תוכנית הערב

ore4444

New member
הנה שלי

תחביב עיקרי: קריאת רומח הדרקון (חחח) סרטים אהובים: האלמנט החמישיש (רומח הדרקון) משחק מחשב אהוב: HEROES 3 ספר רה"ד אהוב: "דרקונים של להבת קיץ" (חוץ מהתרגום המזוויע) ספר(אחר)אהוב: "הסיפור שאינו נגמר" מקצוע אהוב: לקחת מיליון "דרקונים של דימדומי הסתיו" על כרטיס הספריה שלי ולהביא לילדים שיקראו מאכל אהוב: מלווח שתייה אהובה: מים כותב/ת ביד-שמאל/ימין: ימין "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': דוגמא בושם אהוב: אין לי מושג שחקן אהוב: אין לי שחקנית אהוב: אין לי סוג מוסיקה: קלאסית, סיקסטיז אהבה ממבט ראשון-כן/לא: כן דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): פלאפון צבע אהוב: כחול (לא מהמובן הזה סוטים) עונה בשנה: אביב פוטוגני/ת-כן/לא: לא כשמשעמם לי אני: קורא רומח הדרקון האם את/ה מכור לספורט כלשהו? לא ---------||------- לתוכנית כלשהי? פינת אור, ואני מנסה להיגמל האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)?כן ספר/י מקרה שקרה לך: עניתי כמו משוגע על השאלון הזה

Wing Chan

New member
קקי .

Knotted String - גם את אוהבת קורוסאווה? חשבתי שאני היחיד שמבין סרטים טובים מהם :p ועוד רקוויאם לחלום? חשבתי שאני היחיד בערך שחושב שזה לא סרט זוועה. קיצר תחביב עיקרי: לעצבן אנשים, ליצור פרובוקציות, לתרגל אומנויות לחימה, לקרוא. סרטים אהובים: רוב סרטי הסמוראים של קורוסאווה, וגם הלא סמוראים, רקוויאם לחלום, מטריקס הראשון והשלישי (השני מסריח), שר הטבעות, לב אמיץ, הגלאדיאטור משנגחאי, היו זמנים בסין. משחק מחשב אהוב: Shogun: Total War. ספר רה"ד אהוב: אין. הקרב עקוב מדם בין מבחן התאומים לבין ד. של שחר האביב. ספר(אחר)אהוב: טאו-טה-צ'ינג, גו רין נו שו, אומנות המלחמה. מקצוע אהוב: אין. אני מבריז. מאכל אהוב: הכול. כול מה שלא מכיל עגבניות\מרגרינה\ירקות אני אוכל. שתייה אהובה: בירה. טובורג עדיף. כותב/ת ביד-שמאל/ימין: ימין. "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': א. אלא מה? בושם אהוב: יותר דאורדוראנט מבושם.. Ck-One. שחקן אהוב: אין. שחקנית אהובה: אסיה קארירה. למי שמכיר. :) סוג מוסיקה: הכול. בעיקר מטאל. אבל פתוח ממש להכול. אהבה ממבט ראשון-כן/לא: לא. דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): שתי כוסות פלסטיק מחוברות בחוט. צבע אהוב: ירוק. עונה בשנה: קיץ. פוטוגני/ת-כן/לא: ממש לא. זה גם כי אני סתם שמן מכוער :ם כשמשעמם לי אני: בוהה בדברים. האם את/ה מכור לספורט כלשהו? אומנויות לחימה נחשב? ---------||------- לתוכנית כלשהי? הרובוטריקים וצבי הנינג'ה (העונה הראשונה!!!). שהייתי קטן. חבל שלא משודר. האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? בטח. ספר/י מקרה שקרה לך: נולדתי. :< :ם

Knotted String

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אחי האבוד

חחחחחח...

אתה ממש מצחיק לפעמים
גם אני חולה על לב אמיץ!!! סרט ענק!!! בקשר לצבי הנינג'ה והרובוטריקים-מסכים איתך במאת האחוזים, ואפילו מוסיף לך את החתולים הסמוראים...

Wing Chan

New member
כע!

השלישיה המנצחת, ללא ספק. 1. רובוטריקים (ג'נריישן 1 אבל!!! הסידרה ששודרה פה בשנות ה80 הסידרה שגדלתי עליה!
לא Robots in disguise או Armada סעמק!) 2. צבי הנינג'ה (העונה הראשונה כמובן) 3. החתולים הסמוראים (זריזי תעשה לי שניים פיצה לקחת!@#$
)
ד"א Knotted String מה הכי אהבת של קורוסאווה? :ם אני הכי אהבתי את שבעת הסמוראים (כמובן!!), המיבצר הניסתר, ויוג'ימבו.

אני לא יודע איך...

אבל שחכתי את האופנוברים ממאדים!!! איך יכולתי לשכוח את האופנוברים?!? הם פשוט ענקיים!!!!11

Moondust

New member
ואה.../images/Emo41.gif

מכיוון שאני כנראה לא אבוא למפגש...
תחביב עיקרי: לנגן, לראות אנימה, לקרוא, לקטר במלוא המרץ. סרטים אהובים: המספריים של אדוארד, הנסיכה הקסומה, סרטים של האחים מרקס. משחק מחשב אהוב: כבר מזמן לא משחקת ספר רה"ד אהוב: Dragons of A Vanished Moon ספר(אחר)אהוב: מה, רק אחד? בשורות טובות, המשחק של אנדר והסיפור שאינו נגמר. מקצוע אהוב: ספרות. מאכל אהוב: ספגטי. שתייה אהובה: מים. כותב/ת ביד-שמאל/ימין: ימין "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': עם א'. בושם אהוב: הלאה. שחקן אהוב: הלאה. שחקנית אהוב: הלאה. סוג מוסיקה: אין סוג מוגדר. מוסיקה אירית, מטאל, J pop, מיוזיקלס, ג'אז, יצירות מהתזמורת, הכול הולך. אהבה ממבט ראשון-כן/לא: לא חושבת. דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): אינטרנט, טלפון, פנים אל פנים. צבע אהוב: שחור, כתום בוהק. עונה בשנה: חורף. פוטוגני/ת-כן/לא: לא-א-א. כשמשעמם לי אני: מקטרת, מתופפת ברגליים בחוסר סבלנות, משחקת בדברים (ולרוב מפילה אותם) האם את/ה מכור לספורט כלשהו? ספורט = שטן. ---------||------- לתוכנית כלשהי? השבט ואנימות למיניהן. האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? כמובן.

Moondust

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

גם אני רציתי לפגוש אתכם... אוף, זה נורא מרגיז לכתוב בפורום אחרי מפגש, במיוחד מפגש ראשון. כולם כל כך מגובשים ומחליפים חוויות ומפרסמים תמונות...

PYRE

New member
שלי(כרגיל)

תחביב עיקרי:קראטה וג'ו ג'יטסו סרטים אהובים:מטריקסים, מהיר ועצבני 1&2 אקס מן 1&2 וכל אלה של ברוס לי. משחק מחשב אהוב:אסטרטגיות למיניהם, ומשחקים כמו TACTICAL OPS @ COUNTER STIRKE. ספר(אחר)אהוב:סדרת הספרים המשחק של אנדר, הארי פוטר. מקצוע אהוב:טכנולוגיה מאכל אהוב:בשר! שתייה אהובה:כל מיני...... כותב/ת ביד-שמאל/ימין:כותב בימין וחזק יותר בשמאל ושולט בשניהם טוב. "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א':עם ע' בושם אהוב:ANGEL ו-HUGO ו- ROCHAS שחקן אהוב:ברוס לי, ואן דם, סטיבן סיגל, ג'קי צ'אן וכל האומני לחימה. שחקנית אהוב:כל מיני....... סוג מוסיקה:ראפ, שחורה, ועצבים אהבה ממבט ראשון-כן/לא:כן דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו):הכל צבע אהוב:כחול כהה ושחור. עונה בשנה:חורף, גשם, אושר. פוטוגני/ת-כן/לא:לא.................... כשמשעמם לי אני:עושה אימוני כוח, חשבון נפש, חושב על מישהי....... האם את/ה מכור לספורט כלשהו? ---------|קראטה, ג'ו ג'יטסו, וכל הדברים על הרצפה. |------- לתוכנית כלשהי? לא ממש....... האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)?כן. ספר/י מקרה שקרה לך:קרו לי הרבה מקרים תגידו באיזה הקשר ואני יגיד....

PYRE

New member
למקרה שאתה לא יודע

ג'וג'יטסו זה אחד מהפלגים זה האייקידו...... אייקידו מכיל בתוכו מלא אומנויות לחימה שהתפצלו לכמה ססוגים מרכזיים......ולכן אין כמעט אנשים שיודעים אייקיידו מושלם.....

Wing Chan

New member
הפוך-

ג'וג'וטסו הוא פחות או יותר אבי האייקידו (משמע, האייקידו יצא מהג'וגוטסו, ולא הפוך). אבל לא משנה. רק רציתי להחמיא לך שאני חושב שזה יפה שאתה מתרגל שתי אומנויות בו זמנית. צחקתי בקשר לאייקידו.

PYRE

New member
אין בעיה וזה הפוך

אייקיידו זה אבי וב אומנויות הלחימה....... אני לא מתרגל ג'וג'יטסו כמו קארטה אבל משתדל! אחד שמתאמן איתי אז אח שלו למד ג'ו ג'יטסו 8 שנים(!!!!) ביפן....בדוג'ו מסורתי אז הוא מאמן אז מדי פעם אני נשאר לאימון שם......

Wing Chan

New member
אתה לא מאמין לי?

האייקידו בשמו זה הומצא ע"י מוריהיי אואשיבה ב1942. אואשיבה שילב את המיומנות שלו באומנויות לחימה יפניות אחרות, אחת מהן היא הג'וג'וטסו, ביחד עם גישה פילוסופית ודתית, ויצר את האייקידו. האייקידו היא אומנות "צעירה" יחסית, בניגוד לג'וג'וטסו, שהומצא הרבה הרבה לפני האייקידו, עוד ביפן העתיקה, ומעמד הסמוראים למד אותו ביפן, בנוסף לאומנויו האחרות שהם למדו (כמו קנג'וטסו למיניהם).

PYRE

New member
אתה מתבלבל

זה אותו אחד שיצר את האייקיידו בזה שהוא הכניס לתוכו את כל האומונויות שהוא הצליח. הג'ו ג'יטסו נוצר בעעקבות צורך(הצורך הוא אבי ההמצאה - זה רק אני או שאני מושפע מהיסטוריה? בלעכס אני מקשיב יותר מדי.......) כמו שאמרתי צורך של לחימה על הרצפה, לחימה בהכנעה, ומסתבר שסוג מסויים של ג'ו ג'יטסו שנקרא ג'ו ג'יטסו ברזילאי(שבא מן הסתם מברזיל) קיים, אז היפנים לקחו אותו ושינו בו כמה דברים חשובים והתחילו ללמד את זה בדדרכיהים שלהם, בדרכים של המשמעת וכ'ולי....... קציר מה שאומר שג'ו ג'יטסו מסויים היה קיים לפני האייקיידו אבל אחרי שהמציאו את האייקיידו המציאו גם ג'ו גי'טסו חדש......

הג'ו ג'יטסו הברזילאי...

הוא הומצא על-ידי איזה אחד ששחכתי את השם הפרטי שלו, אבל השם משפחה-שהוא גם השם של הג'ו ג'יטסו-גרייסי... הצאצאים של האדם הזה עוד משתמשים באומנות... לפני כמה זמן ראיתי בפרייד איזה נכד שלו או משו כזה שעבד עם הג'ו-ג'יטסו-גרייסי...

סרינה99

New member
הנה שלי...למרות שאני לא באה

תחביב עיקרי: אמממ אין לי ממש.. סרטים אהובים: שר הטבעות 2, השתול *מתפדחת*
משחק מחשב אהוב: הפנתר הוורוד-משימה בינלאומית
ספר רה"ד אהוב:אגדות האחרון
ספר(אחר)אהוב: כל סדרת אמבר מקצוע אהוב: מתמטיקה מאכל אהוב: פיצה
ותפוח אדום שתייה אהובה:תה ומיץ מנגו כותב/ת ביד-שמאל/ימין: ימין "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': עם א' בושם אהוב: לא יודעת איך קוראים לו שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהוב: לא זוכרת...נדמה לי שיש לי אחת לפחות סוג מוסיקה: רוק שקט אהבה ממבט ראשון-כן/לא: לא יודעת דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): אינטרנט צבע אהוב: כתום בהיר עונה בשנה: אביב פוטוגני/ת-כן/לא: לא
כשמשעמם לי אני: צובעת דברים האם את/ה מכור לספורט כלשהו? לא ---------||------- לתוכנית כלשהי? לא
האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? לא ספר/י מקרה שקרה לך: הלכתי לסופר מרקט וכזה היה שם בריכה עם דגים ודג אחד נפל מהבריכה והתחיל לפרפר ולפתוח ולסגור את הפה שלו והוא הסתכל עלי עם מבט של תעזרי לי ואז התחלתי לצרוח

Silver Lance

New member
והנה שלי (גם אני לא בא):

תחביב עיקרי: לשחק במחשב ומשחקי כדור וספורט. סרטים אהובים: גלדיאטור, שרה"ט, מטריקס. משחק מחשב אהוב: WarCraft III, מקס פיין. ספר רה"ד אהוב: כפי שזה נראה, אז "כבשן הנשמה", למרות שלא סיימתי אותו... אם זה ספר שסיימתי, אז אני חייב להסכים עם בן ולהגיד "מבחן התאומים". ספר(אחר)אהוב: אממ... האמת לא קראתי הרבה לפני רה"ד... "זבנג" נחשב? אם לא, אז ספר באנגלית שנקרא The Crazy Underpants. ספר מצחיק! מקצוע אהוב: אממ תנ"ך זה נחמד בגלל כל הסיפורים, ומדעים ומתמטיקה זה גם נחמד אבל רק כשלומדים דברים חדשים (וכשהם לא יותר מדי קשים, כמובן...). מאכל אהוב: קוסקוס (אצלנו במשפחה זה מסורת להכין קוסקוס טוב). שתייה אהובה: מיץ מנגו. כותב ביד ימין/שמאל: ביד ימין. דוגמא/ה כותב עם...: א' וכך גם סדנא. בושם אהוב: Hugo Boss. שחקן אהוב: איאן מקלן, ראסל קרואו, ברוס וויליס. שחקנית אהובה: אממ זאתי מהמטריקס (עזרו לי? שכחתי את השם שלה) ועוד, אבל לא עולות לי בראש כרגע. סוג מוסיקה: רוק, אלקטרונית וראפ, אבל בעקרון פתוח להכל. אהבה ממבט ראשון-כן/לא: כן, בהחלט. דרך תקשורת (דואר, אינטרנט, טלפון וכו'): טלפון, למרות שזה שורף ת'אוזניים. עונה בשנה: אין כמו החורף! גשם, ריח של דשא רטוב.. חבל שהוא נגמר! פוטוגני-כן/לא: לא. כשמשעמם לי אני: משחק במחשב, קורא ספרים או עושה קצת ספורט. האם אני מכור לספורט כלשהו/לתכנית כלשהי?: אממ.. לא ממש.. אני אוהב בעיקר משחקי כדור - טניס, כדורגל, כדורסל. בקשר לתכנית - אני אוהב "מכושפות", "שנות ה-70", "חברים", "המגן" ו-"24". אבל מכור? בעיקר ל-24 ומכושפות. האם אני מסוגל להגות את השם פיסטנדטילוס?: אכן כן, לאחר אימונים ממושכים. מקרה שקרה לי: אני לעיתים מביך את עצמי בפומבי לעיתים קרובות. למשל, אני מספר בדיחה נגיד ממופע או משהו כזה, והיא דווקא מצחיק, רק כשאני מספר אותה אף אחד לא צוחק ואז אני צריך להגיד "אני לא מספר אותה טוב, אבל היא ממש מצחיקה.." מביך.

למעלה