תוכנת הקלטות

Zed off

New member
תוכנת הקלטות

מישהו יכול להמליץ על תוכנת הקלטות טובה? יש לי את Acoustica MP3 Audio Mixer שהיא לא רעה אבל אי אפשר להקליט שם בזמן אמת, כלומר בזמן שאני שומע מה שהקלטתי בערוץ אחד אני לא יכול להקליט את הליווי סולו או וואט אבר בערוץ השני, או שזה כן אפשרי? ואני פשוט לא יודע להשתמש בתוכנה, אז אם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה שם(ויוני אני יודע שאתה מבין בתוכנה הזאת ולמרות שפרשת מהפורום אם אתה יודע את התשובה בבקשה תגיד)או אם למישהו יש המלצה לתוכנה הקלטות טובה אחרת שיכתוב(וחובה שתהייה שם האופציה להקלטה בזמן אמת) תודה...

mocko

New member
זה תלוי בכרטיס קול שלך

אם אין לך כרטיס parallel דו-כיווני , שיכול גם להשמיע בזמן הקלטה , אז אבוד לך . רוב הכרטיסים הרגילים בשוק לא תומכים לדעתי ....

Zed off

New member
מאוהוהוהוה!!!

יש לי את הכרטיס קול הכי מתקדם כיום בשוק, sound blaster - audigy מיועד להקלטות ביתיות, קניתי אותו לפני כמה ימים, בגלל זה אני ממש רוצה כבר להקליט דברים...

mocko

New member
בשוק הסאונד בלאסטר ../images/Emo13.gif

אודיג´י בהחלט תומך .... משהו חדש בתחום הגיטרסטים ?

Zed off

New member
לא הרבה

אני כבר לא שומע כלכך הרבה גיטריסטים לאחרונה, זה לא ממש מעניין אותי, יותר בקטע של ת´ראש מטאל(האמת תמיד הייתי,רק עזבתי אותו לתקופה מסויימת) אבל יש אחד שאני תמיד אוהב לשמוע לא משנה איזה סגנון המעודף עלי באותו הזמן - scott henderson לא משהו מופרע או בובמסטי אבל תמיד נחמד לשמוע...

Zed off

New member
לא משנה...

כבר מישהו נחמד שעזב את הפורום לצערי, עזר לי... (רמז: יוני)

גילדורי

New member
אני (אולי) יכול לעזור

גם לי יש את התוכנה. שאתה נכנס להקלטה, אז יש לך את החלון הזה של ההקלטה. שם בצד הימני די למעלה יש recording format, ש תלחץ על הכפתור שליד ה-overdub

איתמר1

New member
הנה תוכנה ממש מעולה:

קוראים לה Sampiltude . פשוט מאוד תוריד אותה! http://www.magix.com

joeysantiego

New member
רק קיובייס !

רק Cubase !!! זה ה-דבר. התחלתי לפני שנתיים עם גרסה 3 נקודה משהו שלה... ואז התקדמתי ל 5 ואני עדיין חושב שזו תוכנת ההקלטות הרב-ערוצית הכי טובה. cakewalk, למשל, היא צעצוע לידה. גועל נפש אחד גדול. הייתה לי תקופה שניסיתי את האודיו לוג´יק, אבל פחות אהבתי אותו, הממשק שלו פשוט צועק - "אל תשתמש בי ! אני מסובך !". עם אייקונים מוזרים, כמו של האנטרפרייז,החללית כלומר, או וואטאבר. בכל מקרה כל התוכנות יתנו לך תוצאות דומות, איכות הסאונד תלויה בראש ובראשונה במחשב שלך, ובעיקר בכמות הזכרון ומהירות ההרדיסק. כך שמה שאמור לשנות לך הוא בעיקר נוחות העבודה. ובזה לדעתי קיובייס עושה את עבודתה היטב. כמובן שיקח לך שנה וחצי ללמוד מאיפה בכלל מתחילים... אבל זה שווה.

גילדורי

New member
לא מכיר את קיובייס

אבל מבחינת נוחיות, ונוחות למשתמש, נראה אקוסטיקה זה כהי טוב.

למעלה