תוהה

יש לך את זה עפרה

חשבת על איזו הסבה בזמן הקרוב?
קראתי הפנמתי ופתאום נזכרתי בשיחה שלנו אתמול שיתפתי אותו בהתמוססות הפחד ותחושת האמון שזה נראה שהולך להצליח לנו אמון שכוונותיו נקיות ואמיתיות האמון הזה פתאום בלבל אותו "קשה" הוא אומר "ואני מתפלל שיצליח אבל חייב לעצמי , לך , לדעת שעושה הכל" אופס מישהו הפסיק להאמין ביכולתו
ואני? שפעם אמירה שכזו יכלה לערער את כל הבטחון הבטתי בעיניו וידעתי האמון והבטחון לא הופרו יש בנו אהבה והיא תנצח.

ophra

New member
הסבה....? ../images/Emo12.gif

התכוונת להפוך לצרפתיה....
כי לזה אני דווקא מוכנה... אומרים שהצרפתיות הן הנשים השוות בעולם
אני רק צריכה ללמוד צרפתית בשביל להשלים את ההסבה...
ואם בהסבה אחרת עסקינן - את יודעת שאני לא ממציאה שום דבר לבד... נכון? עפ
(ז´טאם מון אמור...
)

אני ,

אני אלמד אותך צרפתית ואולי ככה אתאמן על שרידי השפה שעוד נשארו שם (בגרות 4 יחידות לא הולך ברגל
) מאוהבת בטרוף בשפה הזאת (אה ז´טאם אוסי
)

ככה מרגיש...נפלא!

יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה.

אז למה בעצם?

למה לחפור בכל דבר? זו כנראה מומחיות נרכשת... חפירות ארכאולוגיות גם במקומות לא ממש נדרשים אז גברת יקרה... אולי באמת מגיע לך קצת לנוח (כמה כבר אפשר להחזיק את הכתפיים הרחבות, ולהיות בהיכון כל הזמן?) תהני מהשקט מהרוגע מהאהבה מהבטחון ותחסכי מעצמך את החקירות... אותן... תשאירי בבקשה למשטרה....

נו הרי כבר אמרת

חפירות זה התחום שלי
אבל די מפסיקה לחפור נחה (וביום ראשון כבר אגש לתחנה להגיש תלונה למשטרת המחשבות ) תודה חופשיה
תגעגעתי

עוף כנף

New member
ה"אינטואיציות"

Follow your heart התחושות הן הן הדבר האמיתי שיכול להנחות מה "נכון"... ההגיון יכול למצוא אלפי "לא" ואלפי סיבות ל"למה לא"... ולנתח בכל מיני משוואות ולהוכיח... והתחושות אינן זקוקות להוכחה... עפרה, שסתם מברברת לה...

maof

New member
ואני הייתי אומר..........

תלכי בשביל האבנים הצהובות
מעוף

למעלה