תוכלו לייעץ לי?

AngelFromHell

New member
תוכלו לייעץ לי?

לפני כמה זמן היו איזה שבועיים שבהם היה לי חוש שישי ממש חזק או משהו כזה חוש הטלפתיה שלי השתפר ופתאום התחלתי לקבל המון מסרים טלפתיים ולדעת מה חברים חושבים (אני מתאמנת בטלפתיה מדי פעם זה לא פעם שזה קורה לי אבל אף פעם זה לא קרה לי בכמות כזאת) וגם הייתי מקבלת חזיונות כאלה של העתיד הקרוב נגיד הייתי יוצאת מהבית והייתי מקבלת תמונה של הבית ספר שלי ואחד המורים בחוץ מעשן ומדבר עם כמה תלמידים וכשהגעתי בדיוק הוא היה שם עם אותם תלמידים באותם שבועיים קרו לי הרבה דברים כאלה וגם נגיד תמיד כשהטלפון צלצל ידעתי אם זה בשבילי ומי זה. תמיד הייתי מקבלת מסרים או חזיונות או דברים כאלה אבל אף פעם לא בתדירות ממש גבוהה כמו שהיו באותם שבועיים.... אבל אחרי אותם שבועיים (בערך) זה פשוט נפסק! כאילו זה חזר להיות רגיל כמו מקודם ! מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה לי כאילו פתאום יש לי הרבה יותר כוחות ופתאום אין לי....... ואיך אני חוזרת לאותם כוחות שהיו לי מקודם?

jbu

New member
גם לי יש את אותה בעיה

גם לי יש את אותה בעיה עם "יכולות על טבעיות" אבל הקורוס של נוביס עוזר לי ליצב אותם זה כנראה מחוסר איזון אבן קוורץ יכולה לעזור קצת אבל נראה לי שזה מה שמטפלת רייקי {היא לא ממש מדברת עברית} אמרה לי:"הצאקרות וההילה מבולגנות" אני בטוח שזה מה שמטפל רייקי יגיד לך אם תלך אליו אני רוצה ללכת אבל מה לעשות אין לי כסף, אם אתה הולך תספר איך היה! נ.ב אני לא אוהב לקרוא להם "כוחות" זה מתנשא,יהיר וחובבני לכולם יכולים להיות כוחות כאלה ולמליון לפחות יש כבר כאלה.

AngelFromHell

New member
אני בת......

ואמא שלי מטפלת ברייקי אבל היא לא תגיד לי את זה..... היא תגיד לי להפסיק עם כל מה שקשור למאגיה וגם אני לא קוראת לזה כוחות בדרך כלל פשוט לא מצאתי שם אחר

jbu

New member
תגידי לה

שאם איכפת לה ממך אז שתעזור לך כי את הולכת בדרך שהיקום קבע לך ושהתמיכה שלה חשובה לך (קצת דרמטי), אמא של חבר שלי מטפלת ברייקי וחוץ מכמה הזהרות היא לא אמרה לי להפסיק, למה אמא שלך רוצה שתפסיקי? את עוסקת במאגיה שחורה?

AngelFromHell

New member
ממש לא!

היא אומרת שאני קטנה מדי בשביל כל הדברים האלה...... תמיד כשהיא תופסת אותי פותחת לקלפים לחברים שלי והכל היא מתעצבנת ופעם אחת חברה הייתה אצלי והיא נורא אוהבת קטורת (החברה לא מתעסקת במאגיה או משהו היא מפחדת מכל הדברים האלה) ואמא שלי נכנסה לחדר וחשבה שעשיתי סיאנס...... היא פשוט לא סומכת עליי בקטעים האלה משום מה וזה לא כאילו אני עושה משהו רע או משהו..... אקיצר עדיף לא לדבר על הנושא אם אמא שלי זה סתם יעורר לה חשדות

AngelFromHell

New member
לא קלטת

העניין לא קשור לרייקי בכלל..... זה קשור לזה שפתאום איזה שבועיים היכולות הטלפתיות וניבוי העתיד שלי השתפרו ואחרי שבועיים בערך זה הפסיק בלי שום סיבה..... תאמת זה גם התחיל בלי שום סיבה (לפחות לא שאני יודעת עליה

אליהו ד

New member
גם עכשיו לא הבנתי חח

אממ באמת שלא הבנתי איך זה קשור למאגיה חח אבל לא משנה,בהצלחה!

jbu

New member
אז תגדי לה שאת בוגרת מספיק למרו

אז תגדי לה שאת בוגרת מספיק למרות הגיל שלך ושזה צרות מוחים לקבוע כך, מחוץ מזה את יכולה להשתמש בקלף "את לא סומכת עליי?". ובכלל את לא חייבת להגיד לה למה פשוט תבקשי שתבדוק אותך.

AngelFromHell

New member
אוף

אמא שלי זאת לא הבעיה בכלל אני אמרתי שהיו לי שבועיים שבהם קיבלתי בפתאומיות המון חזיונות ויכולות טלפתיות הרבה יותר מהרגיל ואחרי שבועיים בערך זה הפסיק וחזר לרגיל אני רוצה לדעת איך זה קרה ואיך אני מחזירה את היכולות שהיו לי אז

jbu

New member
אז אמרתי שזה יכול להיות מחוסר איזון

אז אמרתי שזה יכול להיות מחוסר איזון או משהוא שכדי שמטפל\ת רייקי יבדוק מחוץ מזה זה גם יכול להיות שבועים של צירופי מקרים.

Whita Prophet

New member
If you are Raz i'll kill ya!

א'. אם זאת רז שכותבת (היא אמרה לי שזה השם שלה) אז אני אהרוג אותך! איך לא סיפרת לי על זה???!!! ב.' אם את לא רז. סליחה טעות שלי. ג.' בעניין החזיונות- יכול להיות שהיו לך שבועיים של אנרגיות חיבויות מכל הסביבה- או שמישהו נתן לך אנרגיות. או שסתם הצלחת לפתח את הכוח שלך לעצמה גבוהה. אם זה היה בגלל האנרגיות- יכול להיות שכל מה שאת צריכה לעסק זה למצוא דרך לאגור יותר אנרגיות... אם מישהו נתן לך את הכוח הזה- אל תבקשי ממנו לעשות את זה שוב! זה יכול לסכן אותו. אם זה פיתוח הכוח- את פשוט צריכה לגרות אותו שוב ושוב- להכריח אותו לעבוד. על תחשבי על זה במובנים של- "נו... תצליח כבר לפצח את זה..." תחשבי על זה כאילו כבר ראית את מה שאת עומדת לחזות- כאילו זה זכור לך מאיפשהו. בעניין אמא שלך- תצרטכי לריב איתה על העניין. אבל בסופו של דבר היא לא תוכל לעשות כלום. (ואם זאת כן רז... אז תמיד את יכולה לבוא אליי)... ביי!

nubis

New member
אולי קיבלת

מדריך זמני או שחדרה השפעה של גלגול אחר שלך לתקופה קצרה בשביל להראות לך דברים ועכשיו את צריכה לעבוד לכוון לבד. בברכה אלמוג

למעלה