תוכנית הערב

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

איך עושים??../images/Emo105.gif

גמני רוצה!!!

shira245

New member
נצל"ש קטנטן-זו רק אני או ש...

שהחופש הזה כמה שהוא בא בדיוק בזמן הולך להיות יותר חופש/לימודים
אז נכון שכמעט כל השבוע הראשון הולך על ימים מרוכזים אבל זה ממש הכרחי לתת כ"כ הרבה ש.ב ועבודות? אני עוד איכשהו מבינה למה אני צריכה להכין עבודה באזרחות(יש לי בגרות השנה) אבל למה לעזאזל זה נורא הכרחי לתת עבודה בתנך?? בכל מקרה,הבגרות רק שנה הבאה אז למה אבל למה,להעביד אותנו עוד קצת בחופש הזה??לא מספיק שאחרי שהוא יגמר מתחילה קדחת הבגרויות(או שהיא כבר התחילה ואני חיה באיזו בועה?!) אז לתת עוד עבודות,עוד ש.ב??!? באמת שאני לא מבינה...מישהו יכול בבקשה להסביר לי?? וזו רק אני,או שבגרות במתמטיקה זה פאקינג דבר מפחיד?! זה רק 3 שאלות אבל פאק זו הבגרות הכי מלחיצה שיש לי השנה. ולמה בכלל צריך ללמוד מתמטיקה? אני לא מבינה למה צריך לדעת נגזרות אם אח"כ לומדים אינטרלי שזה לשחזר את הפונקציה שאותנו גזרנו(הסבר בערך..)??כאילו,או שגוזרים או שלא גוזרים! ולמה צריך לדעת סדרות??באמת אכפת לי כמה טלויזיות יצר המפעל ב15 יום?? וזה נורא הכרחי לדעת מהו הסכום של A17+A19?? תשובות יתקבלו בשמחה

shira245

New member
אה והבהרה קצרה-

ההודעה נכתבה בזמן הפסקה מלמידה למבחן מתמטיקה שכל חיי תלויים בו כרגע. בקרוב התהיות על ביולוגיה(נו זה מה שקורה שעושים שני מבחנים ביום אחד!)

צ'ירהההה../images/Emo24.gif

את חמודה.
תשובות קצת מבאסות: ככה ככה ככה וגם... ככה או! ותשובה אחרונה! לימור לבנת! המווון זמן לא דברתי איתך.. לא הולך לנו.. חחח.. ממ
ים ו
ות

../images/Emo46.gif

הסטוריה מטומטמת!!!!!!!!
מנדט מטומטםםםםםםםם
כמה שזה שטחי, אבל אני שונאאאאאאאאאאת הסטוריה של א''י ישראל!!!
זה כ''כ דפווווווווווק!
לריב עם הערבים,עם הברטים,עם הערבים, עם הגרמנים, עם הערבים ודייייייייי כבררררררררררררררררררררררררר
מוות לכתב המנדט!!!!!!!
פיו.... זהו. הוצאתי את זה

מזל שתקנת את עצמך..

נבהלתי לרגע... איזה תלמיד תיכון נורמלי לא ירצה חופש פסח???

DAN1EL

New member
מי אמר שאני נורמלי? :)

חחח סתם, אני רוצה חופש, אבל את החופש הספציפי הזה אני לא רוצה, גם כי אני צריך ללמוד כל החופש לכל מקצוע אפשרי בערך, וגם מכל מיני סיבות נוספות.

Dawson girl

New member
מבינה אותך לגמרי!

אבל אני דווקא בסדר עם העובדה שיש לי את החופש הכי לחוץ שהיה. כי אחרי זה מגיע החופש הגדול, ואני כ''כ מחכה לווווווו
בקשר למתמטיקה- מבינה אותך לגמרי. גמני מפחדת. אני אף פעם לא הייתי טובה במתמטיקה ולמרות שכנראה הבלתי ייאמן יקרה ויהיה לי מגן נורמלי, יש לי 2 בגרויות באותו יום (אני בארבע... מה שתוכנית הצבירה עושה לאנשים) ואני פאקינג מפחדת!!! גמני לא מבינה את ההיגיון בלקבל פונקציה, לגזור אותה ואז לעשות לה אינטגרל. כאילו, האינטגרל הוא כדי להגיע לפונקציה קדומה, אבל כבר יש אותה אז מה הקטע??? טוב מתמטיקה זה לא הדבר הכי חכם בעולם
יהיה טוב שירה, יהיה טוב

חופש גבירותי ורבותי!!!!

חוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווופש

Dawson girl

New member
נופ ../images/Emo3.gif

מחר באחת- חווווווווווווווווווווווווופש! עכשיו לא.
לפחות סיימתי היום את המבחן האחרון לפני החופש (פסיכולוגיה למתעניינים, הפרק של הנעה וריגוש), הלך די טוב. הפי תחילת חופש לך אלה

למעלה