תוכנה להכנת מפות

panters

New member
תגובה

1. זה נכון 2. אז זהו שפעם חשבו שהחומר הזה הוא מצב צבירה אבל עברתי קורס במערכת השמש בסמסטר הקודם ושמה הסבירו לנו שזה מצב שונה אבל לא מתייחסים אליו כאל מצב צבירה. טוב יכול להיות שבמדעים מסוגים שונים מתייחסים לזה בצורות שונות בגלל זה הסתייגתי. 3. את מתבלבלת בין מסך פלסמה למסך LCD. בשני זה באמת עובד על קריסטאלים. אבל פלזמה עובד קצת אחרת זה נוזל שאין לו תכונות של קריסטל (או אולי דמי נוזל אני כבר מבולל בדברים האלה) 4. סלחנו (לפחות אני)

panters

New member
טוב כמו שאמרתי

יכול להיות שבמדעים שונים מתייחסים להגדרות בצורות שונות כדי להסביר תופעות אחרות. בגלל זה יכול להיות שההתייחסות במערכת השמש לפלזמה היא כאל מצב צבירה גזי ולא מצב צבירה אחר. אני גם הסתייגתי מזה כי לא הייתי בטוח...

DDN

New member
מוריד בחינם מהרשת.

תכתוב GOOGLE בAUTOREALM ותגיע לכמה אתרי הורדה (אחד מהם זה אתר הקוד הפתוח)

panters

New member
הורדתי

אבל זו תוכנה קצת מסובכת מדי בשביל הצרכים שלי אני צריך תוכנה שעושה רק מפות של היבשות והמבנה הטופוגראפי שלהן... לא מעבר (למשל אני לא צריך בונה ערים, איך עושים את זה בתוכנה הזו?) שיחקתי עם כל האפשרויות ולא מצאתי כפתור אחד קריטי: "גלגל אותה!" איפה הכפתור שאחרי שאני לוחץ עליו, נוצרת המפה?

panters

New member
זו לא תוכנה בתשלום?

של wizards of the cost? ראיתי את הדוגמאות שם. הם משתמשים באלגוריתם הפלזמה באמת ובגלל זה המפות שם יוצאות די לא ריאליות...

panters

New member
הבהרה

דיברתי על תוכנה שעושה מפות אקראיות!! לא שבונים אותן אלא שיש בהן כפתור כזה "גלגל אותה" וכשלוחצים עליו, פוף יש מפה

למעלה