תוכנית יום שלישי

טוב אז אני יודע....

שהנמן מוביל 1-0 במערכות על ליסנארד ומערכה שנייה אני לא יודע כמה. אבל לא הבנתי עדיין מתי צריך להתחיל המשחק של פילי נגד יוהנסון. זה יהיה מעניין. השבדי שנראה כאילו הוא פורש נגד התותח מאוסטרליה. הקהל יהיה כמובן בעד האוסטרלי אבל אני בעד השבדי. אגב בין כמה יוהנסון, מתי הוא זכה באליפות ובין כמה הוא היה כשהוא זכה?

אוף חבל...

בתמונה שערוץ יורוספורט משדר אז הקול של המחבט פוגע בכדור בא לפני התמונה וזה ממש מציק...

nitsansh

New member
הנמן ניצח ב-3 מערכות

וקלייסטרס ניצחה ב-2 מערכות קלות את ויינגרטנר. עכשיו משחקים פיליפוסיס ויוהנסון במשחק האחרון של היום. פיליפוסיס ניצח במערכה הראשונה 7-6 ועכשו 1-1 בשניה.

nitsansh

New member
אני לא זוכר שהוא שיחק היום...

תשמע... לזכור מה עשו 128 שחקנים ו-128 שחקניות זה קצת יותר מדי... אני בקושי מצליח לעקוב מה עושים כל המדורגים...

nitsansh

New member
סטפאנק ניצח את סנגינטי ב-5 מערכות

Davide Sanguinetti ITA 77 6 2 3 3 Radek Stepanek CZE 63 3 6 6 6 בסיבוב ה-2 הוא ישחק נגד טים הנמן. בזוגות הוא משחק יחד עם נובאק.

לא נכון!!!!

לא נגד הנמן האהוב עלי לא נגדו!!!! לא!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףף כמה מרגיז... אגב זה סנגוונטי

nitsansh

New member
אני כותב סנגינטי...

חבל להיכנס לויכוחים טפשיים על כתיב...

אהההה אופס רגע...

אתה רשמת "אני כותב" חשבתי שאתה אמרת שככה רושים. אז אל תתייחס למה שרשמתי למטה...

המדורגת שנייה...

קלייסטרס ניצחה בלי בעיות רציניות. אולי כמה חבטוח נוספות אבל עדיין לא היה לה קשה נגד השחקנית השנייה שאני לא ממש מכיר. דווקא הראי האחרוון הזה יפה. ראלי ב- MP.

הנמן ניצח!!!!

נצחון חלק 3-0 על ליסנארד 62, 64, 62!!! כל הכבוד להנמן! מי היריב שלו משהו יודע?

אוף לעזאזל!!!!

השבדי הפסיד מערכה ראשונה בשובר שיוויון.... (8-6) אתם יודעים שבכל המפגשים ביניהם תמיד היה שובר שיוויוון? וגם עכשיו יש אחד!!!

הינגיס

New member
האוסטרלי הענק ניצח

6:7, 2:6, 6:7. יוהנסון התעורר לקראת סוף המשחק, הציל שבירה אבל כשל בשובר שוויון האחרון.

למעלה