תוכנית יום שלישי

nitsansh

New member
סיכום התוצאות

אנה סמשנובה-פיסטולצי (ישראל, 14) – קלרה קוקלובה (צ'כיה) ניצחה 6-3 6-3 ציפי אובזילר (ישראל) – מרטינה סושה (סלובקיה) ניצחה 6-3 6-2 רוג'ה פדרר (שוויץ, 2) – אלכס בוגומולוב (ארה"ב) ניצח 3-0 חואן קרלוס פררו (ספרד, 3) – אלברט מונטנס (ספרד) ניצח 3-0 גיז'רמו קוריה (ארגנטינה, 5) – סיריל סולנייר (צרפת) הפסיד 0-3!! דויד נלבנדיאן (ארגנטינה, 8) – ריקרדו מלו (ברזיל) ניצח 3-0 מארק פיליפוסיס (אוסטרליה, 10) – תומאס יוהנסון (שבדיה) עוד לא שיחקו טים הנמן (בריטניה, 11) – ז'אן רנה-לינאר (צרפת) משחקים מע' ראשונה יירי נובק (צ'כיה, 14) – אוליבייר רוכוס (בלגיה) ניצח 3-0 לייטון יואיט (אוסטרליה, 15) – קסיל ממיט (ארה"ב) ממיט פרש מרטין ורקרק (הולנד, 17) – אלכס קורצ'ה (ספרד) הפסיד 1-3!! אגוסטין קאלרי (ארגנטינה, 22) – כריסטופר רוכוס (בלגיה) ניצח 3-1 פליקס מנטיליה (ספרד, 23) – ת'ייר אסיון (צרפת) הפסיד 0-3!! מקס מירני (בילרוס, 24) – אנדרי פאבל (רומניה) הפסיד 1-3!! יונס ביורקמן (שבדיה, 25) – סרגיס סרגיסיאן (ארמניה) הפסיד 0-3!! אלברט קוסטה (ספרד, 26) – גרג רוזצקי (בריטניה) ניצח 3-0 פליסיאנו לופז (ספרד, 28) – אלברט מרטין (ספרד) הפסיד 2-3 אחרי יתרון 2-0!! ווין פריירה (דרום אפריקה, 31) – ויקטור הנסקו (רומניה) ניצח 3-1 קים קלייסטרס (בלגיה, 2) – מרליין ווינגרטנר (גרמניה) משחקות מע' ראשונה ונוס ויליאמס (ארה"ב, 3) – אשלי הרקלרואד (ארה"ב) ניצחה 2-0 אנסטסיה מישקינה (רוסיה, 6) – סופיה ארבידסון (שבדיה) ניצחה 2-0 איי סוגיאמה (יפן, 8) – טטיאנה פאנובה (רוסיה) ניצחה 2-0 צ'נדה רובין (ארה"ב, 9) – אסה סוונסון (שבדיה) ניצחה 2-1 פאולה סוארז (ארגנטינה, 12) – ג'יזל דונקו (ארגנטינה) ניצחה 2-0 קונצ'יטה מרטינז (ספרד, 13) – קריסטינה ברנדי (פורטו ריקו) הפסידה 0-2!! פרנצ'סקה סקיאבוני (איטליה, 18) – כריסטינה טורנס ואלרו (ספרד) ניצחה 2-0 סילביה פרינה אלייה (איטליה, 20) – הנרייטה נאגיובה (סלובקיה) ניצחה 2-0פאטי שנידר (שוויץ, 22) – אנג'ליקה ווידג'ג'ה (אינדונזיה) ניצחה 2-1 לינה קרסנורוצקיה (רוסיה, 23) – קרולינה ספרם (קרואטיה) ניצחה 2-0 ליסה ריימונד (ארה"ב, 25) – מריה סאנצ'ז לורנצו (ספרד) ניצחה 2-1 אמנדה קוצר (דרא"פ, 27) – טארה שנידר (ארה"ב) ניצחה 2-0 מאריה שראפובה (רוסיה, 28) – קונצ'יטה מרטינז-גראנדוס (ספרד) ניצחה 2-0נטלי דשי (צרפת, 29) – ילנה קוסטניץ' (קרואטיה) ניצחה 2-0

תודה אבל...

זה לא כל כך ברור. התוצאה הסופית שאתה מראה היא לטובת המפסיד. אני מתכוון ורקרק הפסיד אבל מס' 3 בצד שלנו. ורקרק - קורצ'ה: 1-3 אתה מבין? וככה זה נראה כאילו ורקרק ניצח וזה נראה אותו הדבר בכל התוצאות. וכשאתה כותב הפסיד וניצח אני לא יודע למי אתה מתכוון...

nitsansh

New member
אתה רואה הפוך ממני

כשאצלי כתוב 3-1 (3 בצד ימין) אצלך זה 1-3 (3 בצד שמאל)... זה תלוי במחשב של כל אחד ואיך הוא מוגדר... אני לא יכול לדעת איך זה נראה בכל מחשב, ואני כותב איך שבמחשב שלי זה נראה... לכן כתבתי אם המדורגים ניצחו או הפסידו, כדי שזה יהיה ברור...

איזה אירוניה....

לצערי רוזצקי הפסיד לקוסטה ועוד ב MP קוסטה ניצח אותו ברשת בזמן שלאורך כמעט כל המשחק רוזצקי הוא זה שלקח נקודות ברשת. אוף חבל לי על רוזצקי...

עוד משהו מאכזב....

פדרר ניצח את האמריקאי הצעיר בוגומולוב בלי בעיות אבל בוגו שיחק טוב הבעיה היא שפדרר יותר מדי טוב בשביל בוגו. אני בטוח שאם בוגו היה משחק נגד משהו אחר הוא היה יכול מאוד לנצח ולעלות לשלב הבא.

מסכנה הרקלרוד....

היא ששיחקה טוב. כמה שהיא יכולה אבל ונוס היא ממש כמו מכונת ירייה עם ידיים.... היה לאשלי קשה קשה...

באתר ONE....

כותבים שהשם שלו הוא סלוינר או משהו כזה. ומשהו בפורום הזה כתב באחת ההודעות בשרשור הזה שהוא בכלל צרפתי!

nitsansh

New member
סולנייה הצרפתי ניצח את קוריה

סלויטר ההולנדי הפסיד לאנצ'יץ' ב-5 מערכות

אך מסכן היריב של יואיט...

רציתי שיואיט ינצח אבל לא ככה.. ולמה יואיט הזה צריך להיות כזה מרושע? ראיתם איך הוא לא התייחס?

למעלה