תווים או אקורדים?

תווים או אקורדים?

שלום לכולם אני מנגן איזה חודש וחצי חודשיים על גיטרה קלאסית וכאילו אני רוצה ללמוד יותר כאילו המורה פרטי עוזר כזה מכוון טיפים עצות בלאגנים וזה אבל אני מרגיש שאני יכול יותר ובנתיים למדתי תווים של שני מייתרים ראשונים וכמה אקורדים לא הרבה ואני רוצה לדעת עם מישהו יכול לתת לי כל מיני תווים לכל מיני שירים מוכרים או אפילו כמה מהאקורדים הבאים Am Em E4 D Dm C G G7 עם למישהו יש איזה שירים לתת לי מוכרים כאלה עם התווים של שני מיתריים ראשונים או אחד מהאקורדים האלה אני אודה לו....

יערה100

New member
אקורדים... זה מה שמצאתי

משינה\ נגעה בשמים AM / C / F הכוכבים דולקים על אש קטנה G/ D/ F / C אנה- AM/EM )*2 G/F/AM/AM G/F/G/FAM nocking on hevan´s doors G / D / C G/ D/AM היהודים - they want to kil me EM / C נראה לי...אני יכולה לתת לך את התווים של זה אני ואתה נשנה את העולם- AM / DM/ E/ AM) *2 C/G/C/E/AM/DM/E/AM

frodo

New member
אני לא בטוח אבל נראה לי

שנגעה בשמיים נשמע יותר טוב ככה: Am/E;C;F בעצם אותו הדבר רק שאת Am פורטים על מיתר 6 כבס

יערה100

New member
ניסיתי את זה

מה שאמרת לי על נגעה בשמים וזה ממש לא נשמע כמו השיר אולי אני פשוט מתבלבלת לא משנה

tofy

New member
יש לי ספר שלם של משינה!

ונגעה בשמים זה רק Am/C/F אם אתם רוצים עוד שירים של משינה\ביטלס\שלמה ארצי\דני סנדרסון-יש לי ספרים שלהם בבית...ואל תשאלו אותי למה!

TheDUKE

New member
עוד טעות נפלה לצערי...

הכוכבים דולקים על אש קטנה: G/Bm/F/D

יערה100

New member
אני יודעת שאלה האקורדים

פשוט הוא אמר שהוא לא יודע לנגן את האקורד הזה... אז אילתרתי משהו... אהה ועוד משהו- מה האקורדים של "אינטרמת" (או מעשה בזונה)? נראה לי שזה-- E/F#/G זה דיי דחוף לי...מישהו?

למעלה