תוכנת מחשב

ab1122

New member
תוכנת מחשב

שלום,יש צורך בהשלמה של עבודה מהמחשב הביתי האישי שלי מס' ימים במשך השבוע,(מוקד) ואמרו לי שאצטרך להתקין תוכנת מחשב ש"משתלטת"(אין לי את שמה) על המחשב שלי מרחוק שאלתי היא אם אתקין את התוכנה הזו מקום העבודה יוכל לראות דברים אישיים שלי ששמורים במחשב? וגם מה אני עושה במחשב בזמן הזה?אודה לעזרתכם תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תשובה

&nbsp
תוכנות שליטה מרחוק , לרוב מופעלת באישור המשתמש. אי אפשר להפעיל אותה מתי שבא על מי שאצלו מותקנת יש צורך באישור המשתמש שיעביר קוד מסויים..
&nbsp
במשך השליטה על המחשב, המשתמש יכול בכל רגע נתון לעצור את השליטה על המחשב שלו.
&nbsp
אם אפשר לראות קבצתי משתמש התשובה היא כן..בעיקר אם הלכת להכין קפה בתהליך..בזמן השליטה אתה יושב ומביט מה הם עושים..
&nbsp
זה בגדול לגבי תוכנת שליטה..כלשהיא. בגדול הן נועדו לתת סיוע מרחוק בפתרון תקלה או הדרכה מעשית של איך מבצעים וכדומה..לא יותר.

ab1122

New member
תוכנה

תודה על תשובתך, אז למעשה מקום העבודה יוכל לראות דברים ששמורים לי במחשב ומה אני עושה בזמן העבודה למרות שהם אומרים שלא?
ושאלה נוספת אם אבחר בהגדרות של השתלטות על מחשב מרוחק עם מס' מזהה שלהם שצריך להקליד זה יוכל למנוע מהם לראות דברים אישיים שלי שמורים ומה אני עושה במחשב בזמן הזה?
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עניתי אבל שוב..

בעיקרון הם יכולים לראות כל מה שיש לך על המחשב..אין להם סיבה אמיתית לעשות את זה.

אתה גם יכול להצפין קבצים להסתיר תקיות עם סיסמא וכדומה יש דרכים לזה..אני לא בקיא באיך אבל אפשרי.

מה אתה עושה? אתה לא יכול לעבוד על המחשב בזמן שמטפלים בו כמו שאינך יכול לנסוע ברכב בזמן החלפת גלגל..אתה יכול לעשות דברים אחרים , או לשבת לראות מה הם עושים במחשב.
רוצה משהו קיצוני ופותר הכל ? קנה עוד מחשב שיהיה יעודי לעבודה ופתרת הכל..:)

Omnicide

Active member
מי

לא מובן מי צריך להשתלט על המחשב הביתי שלך? רק אתה שאתה בעבודה או מישהו אחר?
אם זה רק אתה אז אפשר לקבוע שיהיה צורך בסיסמא להשתלטות ורק אתה תדע אותה ואז אף אחד אחר מהעבודה לא יוכל.
&nbsp
&nbsp

HelpSupport

Active member
לא מובן ...

איזה מחשב יהיה השולט ואיזה מחשב יהיה הנשלט.

ab1122

New member
תוכנה

ירון תודה על תשובתך. ל Omnicide ו HelpSupport- הכוונה שאצטרך השלמה של עבודה מהמחשב שלי האישי בעבור מקום עבודה נאמר לי שצריך להוריד תוכנה למחשב שלי האישי שמשתלטת על המחשב וכך יהיה אפשר. במצב שהמחשב שלי נשלט ע"י מקום העבודה אפשרי לדעתכם להגדיר במחשב שלי(לא זכור לי איך עושים) לוח עבודה חדש,שלוחצים על סמל וזה לוח עבודה חדש במחשב שלי לא זה שאני עושה בו שימוש תדיר, מעין משתמש נוסף ואז זה ימנע ממקום עבודה גישה לתיקיות ודברים אישיים שלי שנמצאים על המחשב שלי וששמורים בלוח עבודה הישן?
ואם המחשב שלהם יהיה הנשלט, לא תהיה להם גישה לתיקיות שלי ולשאר דברים ששמורים במחשב שלי?ואפשרות לדעת מה אני עושה על המחשב בלייב?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אתה טועה בהבנה לגבי תוכנת שליטה

נראה לי שאתה חושב שתוכנת שליטה תעבוד אצלך 24/7 כל הזמן והם יוכלו בכל רגע נתון לראות מה אתה עושה על המחשב שלך . זה לא נכון . תוכנת שליטה מהצד שלהם צריכה אישור שלך ואתה יכול להפסיקה בכל רגע. תוכנות שליטה בעיקרו נועדו לטפל בבעיות במחשב מרחוק , הדגמה מרחוק של איך לבצע, לראות בעין של הטכנאי מה שאתה לא יודע להסביר וכדומה.
אילו היו רוצים לראות כל הזמן מה אתה עושה המחשב יש דרכים אחרות ( לא חוקיות) לעשות את זה בלי שתדע בכלל .

עכשיו כמו שאמרתי האופציה הכי טובה קנה נחשב נפרד רק לעבודה. או שהם יספקו לך אחד כזה.

יש הצפנת קבצים חפש בגוגל יש לא מעט תוכנות שעושות את זה איני בקיא בתחום.יש גם הצפנה לדעתי מובנית בווינדוס 10 פרו . יש אפשרות ליצור סיסמא לתיקיות שונות.יש תוכנות לזה.
רצוי לנקות את היסטוריית הדפדפן בכל פעם שאתה יוצא מגלישה או לגלוש בגלישה פרטית..
תיקיית הורדות לסדר ולמחוק..
כמו כן אתה יכול על דיסק קשיח חיצוני לשמור קבצים אישיים ולא על המחשב...
שולחן עבודה חדש לוחצים על סמל הפילם בצד ימין למטה ופותחים חדש זה בווינדוס 10
איך עושים את היתר שאל שאלות פרטניות אני מניח יענו לך .

ושובת תוכנת שליטה אינה תוכנת ריגול:)

למעלה