^_^
סתם עשיתי את הפרצוף הזה... אני פשוט נורא אוהב אותו... תחביב עיקרי-יש לי כמה... בעיקר להתגרף ולהיות עם חברים... סרטים אהובים-ג'יי ובוב השקט מכים שנית, Baseketball (בעברית קורעים לו הכדור מת מצחוק או משו כזה...) ובעיקר הסגנון הזה של הסרטים... דביליים, כמוני... אני גם דיי אוהב פעולות קומיות... משחק מחשב אהוב-קומנדר קין\Commander Keen... משחק ענק... או קומנדוס 1... ספר רה"ד אהוב-מבחן התיאומים... בלי שום ספק... יצירת אומנות... ספר (אחר) אהוב-בעיקרון יש לי כמה... אם זה גם מרומח, אז מבחן התיאומים, המשחק של אנדר... מקצוע אהוב-מה, בבצפר? יש כזה דבר??? טוב, אני אלך על שיעורים חופשיים... לא, סתם... המקצוע שאני הכי טוב בו, ושהמורה שלי הכי טובה בו זה אנגלית, אז אני אלך עליו... מאכל-רוב סוגי הבשר... גם רוב-אם לא כל-סוגי הפסטה... שתייה אהובה-ויטמינצ'יק... כותב ביד-ימין. דוגמא כותבים-עם א'. בושם אהוב-לגברים, יענתו הבושם שאני משתמש בו-הוגו דארק בלו... לנשים, אני לא יודע איך קוראים לבושם, אבל זה בושם שידידה שלי משתמשת.. משו באסט... שחקן אהוב-כריס רוק, מייק מאיירס, דיינה קרווי... כל הקומיקאים הדפוקים בשכל... שחקנית אהובה-פריס הילטון... עם הסרטים שלה... *במבט של עונג על הפרצוף* סוג מוסיקה-מטאל, פאנק-רוק, סקה (למי שיודע מה זה), הסגנון של שב"ק ס' בעיקר... אהבה ממבט ראשון-כן... בפירוש כן... דרך תקשורת-אני בעד פנים מול פנים, אבל אם אי-אפשר, טלפון או אייסיקיו... צבע אהוב-כתום כהה+שחור... יענתו ביחד... עונה בשנה-אממ... אני אוהב את סוף החורף... כשעוד קר, אבל אפשר לצאת להיות עם חברים... פוטוגני-מה? אם מישו יסביר לי את זה, אני אענה... מבטיח... כשמשעם לי אני-שומע מוסיקה בעיקר... מכור לספורט-כן. איגרוף\איגרוף תאילנדי בדם!!! לתוכנית כלשהי-לא, לא כ"כ... יש תוכנית שאני באמת נורא אוהב, היא ממש טובה... הבית הלבן... האם אתה מסוגל להגות את השם פיסטנדנטילוס-כן... אחרי אימונים רבים הצלחתי... ספר מקרה שקרה לך-כבר סיפרתי אותו על דפי הפורום הזה, לא לפני הרבה זמן... אני לא אוהב להיזכר בו, לכן אני לא אספר אותו שוב...