תוהה

maof

New member
הכל בגלל שאת בבועה שלך ../images/Emo13.gif

בואי לצפון להביע אמפטיה
מעוף

תכיני ספגטי!!!!

אבל בלי רוטב עגבניות, ותיזהרי להוסיף בסוף פרמזן מגוררת !!!!! הריח, הריח
וסעי לצפון, תגלי קצת אמפטיה יאללה המושבניקים האלה, לא מבינים כלום

Rinattt

New member
../images/Emo46.gif

אם כבר יישוב לא מושב... מה אני כמו הפרד שלך לא מפותחת נראה לך?
[הדפס מותק הדפססססססס נשמה טהורה שכמותך, אינעל הגרוש שלי אין לו מדפסת] עכשיו בקשר לספגטי, מה אני יכולה להכין ליד? ואפשר רוטב עגבניות מקופסא לפחות? על הפרמזן אני אוותר... אני נוסעת לצפון היום כשתאספי אותי מותק

קליל 1

New member
חברים נכבדים..בואו נראה את מכלול

הדיעות.. חבל שנכנסים לדיונים אישיים.. הכוונה בשאלה שלי הייתה..לדעת עד כמה שאפשר..מה רוב החברים חושבים..

Gילי

New member
זו הדרך שלנו להתמודד...

כבר כמה שנים שהקאסמים נופלים עלינו מידי יום. אם הייתי צריכה להפסיק לחיות בכל השנים האלו.. אז הייתי בבעיה רצינית. הדרך שלנו להתמודד היא להמשיך בשיגרה. להמשיך הלאה ולשמור על שגרת חיים. בדיוק מאותה הסיבה החיים המשיכו בת"א שעתיים אחרי שאירע פיגוע 100 מטר ליד. אנחנו למודים אסונות וכל אחד מתמודד בדרכו שלו. אני בחרתי לי ולילדיי את הדרך של השגרה. נכון להיום זה עוזר לנו לשמור על השפיות. אין בי טינה או כעס למי שממשיך בשגרת חייו. גם אני בעצמי עושה זאת...

magic40

New member
הכי מתאים לי לצאת

להתנקות מהדכאון הזה שאליו אני צמודה כמעט 24 שעות מול הטלויזייה פיתחתי כאבי ראש מהרגע שזה התחיל מזדהה בכאב עם כל מי שלא התמזל מזלו ורחוק מהבלאגן מזדהה בכאב עם כל המשפחות שבינהם נפלו או נפצעו מזדהה בכאב עם כל מי שרכושו נהרס או נמצא במצור אמרה אחת מאילו שביתה נהרס כשהיתה במקלט העיקר שאני וילדיי בחיים!!

קליל 1

New member
../images/Emo16.gifעכשיו נודע לי כי קרוב משפחה של

ידידה קרובה שלי הוא אחד מתוך ה 8 שנהרגו בלבנון .. איזה עצב בקול שלה.. איזו נפילה במצב הרוח שלה.. איזה כאב מלווה אותה.. רק אתמול צחקה ויצאה לראות הופעה בגני יהושוע.. והיום עצב וכאב אופף אותה..

Rinattt

New member
אוף

אני משתדלת לא לחשוב על זה יותר מידי, פחות חדשות ופחות לדעת כי מכירה את עצמי, קשה לי לתפקד כשעצוב לי
והכי גרוע שלא נראה לי שהמלחמה הזו תסתיים בקרוב בכלל
עצוב

כמה רוח וצילצולים יש בך....

כל היום מצחקקת כמו.... ממש קשה לך לתפקד תפסיקי לפחות לכתוב את מה שאת רחוקה להרגיש ולחשוב

maof

New member
וואלה...../images/Emo12.gif

גם את זה את יודעת
התבוננת בתיפקוד שלה
מעוף

לא רק שאנחנו צריכים...

להמשיך עד כמה שניתן בחיינו ובשמחת חיינו. תודה לאל ולהחברות הגדולות והקטנות שמאפשרות לילדי הצפון גם אם למעט זמן, לשכוח מהמלחמה ולהנות.

R a c h e li

New member
היום....

לקוח נחמד איחל לי מלחמה קלה אמר רק היהודים יועים ויכולים לאסוף את עצמם ואמר לי נו ביום כיפור לא מאחלים לך צום קל
הייתי בשוק וכל כך נכון הלקוח הוא יהודי מחו"ל

R a c h e li

New member
ממתינה שתתקני לי אותן

וכמובן תקני אותן עם חיוך לא רק עם מילון חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה