תוהה

תוהה

ביני וביני מאיפה תחושת הבטחון הזו שיש לי מהפחד הגדול לתחושת שלווה אמון מלא ומוחלט ששום דבר לא יכול לערער את המקום שלי אצלו שהכל שאלה של זמן ואנחנו נצליח להתגבר על הקושי מוצאת את עצמי נחה (ריגשית) בפעם הראשונה מאז הגרושין. מנסה להבין מאיין היא מגיעה התחושה הזו ושואלת -בעצם למה צריך להבין??? (ולמה את מתפשטת ניצת???
)

האלי

New member
יש דברים שהלב יודע

והוא לא טועה. אין לי מושג עדיין איך זה עובד בדיוק, ולמה הוא אף פעם לא טועה... אבל לימדו אותי שעם עובדות לא מתווכחים. מותר לך כנראה לנוח. שלך, האלי.

Lonely In Blue

New member
גם אותי לימדו...

שעם עובדות לא מתווכחים. אבל גם למדתי, שלפעמים בכלל לא כדאי להתווכח. אפילו אם נורא בא לי.

ophra

New member
דווקא עם עובדות

לדעתי לפעמים מעניין להתווכח לא לקדש את ה"אמת" כשמדובר בעובדות כבר היו בהיסטוריה מספיק "אמיתות" שהופרכו....
לעומת זאת.... אני למדתי שעם תחושות.... לא מתווכים!
עפ
(מאמינה בתחושות יותר מאשר בעובדות)

דרו

New member
תחושות תחושות...

אני למדתי שהלב יודע ומרגיש..רק שלפעמים מסתתר כל כך עמוק מתחת לפחדים ולחששות שצריך כוח ויכולת ואמונה לראות אותו...

*יערית

New member
אוהבת אותך כ"כ../images/Emo24.gif

את פשוט יודעת לקרוא את נשמתי ולכתוב אותה בצורה היפה ביותר כאן.... כאשר יש הרגשת שלמות....הפחד בורח..הביטחון גובר.. השינה עריבה יותר..והגיע זמן מנוחה ריגשית..ואם זאת זמן פעילות ריגשית אחרת גבוהה יותר. זה פשוט כי לפעמים זה...זה...זה!!!!!! }{זה בדיוק מה שעובר עליי יקירה...אבל בדיוק! וכמו שאומרים...שלא ייגמר לך לעולם {טפו טפו}

s h o o s h a

New member
ניצתי

ומי אמר שצריך כל דבר להבין, כמו בשיר - שמילותיו מוקדשות לך דברים נסתרים אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנבצר הדבר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אל נבקש סיבה לכל צעד אל נבקש לדעת כל סוד יש לפעמים שסיבה לא נודעת אל נתיאש, אל נפסיק לצעוד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל יש בוודאי דברים שעשינו ישנם כאלה לא מעטים אם עדיין סיבה לכל זאת לא גילינו אולי נגלה סיבתם בעתיד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל

מצוטטת

New member
תגידי לי

מה את חושבת לעצמך מה? שיש לי תשובות... ...
מי יודע מדוע ולמה......
אבל משהו בכל זאת יש לי ..את כנראה במסע שלך עלית על דרך ה-
את יודעת מה, בעצם תני לי חזרה ת´מלים רגע...
טפו......טפו לך תדע..... אז בואי נתפשר בשביל ההתחלה על שביל ה-
נתחיל בקטן בצנוע..... אז מרגיש לי שזה עוד ניצחון שלך....... אבל מהזה בעצם משנה לך למה ומדוע , עוד לא הבנתי...... תגידי יש לך עודף זמן .....להתעסק....... לא עדיף להנות תגידי...... נו יאללה......מה לא הבנת... תפסיקי לנסות להבין אותי..... תתחילי לחגוג......או שאני צריכה לעזור לך לתלבש? אה?

מצוטטת

New member
נו אז מה, אם אמרת

טגידי?.......אז מה......... אז טִ י גִ י דִ י עוט פם מה יש ............

maof

New member
ניצתי........../images/Emo140.gif

יש דברים ניסתרים שרק הלב יודע....... יש דברים שלא מחפשים את התשובות...... יש דברים שאיתם רוצים לזרום.......... יש דברים שלפעמים ניראים כחלום מתוק..... יש דברים שלא רוצים לדעת תשובות רק להנות מכל יום...... להרגיש את הדברים מיתעצמים בכל יום יותר ויותר
מעוף

כל כך נהנתי לקרוא את התגובות שלכם

של כולכם ואתם צודקים באמת יש דברים נסתרים שלא תבינו לא נכון חושבת בדיוק כמו כל אחד מכם רק מנסה בכל זאת להתחבר לנוסחה הזאת שמניעה אותנו להגיע למקום הזה ברור לי גם שאצל כל אחד מאיתנו הנוסחה שונה (נו מה ל´שות תמיד היה בי את הצורך לחקור ולהבין מצבים ותחושות
)

*יערית

New member
נהנת נהנת אבל........

התלבשת בחזרה?
כי מאוד קר גם כשה-
זורחת..... רק תאמרי לי שחם לך בפנים ואז הכל מובן...

ת´שמעי

התפשטתי? אז מה כ´פת לי במילא כבר ראיתם לי ובפנים חם חם מאוד
תודה יקירה

*יערית

New member
יקירתי...את לא חושבת שהגזמת מעט?

מרוב דיבורים תצא לשונינו ללא כוונת זדון לרע! אז בבקשה תני לרוחות שירצו להפריע לשלוותך ולאושרך מנוחה..ובואי נחמס כל משפט שאת אומרת בבקשה

ophra

New member
אמון.... ../images/Emo9.gif

זו מילת המפתח שבחרתי לאמץ ממה שבעצם אמרת מינהלת יקרה....
אמון בעצמך אמון בו אמון במה שקורה ביניכם כי זה בעצם מה שחשוב החלל הזה שביניכם זה מה שאתם בונים ביחד וכשתהליך הבניה הזה עובד טוב הכל טוב....
ופתאום הכל זורם ואפילו לא צריך לבדוק כל הזמן...
כל כך מכירה את הצורך הזה הנטיה האינסטינקטיבית הזו לבדוק, לבחון, לנסות להבין ומקסים לי לראות איך את נמצאת במקום שבו מצד אחד - יש לך את הנטיה הטבעית לשאול ולחקור ולבדוק ומצד שני - את כבר מרגישה עם זה קצת מוזר עם הצורך הזה כי יש אמון.... אז אולי בעצם כבר לא צריך...
או צריך פחות ....
עפ
(תתפשטי מותק... יפה לך....
)

את יודעת מה עפרה

קניתי זאת באמת מילת המפתח כאן הורדת לי ת´אסימון (ועכשיו קרציה שכמותי עולה לי השאלה הבאה מאופו האמון הזה - תשתקי ניצת שמעת? תישתקי! יש לך אמון בך ,בו ביכולת שלכם יחד ודי תפסיקי כבר לחפור בדיוק כמו ילדה
)

ophra

New member
מאופו לי לדעת....../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אני מניחה שאמון מגיע קודם כל מבפנוכו תרצי - תקראי לזה "אמון בעצמך" תרצי - תקראי לזה "שלווה" ומאיפה אלו הגיעו....
ראבק ילדה... את "עובדת" על עצמך ועם עצמך כל כך הרבה זמן וכל כך נכון... למה שלא יגיעו....? לא הגיע הזמן כאילו....?
והצורך לשאול ולבדוק ולהבין - זה רק הרגל יקירה ומהרגלים - קשה להשתחרר הכי קשה בעולם אבל אפשר... לאט לאט... את יודעת שאני אוהבת דימויים, אז הנה לך אחד:
דמייני לך שתי מדינות אירופאיות משגשגות ופורחות בלי יותר מדי חרדות קיומיות נגיד שוויץ וצרפת...
מעברי הגבול שם פתוחים כמעט לחלוטין מעבר חופשי של סחורה ואנשים מכאן לשם ובחזרה כל מעבר כזה רק מפרה את כל אחת מהמדינות יותר ויותר מוסיף להן מגביר את הצמיחה והשגשוג שלהן בלי יותר מדי בדיקות בטחוניות בלי יותר מדי בדיקות מכס אז נכון... תמיד יהיה איזה שוטר מצ´וקמק בגבול ותמיד צריך יהיה לחתום על איזה טופס שלא מבריחים סחורה שאסור אבל אמצעי האכיפה לא משהו... כי אין באמת חשש כי יש אמון ובטחון ושלווה גם בצרפת, וגם בשוויץ....
´בנת?
עפ
(צרפתיה בפוטנציה...
)

למעלה