המחשב).

דובי123

New member
לא משתמש בה כלל היתה לי והיתה גרועה

מאד גרועה [אם אינני מתבלבל עם תוכנה אחרת] בדר"כ ההורדות היו נתקעות עד כי דרך האקספולרר היתי מוריד מהר יותר.... העדפתי את גטריט שנוחה מאד ואף פעם לא עשתה לי בעיה יותר מאוחר ניסיתי את פלש גיט בגלל תפריטים בעברית וגם היא מצוינת לדעתי תוכנות שעולות עם ההפעלה צריך להסיר הסימון בMSCONFIG ועם עדין עולות אז יש להם בתוכנה אפשרות לכך שגם אותה צריך לבטל צריך פשוט לטייל ולחפש היכן זה רשום

itaf10

New member
עוד שאלה קטנה

בק"ע העלאת התוכנה ידנית. את מוכנה להסביר לי באיזה מקרה, מה הכוונה כאשר את מכניסה לינק URL להורדה? כוונתך היתה כאשר את עושה העתק לשמירה? בקיצור את מוכנה שוב להסביר לי כיצד פועלת התוכנה, כלומר איזה אופציות של פונקציות היא ממלאה , מה עלי לעשות?? הבנתי את הנקודה של הורדה אוטומטית, אבל ידנית באיזה מקרה? דוגמא...

כנף

New member
דוגמא

כשאת רוצה להוריד קובץ מאתר, יש לך אפשרות ללחוץ באתר עצמו על download, ואז ההורדה מתבצעת באופן אוטומטי. אך אם לדוגמא מביאים לך את הכתובת של הקובץ, אז את לא חייבת להיכנס לאתר בשביל זה. ואני אתן דוגמא שקרובה אלי עכשיו, אני צריכה להוריד מחדש את ה-ICQ: אני יכולה להיכנס לאתר, אבל במקום זה, אני יכולה לרשום באופציה של הכנסת URL בתוכנת ההורדה, את הכתובת של התוכנה, שהיא: ftp://ftp.icq.com/pub/ICQ_Win95_98_NT4/ICQ2000b/icq2000b.exe נראה לי שסיבכתי, אבל מקווה שהבנת (ושאני בעצמי הבנתי)
ואם עכשיו ההורדה תעשה לי בעיות, אז.....

itaf10

New member
ו........

גם לפני הורדת התוכנה, נכנסת לאתר ומשם הורדת ב-DOWNLOAD וירד אוטומטית לגבי האופציה של הכנסת URL על מה צריך ללחוץ בתוכנת ההורדה? מה הסימן שלו?

למעלה