תוכנית עבודה

yanivn2000

New member
תוכנית עבודה

שלום לכולם, אנחנו מתכננים לבצע שיפוץ בבית (70 מ"ר) בזמן שאנחנו ממשיכים לחיות בו. התוכנית בעיקרה היא: 1) לשבור לשבור את המקלחת ולהרחיבה לחדר שלישי. 2) להסב את המטבח למקלחת\שירותים\חדר שירות (כעת המטבח והשירותים\מקלחת צמודים) 3) לקנות מטבח ולהתקינו בסלון (הסלון כעת צמוד למטבח) 4) לרצף. בקיצור "משחק הכיסאות" שאלותיי הן: 1) האם ניתן לחיות בבית בזמן שיפוץ שכזה? (חדר ההורים לא נפגע) 2) אם כן אז בתרשים גדול מה סדר הפעולות הנכון לביצוע, מה קודם למה, גם על-מנת שנוכל לחיות בבית... תודה מראש, יניב

yanivn2000

New member
הסיבה

הסיבה שאני שואל זאת היא מפני שאני רוצה להזמין אנשי מקצוע צפציפים לכול נושא (אינסטלטור, שיפוצניק וכ"ו) וישנם מספר דברים שאני גם יכול לעשות לבד (גבס ולשבור קירות ועוד)

נומוש

New member
באמת מאהבה....

אל תעשו את זה לעצמכם. טונות של אבק בבית, כל מה שבתוך ומחוץ לארונות מתמלא באבק (בגדים,כלי אוכל וכו'). אני חושבת שאם בכל זאת תחליטו לעשות זאת בסופו של דבר תצטערו כי הסבל לא יהיה שווה את הטירחה/חיסכון של לעבור למגורים חלופיים. על אחת כמה וכמה שיפוץ די יסודי ומקיף כמו זה שבכוונתכם לבצע. בהצלחה

0 אור 0

New member
הי

בזה הרגע בדיוק אני יושבת פעם אחרונה על המחשב לפני שמנתקים את החשמל לקראת הורדת הקיר מחר ..., ועוד רגע אני אורזת אתו (את כל השאר מסביב כבר ארזתי והוצאתי. אנחנו בדיוק עושים שיפוץ בבית תוך כדי מגורים (וסדר פסח באמצע, בשביל שיהיה מעניין). השיפוץ שלנו קצת יותר קל כי בעצם עד עכשיו הוספנו חלק בבית שצומח מבחוץ וכל העסק לא נגע לחיים הרגילים. ממחר עם שבירת הקיר, נתחיל לחיות בבית פתוח לחלוטין (בחלק החדש יש חללים של חלונות ודלתות , אבל כמובן שעוד אין את החלונות והדלתות עצמן. הכי חשוב: יש לנו תוכנית ב' לאן אפשר ללכת לישון אם נראה שזה לא אפשרי לחיות כך. אני לא בטוחה שאצלכם זה אפשרי , כי כנראה יהיו זמנים לא קצרים שבהם לא יהיה לכם מים או חשמל או שניהם - ואם כן - זה אומר שכל בעל מקצוע צריך לעשות עבודה כפולה , כל פעם לגמור, לסגור, ואז להתחיל מחדש. מנסה לחשוב איך אפשר לעשות זאת בכל זאת: 1. להתחיל במטבח החדש - או ליצור בסלון פינה מאולתרת שכוללת מקרר, פלטה חשמלית/מיקרוגל וארון כלשהו לאכסון מצרכים - זה יאפשר לכם לחמם אוכל מוכן לאורך כל התקופה. 2. להכין מקלחת חדשה במקום המטבח 3. אחרי שאפשר להשתמש במקלחת החדשה, שוברים את הישנה ומרחיבים את החדר 4. מבצעים פיניש של המטבח החדש 5. מרצפים בכל זאת - כאמור קודם, יכול להיות די קשה.

yanivn2000

New member
אני ע נ ק י ת, תודה!

נשמע רעיון מצויין! אני יבחן אותו לפרטים ויזמין אנשי מקצוע על מנת לכמת את זמני עבודה. תודה, נראה אם אשתי תחשוב אותו דבר

0 אור 0

New member
אשתך תתעלף

הרבה יותר קשה לארוז בפינצטה כל פעם חדר אחד מאשר לצאת, להשאיר בית ריק ולחזור אליו מסודר. אם היא מאד פדנטית ומקפידה על נקיון וסדר יהיה לה מאד קשה. שיהיה בהצלחה. (כותבת מהעבודה, כי במהלך הפירוק וניתוק החשמל והטלפון, "נעלם" קו הטלפון של הבית ואנחנו מנותקים מהעולם)

dudi4321

Active member
כן כן כן :- לעזוב את הבית! ורק לבוא

לביקורות של העבודה

0 אור 0

New member
עדכון

אתמול ישנו בבית וגם היום נישן כאן. חדרי השינה שהיו סגורים נשארו בסדר גמור, המקלחת קצת התלכלכה ועדיין שמישה, אבל במטבח הצטערנו מאד שלא פינינו הכל לפני הלכלוך הגדול. מחר בערב נוציא את שאר הרהיטים שעדיין לא יצאו ונצטרך לצאת מהבית לפחות לשלושה ימים לרגל הריצוף שאסור לדרוך עליו. אני עדיין מאד ממליצה למצוא פתרון חלופי למגורים - להשאיר בית ריק (אולי חדר סגור שמאכסן רהיטים גדולים וחפצים), פנוי לעבודה, ולחזור לבית חדש ונקי.

למעלה