תוכנית הערב

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

© Mamimi ©

New member
ניצלו"ש!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחיחיחי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שאלון! לכבוד המיפגשפורום(אם יהיהכזה) החלטתי להעלות שאלון כדי להכיר אחד את השני... תחביב עיקרי: סרטים אהובים: משחק מחשב אהוב: ספר רה"ד אהוב: ספר(אחר)אהוב: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: שתייה אהובה: כותב/ת ביד-שמאל/ימין: "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': בושם אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהוב: סוג מוסיקה: אהבה ממבט ראשון-כן/לא: דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): צבע אהוב: עונה בשנה: פוטוגני/ת-כן/לא: כשמשעמם לי אני: האם את/ה מכור לספורט כלשהו? ---------||------- לתוכנית כלשהי? האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? ספר/י מקרה שקרה לך:

אממ..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo4.gif

בשביל מה יש מפגש?

midnight dragon

New member
המפטי דמתי..

מה הכוונה אם יהיה כזה? אם אני מארגנת, יהיה כזה. אני אדאג לזה אישית. חחח... אז ככה: תחביב עיקרי: לענות על שאלונים כמובן!! סרטים אהובים: אממ.. אני לא מהאנשים שבוחרים סרט אהוב.. (או שכן.. ופשוט שכחתי.. חח..) משחק מחשב אהוב:המפ.. warcraft? ספר רה"ד אהוב:כבשן הנשמה נחמד.. אבל אני אוהבת את כולם חחח ספר(אחר)אהוב:ידידתי פליקה
(ענת, שתקי!! אני שונאת אותך מתומטמת..) מקצוע אהוב: בבית ספר הכוונה? אממ.... מדעים זה נחמד כשלומדים חומר חדש.. אבל אחרי שהמורה חוזרת על זה מיליון אלף פעם זה כבר נהיה משעמם.. מאכל אהוב: אוכל סיני..
שתייה אהובה: דם.. כותב/ת ביד-שמאל/ימין: ימין "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': א'.. חשבתי שככה כותבים את זה, לא? בושם אהוב: דילגתי שחקן אהוב: אני משנה את זה לזמר אהוב.. חח מארק החמוד שלי.. חחחח שחקנית אהוב: גם את זה אני משנה לזמר אהוב.. כמובן מי אם לא חברו לקבוצה של מארק, תום!! סוג מוסיקה: פאנק רוק אהבה ממבט ראשון-כן/לא: כן דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): אינטרנט וטלפון.. צבע אהוב: שחוררררררר
גם יפה בשילוב עם אדום כהה כזה של דם..
עונה בשנה: מה שיש.. פוטוגני/ת-כן/לא: נראה לי שלא.. אבל אני כבר לא יודעת כלום.. חח כשמשעמם לי אני: נכנס לאינטרנט האם את/ה מכור לספורט כלשהו? אממ.. אינטרנט זה נקרא ספורט? ---------||------- לתוכנית כלשהי? הרבה.. חח האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? בטח!! תראו, זה קל!! פיסטנדנטילוס
אני כל כך גאה בעצמי
ספר/י מקרה שקרה לך: יום אחד הלכתי הלכתי ונפלתי.. חחחחחחחחחח לא, סתם.. אבל זה באמת קרה לי.. אני הלכתי אל חברתי ענת, כשלפתע היה על הרצפה כזה גומי גדול כזה.. ואז הרגלים שלי הסתבכו בזה.. ו..ו.. ונפלתי.. וכולם הסתכלו עלי........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם את אוהבת פאנק-רוק...

אז קודם כל את כלת-עולמות!!! ודבר שני, אני אתן לך שיר מצוין שאני מציע לך להוריד, זה שיר שאחי עלה איתו לזירה באחד הקרבות שלו, וזה שיר ענק!!! SR71-Right Now רייט נאו זה השיר, ו-אס אר סבנטי וואן זה הלהקה... זה שיר פשוט ע-נ-ק!!!

The Snow fox

New member
'סדר ../images/Emo63.gif

תחביב עיקרי: לקרוא! למה ציפיתם? סרטים אהובים:אני חושב ש"שר הטבעות שיבת המלך" (תקשיבו,סרט שמצליח להשעיר אותי ער שלוש וחצי שעות זה דבר מרשים!), אקס-מן, ו"היפה והחיה" (יצירת מופת!) משחק מחשב אהוב: דיאבלו שתיים משופר
ספר רה"ד אהוב:דרקונים של שמש גוועת חלק ב' ספר(אחר)אהוב:אוו, יש רבים וטובים. מקצוע אהוב: בביצפר? אני סבור שגיאוגרפיה. מאכל אהוב: אם אני אתחיל למנות, אני לא אגמור אף פעם. שתייה אהובה: מים קרים ומינרליים (סן בנאדיטו
) או שוקו קר עם קצפת ששותים אותו בקש שמושחלת עליו קוביית סוכר חום
כותב/ת ביד-שמאל/ימין:ימין "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': ה' בושם אהוב: איכסה בושם שחקן אהוב: אורנלדו בלום שחקנית אהוב: קטרין ז'טה ג'ונס סוג מוסיקה: ראפ ורוק אהבה ממבט ראשון-כן/לא: כן דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): טלפון צבע אהוב: כחול עמוק כהה, שחור, לבן צחור. עונה בשנה: חורף פוטוגני/ת-כן/לא: לא, אבל ממש לא! כשמשעמם לי אני: מצייר/גולש באינטרנט. האם את/ה מכור לספורט כלשהו? עליה במדרגות ---------||------- לתוכנית כלשהי? לא האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? כן ספר/י מקרה שקרה לך: פעם הלכתי!!!!!!!!!!!!! *קריאות התפעלות*

Miss Pigmelion

New member
וזאת אני../images/Emo122.gif

תחביב עיקרי: ציור... סרטים אהובים: לא יודעת להחליט. משחק מחשב אהוב: אין כזה. ספר רה"ד אהוב: אגדות. ספר(אחר)אהוב: כל מיני ספרי פנטזיה, ספרים של אוסקר ווילד ואתגר קרת ואוי עוד כמה..נמנמ...ארג. אני חסרת יכולת החלטה. מקצוע אהוב: מתמטיקה. היסטוריה, יאפ..מוזר
מאכל אהוב: שניצלץ.גלידה. ברד ענביים!
שתייה אהובה: מים..
טרופית. כותב/ת ביד-שמאל/ימין: שמאל
"דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': א'. ארג. בושם אהוב: אין ממש כזה. שחקן אהוב: אין, אולי ג'וני דפ, שחקנית אהוב: אין סוג מוסיקה: לא שומעת, אבל אם כן רוק... אהבה ממבט ראשון-כן/לא: אולי, מי יודע. דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): טלפון..אייסיקיו זה נוח למטרות מסוימות. צבע אהוב: שחור
עונה בשנה: קיץ
פוטוגני/ת-כן/לא: לא..
כשמשעמם לי אני: מציירת, במחשב, מקפצת לי ברחבי הבית, עושה קומיקסים, מחפשת חפצים ירוקים. האם את/ה מכור לספורט כלשהו? לא ממש, במיוחד אחרי העבודה שאני עושה עכשיו להעמלות..
---------||------- לתוכנית כלשהי?
האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? נראה לי שכן. ספר/י מקרה שקרה לך: נסעתי במריצה ביום שני...! ישבתי, ווושש...הסיעו אותי במריצה. אה..ואתמול הגשמתי חלום וציירתי עם דם..

^_^

סתם עשיתי את הפרצוף הזה... אני פשוט נורא אוהב אותו... תחביב עיקרי-יש לי כמה... בעיקר להתגרף ולהיות עם חברים... סרטים אהובים-ג'יי ובוב השקט מכים שנית, Baseketball (בעברית קורעים לו הכדור מת מצחוק או משו כזה...) ובעיקר הסגנון הזה של הסרטים... דביליים, כמוני... אני גם דיי אוהב פעולות קומיות... משחק מחשב אהוב-קומנדר קין\Commander Keen... משחק ענק... או קומנדוס 1... ספר רה"ד אהוב-מבחן התיאומים... בלי שום ספק... יצירת אומנות... ספר (אחר) אהוב-בעיקרון יש לי כמה... אם זה גם מרומח, אז מבחן התיאומים, המשחק של אנדר... מקצוע אהוב-מה, בבצפר? יש כזה דבר??? טוב, אני אלך על שיעורים חופשיים... לא, סתם... המקצוע שאני הכי טוב בו, ושהמורה שלי הכי טובה בו זה אנגלית, אז אני אלך עליו... מאכל-רוב סוגי הבשר... גם רוב-אם לא כל-סוגי הפסטה... שתייה אהובה-ויטמינצ'יק... כותב ביד-ימין. דוגמא כותבים-עם א'. בושם אהוב-לגברים, יענתו הבושם שאני משתמש בו-הוגו דארק בלו... לנשים, אני לא יודע איך קוראים לבושם, אבל זה בושם שידידה שלי משתמשת.. משו באסט... שחקן אהוב-כריס רוק, מייק מאיירס, דיינה קרווי... כל הקומיקאים הדפוקים בשכל... שחקנית אהובה-פריס הילטון... עם הסרטים שלה... *במבט של עונג על הפרצוף* סוג מוסיקה-מטאל, פאנק-רוק, סקה (למי שיודע מה זה), הסגנון של שב"ק ס' בעיקר... אהבה ממבט ראשון-כן... בפירוש כן... דרך תקשורת-אני בעד פנים מול פנים, אבל אם אי-אפשר, טלפון או אייסיקיו... צבע אהוב-כתום כהה+שחור... יענתו ביחד... עונה בשנה-אממ... אני אוהב את סוף החורף... כשעוד קר, אבל אפשר לצאת להיות עם חברים... פוטוגני-מה? אם מישו יסביר לי את זה, אני אענה... מבטיח... כשמשעם לי אני-שומע מוסיקה בעיקר... מכור לספורט-כן. איגרוף\איגרוף תאילנדי בדם!!! לתוכנית כלשהי-לא, לא כ"כ... יש תוכנית שאני באמת נורא אוהב, היא ממש טובה... הבית הלבן... האם אתה מסוגל להגות את השם פיסטנדנטילוס-כן... אחרי אימונים רבים הצלחתי... ספר מקרה שקרה לך-כבר סיפרתי אותו על דפי הפורום הזה, לא לפני הרבה זמן... אני לא אוהב להיזכר בו, לכן אני לא אספר אותו שוב...

NJS

New member
מה זה מתגרף?

והמקרה שאתה מדבר עליו זה אולי ריב משפחתי עם בן דודך רב השמות פייר?

Silver Lance

New member
פטוגני -

אחד שיודע או שיוצא לו להצטלם יפה בתמונות... אני מקווה שבאמת שאלת ולא צחקת :\

Orbital Shadow

New member
אני שונאת את מרפי!!!

כן נו טוב הנה אני עונה: תחביב עיקרי:ריקוד וקריאה סרטים אהובים:הצלצול ונמו ומפלצות בע"מ משחק מחשב אהוב:warcraft2 ספר רה"ד אהוב:מבחן התאומים ספר(אחר)אהוב:אממ...אבק כוכבים מקצוע אהוב:ספרות?? לא... אמממ.. לא יודעת שאלה קשה מדי מאכל אהוב:כרוביות שתייה אהובה:קולה כותב/ת ביד-שמאל/ימין:ימין "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א':א זה יותר קצר בושם אהוב:בושם אהוב??... אפשר ריח?? תודה.. של נעלים חדשות.. שחקן אהוב:--- שחקנית אהוב:-- סוג מוסיקה:רוק אהבה ממבט ראשון-כן/לא:כן דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו):אינטרנט צבע אהוב:סגול מאוד מאוד מאוד מאוד כהה עונה בשנה:חורף פוטוגני/ת-כן/לא:לאאאאאא כשמשעמם לי אני:שרה שירי מחול פרוטסתנטים האם את/ה מכור לספורט כלשהו?אכילה ---------||------- לתוכנית כלשהי?מממ לא האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)?פיסטולי מה????? ספר/י מקרה שקרה לך: פחדתי מחתול אחד שהיה מתחת לבית שלי.. זה היה באמצע הלילה והוא הלך לכיוון המעלית!! פחדתי שהוא יעלה למעלה...

סרינה99

New member
לירון אהבת את אבק כוכבים???

ניסיתי להתחיל לקרא אבל שעמם אותי...כדאי לי להמשיך? אה ואני יודעת מה זה סקא...חיחיחי לא היה לי כוח לכתוב לזה הודעה חדשה...אם אתה אוהב סקא ופאנק תשמע goldfinger

Orbital Shadow

New member
אממממ אמממ אמממ אמממ....

אמממ אמממ אמממ אם יש לך זמן אז כדאי לך להמשיך... ד"א מה יותר מפחיד אותך בלילה מושון או דגים??

סרינה99

New member
אממממ אממממ אני בדרך כלל חולמת

על שדגים עם פנים של מושון צועקים לי "חלמת חלום"(זה מה שהמורה שלי תמיד אומרת)

תאמיני לי, אני מכיר...

אני שומע בזה הרגע את superman שלהם... אחד השירים הכי טובים שאני מכיר... ואם גם את אוהבת סקא, אז תשמעי reel big fish... הם תותחים משו באסט!!!

Knotted String

New member
אהה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לא היה לי כוח להדגיש וכאלה.. תחביב עיקרי: לעצבן אנשים. סרטים אהובים: איקירו, סרטים של קורסאווה, רקוויאם לחלום.. משחק מחשב אהוב: עבור...
ספר רה"ד אהוב: בעע.. לאידעת. ספר(אחר)אהוב: הסיפור שאינו נגמר מקצוע אהוב: אנגלית וקולנוע מאכל אהוב: מרק מיסו, סושי צמחוני. שתייה אהובה: מים כותב/ת ביד-שמאל/ימין: ימין בעיקר, שמאל קצת.. "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': א'.. בושם אהוב: עבור. שחקן אהוב: ריבר פיניקס, אדם לאמברג, ג'ון קיוזאק. שחקנית אהוב: שחקנית אהוב? דנה אינטרנשיונאל? סוג מוסיקה: הכל בעיקרון. בעיקר רוק-פאנק-מטאל-מוזיקה-שאנשים-טיפשים-קוראים-לה-גותית-ואמה-שפלן. אהבה ממבט ראשון-כן/לא: בוודאי דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): טלפתיה. צבע אהוב: שחור, אפור וכסף. אז אני משעממת. עונה בשנה: חורף פוטוגני/ת-כן/לא: פחחחחחחחחחחח.....
לא.
כשמשעמם לי אני: כותבת, מציירת, מתנהגת כמו מפגרת, מציקה לאנשים. האם את/ה מכור לספורט כלשהו? תראו אותי ותבינו. אלא אם להציק נקרא ספורט. ---------||------- לתוכנית כלשהי? לא.. האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? אהה.. כן.. זה לא קשה. יותר קשה להגיד סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. ספר/י מקרה שקרה לך: פעם הלכתי הלכתי הלכתי.

NJS

New member
נפלת

קיבלת מכה בראש ולכן את במצב שאת נמצאת בו היום

למעלה