תוכון צריך עזרה!!!!!!!

תוכון צריך עזרה!!!!!!!

אנשים בהתחלה היה לתוכון שלי ורוד חום אחרי חצי שנה + - ניהיה לו כחכחל מזה אומר לעזאזל זה זכר או נקבה מחר אני ישים תמונה שלו כדי שיהיה קל להבחין........... תודה מראש על כול התגובות ממני הראל

אלTK

New member
אמנם...

אני לא רואה במה מדובר בדיוק, אבל יש כזה מושג שבהתחלה הם צעירים וזה ורוד, ואחר כך הם מתבגרים וזה משתנה, ואם כרגע זה כחול זה זכר!

victoria777

New member
גם התוכון שלי היה בהתחלה עם ורוד

וחשבתי שזאת נקבה.בכל מקרה אם זה כחלחל אז התוכי שלך זכר.עם הזמן זה יהפוך לכחול בולט יותר.

סוסxסוס

New member
אצלי לפני שקניתי תוכון קראתי באתר

של חוות ציפורי ציפורי שבהתחלה זה ורוד ואחך כך זה כחול. התוכון שלי בינתיים ורוד וכל פעם שמישהו שאל איך מבדילים אז אמרו נקבה- ורוד זכר- כחול. בקיצר אחרי זה התחלתי לפקפק באתר וחשבתי שפיטר יהפוך לפיטרה, ואף פעם לא שאלתי כי פחדתי מה התשובה ועכשיו פתחתי לראות את התגובות לאט לאט כי רציתי זכר ולא נקבה . גם לא התכוונתי לספר להורים שלי שהוא בעצם נקבה והיתי משאירה אותו זכר.

התמונה של התוכי כדי שתעזור לכם ....

אני בטוח שזהיעזור אבל למי שיש שיטות לדעת גם מרחוק ובלי להיסתכל על האף כי לא הצלחתי לתפוס את האף שלו כי זה כלוב גדול ואין לי רשת אז בהצלחה ותודה מראש

אנשים שיכול להיות שלזכר יש.....

כחול ליד המקור מי כאלה נקודות כחולות כמו בתמונה שתיכף אני ישים ולנקבה אין כי זה גם נראה לי מבדיל בין זכר לנקבה......

174M4R

New member
זה לא אומר שהוא זכר.

תנסי לצלם אותו בלי פלאש ואז אולי נוכל לראות.

אח שלי אם הייתה מסתכל על מי שכתב ..

הייתי רואה שזה בן ולא בת ד.א הראל זה לרוב שם של בן אז אני מבקש ואני יסנה לצלם בלי פלאש מקווה שזה יעזור............

174M4R

New member
אמ.....

תלוי לי... אני יודע על הראל אחד שהוא לא בן.. (סקעת(?)) "אח שלי אם הייתה מסתכל על מי שכתב .." אולי פשוט לא הסתכלתי?!

big mama 2

New member
הכחול הזה לא אומר כלום

מדובר על הדונגית - הפס הכחול שמעל למקור

sigalite

New member
היי. אני לא יודעת אם זה יעזור אבל

אצלי בתוכונים הפראיים שלי (יש לי 3 זוגות) שמתי לב שיש הבדל גם בצבע הרגליים, כלומר הרגליים של הזכר יותר בצבע כחול ושל הנקבות יותר ורדרד, אבל זה לא בטוח. ביג מאמא, שמת לב לזה אולי?

למעלה