תווים לשירים

adi pomerantz

New member
תווים לשירים

הי, אני מחפשת כבר המון זמן תווים לפסנתר של שירים של שלמה ארצי ולא מוצאת בשום מקום. זה לא קיים בחנויות... יש פה מישהו שאולי יש לו תווים? או אולי אתם יודעים מאיפה אני יכולה לקנות?

חן אדיב

New member
הספר "תווים+" של שלמה נמצא לרכישה בחנויות

הספר "תווים+" של שלמה ארצי, יחד עם "שירים+", עדיין מודפס, ונמצא לרכישה בכל חנות ספרים גדולה. בספר מילים, אקורדים, ותווים מפורטים של השירה.

חן אדיב

New member
הספר כולל אקורדים מפורטים של הליווי

הספר כולל אקורדים מפורטים ומדוייקים של הליווי לכל השירים. אני עצמי השתמשתי בספר בעת נגינה על פסנתר, במיוחד בשירים מורכבים כמו אני נושא עמי והרדופים. האקורדים מדוייקים ונכונים.

belly2005

New member
שאלה

היי, קניתי את הספר "תווים+". אני מנגנת על פסנתר כ-9 שנים אבל לא ברמה מאוד גבוהה. בכל מקרה, היה לי מוזר שהצלחתי די בקלות לנגן את התווים במפתח סול שמופיעים בספר, לצד האקורדים (של יד שמאל?) שניסיתי לפענח בעזרת האינטרנט. האם באמת רמת המורכבות שלהם לא כ"כ גבוהה בספר? מוזר לי מאוד שזה כ"כ פשוט. שמעתי ביוטיוב למשל את שמעון גולן מנגן את "אחרי הכל את שיר" (http://www.youtube.com/watch?v=xCArCnwwDQQ), וזה נשמע מסובך ועשיר הרבה יותר. יכול להיות שזה משמיעה? או שאפשר אולי למצוא ספרי תווים נוספים ברמת קושי גבוהה יותר? תודה

למעלה