תוכנת REAL DOWNLOUD

כנף

New member
כשכתבתי "ירד אוטומטית"

התכוונתי לזה שההורדה הוּרדה אוטומטית דרך התוכנה. לפני הורדת התוכנה, ההורדה לא נקראת אוטומטית- את לוחצת על download, אז התוכנה יורדת, ואין פה שום דבר ´אוטומטי´. ´אוטומטי´, הכוונה שאוטומטית התוכנה נכנסת לתוכנת ההורדה- ויורדת דרך שם. (לפעמים אני גרועה בהסברים) האופציה של הכנסת URL מסומנת בצורה הכי פשוטה שיש: פשוט כך: URL (ליתר פירוט: זהו לחצן מצד שמאל, שכתוב עליו URL)

Yotam_

New member
איך סיבכת אותה חחח ../images/Emo6.gif

תקשיבי תשכחי מ"הורדה אוטומטית" והכנסת URLים אני אדבר פה על GETRIGHT כי זה מה שיש לי יתרונות: 1. הכי הכי חשוב!!! אפשרות להמשיך להוריד את הקובץ (אם ההורדה נפסקה מאיזה שהיא סיבה) מהמקום בו הוא הופסק ללא צורך להוריד את כולו מחדש 2. התוכנה עובדת ברקע ו"גונבת" מ-IE את ההורדה. הסבר: את ממשיכה לגלוש רגיל ולהוריד רגיל כמו תמיד עם הדפדפן וגטריט כבר תקח ותוריד בעצמה 3. את יכולה להכניס הרבה קבצים להורדה ולהגיד לתוכנה להוריד, למשל, רק 2 קבצים כל פעם(כדי שתוכלי להמשיך לגלוש בלי לחכות שעה לכל דף) ברגע שהיא גמרה קובץ אחד היא עוברת לבא ברשימה ללא מגע יד אדם
עכשיו... מס 3 נקרא הורדה אוטומטית אולי זה מה שכנף התכוונה אני מקווה שעזרתי

itaf10

New member
עזרת לי הרבה אבל.......לצערי הורדתי

כבר את DOWNLOAD ACCELRAOD חבל שלא המתנתי לך. פשוט בקשתי הסבר להפעלת התוכנה... בסוף מרוב רצון טוב קצת הסתבכתי...

דובי123

New member
הורדה אוטמטית היא כאשר קבעתם התוכנה

כברירת מחדל [כך אני חושב - לא יודע] ואז ההורדה נעשית בעמצעות התכנה [כמו שאם קבעת נגן ברירת מחדל הפעל קובץ מוזיקה תפעיל אותו אוטומטית] הורדה ידנית היא כאשר את מורה לתוכנה להוריד הליך ההורדה הוא אותו דבר רק שעליך להכניס את הכתובת אותה את מורידה את זה עושים ע"י העתק הדבק ההמשך כמו הפקודה להוריד והיכן לשמנור הקובץ נעשה בדיוק כמו בהליך האוטומטי [הוא רק מעלה התוכנה את השאר את צריכה לעשות] בחלון שניפתח יש לך את המקום בדיסק היכן ישמור את הקובץ ולידה כפתור לשינוי המקום לצורך הורדה ישנו כפתור שרשום עליו הורד או שמור

itaf10

New member
סיבכת אותי לגמרי לא הבנתי כלום...

להעתיק הבנתי מהכתובת והיכן עלי להדביק?.... טוב כנראה שעלי לעשות נסיון ולהבין בעצמי

כנף

New member
זה ברור ../images/Emo13.gif

תלחצי על לחצן ה-´URL´ ותפתח לך שורת כתובת.

itaf10

New member
פתחתי.... ו

נרשם לי פתאום, נא למלא את הרגיסטרי. כבר מילאתי את כל הפרטים בעת הורדת התוכנה... מה הם רוצים עוד??? פתחתי את ה-URL נפתחה לי שורת כתובת. מה בדיוק עלי לרשום שם ? את התוכנה החדשה שברצוני להוריד??? זו הכוונה? אגב, כאשר הורדתי את התוכנה ובדקתי את פונקציות הסרגל, בסימן ראשון משמאל (צורת משקפים) נרשם URL נרשמו לי כאורך הגלות כתובות שבהן בקרתי עכשיו הם נעלמו יחד עם הסרגל.(נשאר לי אייקון קטן בסרגל המרכזי העליון) יתכן משום שהורדתי את הV מהפעלה האוטומטית עם עליית המחשב? משהו יכול לתת לי תשובה מה בעצם קורה עכשיו??? (סתם להוריד קובץ אין טעם - )

itaf10

New member
הקפצה...

סרגל התוכנה נעלם לי. כיצד אני מחזירה אותו? האם להחזיר את האייקון שעלה עם הפעלה אוטומטית ? הוא חייב להתיישב בטריי? הורדתי מה-MSCONFIG את הוי. האם שיבשתי משהו במערכת ההפעלה? מבקשת תשובות - תודה

דובי123

New member
במקרה הכינותי עימי

טוב... במקרה הורדתי אתמול ואצלי אני פותח את התוכנה ידנית ומה שקורה הוא שהיא אוטמטית שמה את הכתובת במקום הנדרש [ את כבר תראי מקום של כתובת בתוכנה] ם יש כמה חלונות פתוחים איך היא יודעת מאיזה להעתיק? - לא יודע, כנראה שאת החלון הפעיל ואם ההורדה איננה מהחלון הפעיל אז רצוי לבדוק הכתובת ולוודא ואם צריך אז להכניס אותה

ddf

New member
אי אפשר להוריד את

ממתינט, הוא רוצה שם וסיסמה וכשמקליקים על הרשמ הוא רושם שהיא נגמרה. אפשר להוריד אותה ממקום אחר? תודה

למעלה