תוהה

אוווווווווווו...טוב שהגעת...

עוד שנייה תצטרכי להתחיל לספור לי ת'לופות...מוכנה?

maof

New member
נו באמת....../images/Emo12.gif

מידע מוקדם
תאלתרי
תתאמצי
מעוף

maof

New member
רגע....עצרי../images/Emo70.gif

זה מתחיל בצפון או במרכז
מעוף

maof

New member
תראי....

360 לא הולך ברגע... ניסיון נצבר ומוכח עדיף מעוף

רק אמת!

לא מפסיקה להתראות עם חברים לצחוק לקשקש לשבת בבר על חוף ים לשתות משו אחד ו לטעום משו אחר... לארוז חפצים להתכונן בהתרגשות למעבר לחיים חדשים... עדיין מזדהה כואבת ברגעים מסויימים נרעדת... ויש אפילו מחשבה לנסוע לחיפה לבקר חברה...גם זה בראשלי... כמו שאני שומעת גם שם מנסים להמשיך בשיגרת חיים עד כמה שניתן... הלוואי שהכל כבר ידובר בלשון...עבר!

ערסlight

New member
לעצור את החיים

החיים לא נעצרים. החיים הולכים במסלול שלהם. גם עצב, השכול ומכות שניתכות עלינו... הם החיים. הקושי שלנו הוא הציפיה שלנו... שיהיה טוב, שמח, אהבה ושלום. החיים [והמוות] לא מעניינת אותם הציפיה שלנו, הם בשלהם, במין סוג של אדישות לא מופרעת כשהפרט לא ממש משנה את הזרם. אני חושב שמה שנכון זה לקבל את זה ולהתמסר לזה. גם החיים זה משהו שצריך ללמוד לקבל ללא שיפוט. זו הכרה שהעולם לא סובב סביבנו. כולנו טיפה אחת קטנה בין מיליוני טיפות. זה לעשות את המעט שאפשר ולהשלים עם מה שממילא לא בידינו. לפחות... יותר קל בעין השדופה.

כל אחד שיעשה מה שהוא מרגיש..

יש כאלה שאת הכאב והצער שומרים עמוק בפנים.. ויש כאלה שמחצינים אותו.. יש כאלה שמזדהים בלי מילים.. ויש כאלה שעושים מעשה.. זה טבעם של החיים..השעון, עם כל הצער לא מחכה לאף אחד.

קליל 1

New member
כן..אבל..

בקבוצות..בקומונות..שמתארגן מפגש למשל..מנהל הקומונה/מארגן מפגש שרוצה וחושב שצריך להמשיך בחיים עומד בדילמה קשה..לא שאני מנהל קומונה..זו כבר הסטוריה.. אבל כאחד מן המניין תוהה איך מנהל קבוצה/מארגן מפגש מרגיש כאשר הוא מארגן מפגש לסוף שבוע זה.. אז נכון ..מי שבא לו יגיע..ומי שלא..לא.. אבל בכל זאת..תפקידו של המנהל/מארגן מעמיד אותו במצב מאד לא נוח

דיברתי עלי כאדם פרטי..

והכללים לגבי ארגונים, או גופים גדולים, בטח ובטח ממשלתיים שונה... ביום קשה שכשזה הייתי מבטל אירוע שהוא ססגוני/רעשני/המוני.. . ואם לא לבטל, אז לפחות שנות את פני האירוע לסולידי יותר.. זה מאוד תלוי מי, כמה, איפה..כל מקרה לגופו.. יש איזה ארוע היום או מחר באחת הקומונות???...לא אתפלא אם אכן מתקיים אחד כזה.. נראה לי שלא במקרה הבאת את דווקא את הדוגמה הזאת..

Rinattt

New member
כאדם פרטי נראה לי...

ש... לא נעים לי להגיד לך אבל ש... יש הרבה מבצעים בדיוטי

חחחחחח.....

מותק... הפעם אני לא נכנס לשם....
בפעם הקודמת יצאתי ב"נזק"..... מתרגש ....יוצא ב - 3...עוד מעט וגם אני כמו אילן סוגר את הטלפון...

למעלה