שגם אני כבר שמתי לב לזה מזמן אבל לא הייתי בטוח בזה היות וראיתי שלא תמיד זה כך מה שלא מחייב שזה זכר, וחוץ מזה אתה בטוח שזה הוא הטיל? אגב אם יש לך תא הטלה תשים להם ותראה מי מתענין בו ונכנסת אליו היא הנקבה (הבעיה היא שזה דורש סבלנות אם יש לך זה נראה לי הכי טוב)
מצד אחד יש לו/לה כחלכחל והרגליים שלו/שלה כהות ומצד שני היא/הוא הטילה/הטיל ביצה לצערי לא בבית הטלה אלא על תחתית הכלוב כי הוא/היא עדיין לא היתרגלו לכלוב ובטח שלא לבית הטלה אנשים אני חייב אותכם לא ייתכן שאף אחד לא יכול לתת לי הוכחה חותחכת לבעיה הזאת........ מוזר אבל ויטרינרים לא נמאים כדי לשאול אותם כי אני בטח לא ייקח אותו לוטרינר כי זה יעלה לי יותר מ15 שקל בטוח ואני לא בראש להוצאות כרגע תודה לתגובות אבל אני צריך עוד כי אני חייב לדעת זאת......
יש מצב כזה שיש אף לבן או תכלת בהיר ולא ורוד כמו שרגיל ליהיות ובכל זאת זה נקבה יכול ליהיות שזה ישתנה בהמשך ויכול ליהיות שזה ישאר כך לגבי צבע הרגלים מניסיון זה הרבה פעמים ככה אבל לא תמיד ולכן זה לא מחייב ובכלל אחרי שהטילה ביצה אין מה להתוכח ולא שייך דילמה בכלל הגיברת שלך נקבה סוף.נקסט.
אני מבטיח שברגע שאני יידע בוודאות אני יבוא לפה וירשום זאת עזרתם לי מאוד מהר אני חייב לומר תודה ענקית ל: מנהלת הפורום הזה..... תודה שניה לא פחות חשובה.......: לכול אלה שהגיבו וניסו לעזור לי לגלות תודה רבה רבה הראל אסרף 0545888844