תוכניתן

GuestOfHonor

New member
אל תדאג

יש בנים, יש בנות, הכל טוב. כמובן שכמו תמיד, כבר לתינוקות מארגנים קומבינות להגיע ליחידה.

algoetti

New member
מה עם התפקיד כותבת לומדה??

מישהו יודע עליו משהו?? הבנתי שזה רק לבנות..

GuestOfHonor

New member
לא רק לבנות

היה לי מישהו מהקורס (תכנות) שנפל מהקורס והגיע להיות כותב לומדה. הקורס נערך בבסמ"ח, והוא (לדעתי) הקורס הכי טוב של בסמ"ח למלש"בים שלא דורש קבע. הוא משלב עבודה עם מחשב ויכולת אומנותית (כן כן!) כשהמטרה היא כתיבת לומדות שמשמשות לפי מה שהבנתי בין השאר לאמן חיילים קרביים על כלי הנשק שהם הולכים לעבוד עליהם בשירות. עד כמה שזכור לי בקורס מכשירים אותך על כלים של מקרומדיה. אה כן - ולא נדרש ידע מוקדם.

DNile

New member
flash...

משום מה העבירו את זה אצלנו בבית ספר ב3 ימים קורס...

algoetti

New member
באמת?!?!?

וזה גם מעניין?? אני יכולה להתקדם מזה אחר כך למשהו או שכל השרות שלי אני אכתוב תוכנות איך להשתמש בנשק?

GuestOfHonor

New member
לומדות

אני לא יודע באיזה נושאים הלומדות עוסקות - ביחידה שלי אין כותבות לומדה... מה שכן אני יודע שככה בסמ"ח מוכרים את זה. באיזה נושאים הלומדות עוסקות בתכל'ס? אין לי שמץ. מה שכן, יצא לי לראות לומדה מצחיקה בטירוף על שימוש בציוד אב"כ, משהו בסט! נקרעתי מצחוק
. לגבי מה לעשות עם זה אחר כך - שתדעי לך שהכלים האלה שמלמדים אותך עליהם נפוצים מאוד בשוק האזרחי ויש דרישה למעצבים גרפיים באתרים וכדומה. זה אחד מאותם תפקידים שכן נותן לך משהו לאזרחות, ואני מתאר לעצמי שמי שנהנית מגרפיקה ולא אכפת לה לשבת מול מחשב בעבודה, תהנה מזה הרבה יותר מתפקיד פקידותי למשל.

le shark

New member
לפי מה שהבנתי...

התפקיד מוצע רק לבנות. אין אפשרות לבן להתמיין לתפקיד. (אולי רק אם הוא נופל מתכנות)

GuestOfHonor

New member
גזענות!

אני דורש לפתוח את כל התפקידים המיועדים לבנות בלבד גם לבנים! אני מוכן להגיע עם זה עד לבג"ץ! למה שבחורה תוכל לעשות דברים מגניבים עם פלאש ואני לא? כי אין לי מחזור? כי אין לי שדיים? מה קשור שדיים לפלאש קיבינימט?! זאת אפליה! סתם סתם. עידן, כשתהיה בבסמ"ח ויגיע הקורס הכתום, תגיד לי בעצמך כמה בנים יש שם. (מצד שני, כל המרבה בנות הרי זה משובח)

GuestOfHonor

New member
קישורים

אחד זה האתר של מאקרומדיה והשני זה משהו מגניב שעשו בפלאש ומישהו פרסם פה...

algoetti

New member
../images/Emo151.gifמגניבבבבבב

זה מה שאני הולכת ללמוד?? איך עושים סרטים כמו זה?? וזה נקרא פלאש??

למעלה