תוהה ...

41מיקה

New member
תוהה ...

עוד פגישה , עוד קפה , ולא מוצאת מישהי שתתאים לי , אני בררנית מידי ? אולי בכלל אני עושה השוואות עם מה שהיה לי ולכן אף אחת לא מוצאת חן בעיני ? אולי אני עדיין לא מוכנה ? אולי אני פשוט לא מוצאת חן בעיני אף אחת ? מה קורה לי ? ולמה ? ומתי זה יקרה ? אני קצת עצובה להיות לבד . אמנם מאז מצאתי המון ידידות , מכל אחת אני לומדת משהו , עם כל אחת אני נהנית ממשהו אחר שיש בה , אבל אחת שיהיו בה כל התכונות טרם מצאתי . קשה למצוא את זה בבית קפה , בפגישה לחוצה ומביכה . מאז הבנתי שלהרבה יש " טיפוסים מועדפים " , ואני לא אחת מהן , נו ? אז מה הטיפוס המועדף עלי ? אין לי מושג . כנראה יש לי חיבור עם בעלת עיניים מדברות , אחת שאומרת יותר בעיניה מאשר מה שהיא אומרת במילים . יש לי חיבור עם אשה חושבת וחכמה , רגישה שקטה ומתחשבת . איפה היא ? ואיפה היא מסתתרת ? טוב אני לא מצפה שתמצאו לי אותה . אולי תבואי לבד ? אולי תבואי ? נקבע לשנה הבאה ? שנת תשע''א ? הלוואי . שנה טובה לכולכן ! המון אהבה , הצלחה , אושר , מזל , והלוואי יתגשמו כל משאלותינו !

טורטיתת

New member
כמוך תוהה

עוד פגישה, עוד קפה, עוד "רשימת מכולת" באתר כזה או אחר, לפעמים גם אני כמוך מרגישה לא ממש מתחברת לשוק הזה. אולי אני תמימה, אולי עוד נאיבית, אבל מאמינה שאהבה מתחילה בחברות טובה, פתיחות כנות, הכרת האדם ועוד. אסור לך להרגיש בדד, אסור לך להרגיש לבד, כי את לא לבד - בעצמך כתבת שיש לך כבר די המון חברות / ידידות גם את רומא לא בנו ביום ... ודרך אגב גם אני כאן חברה/ידידה או סתם "כבדה" ובואי יש חורוסט- שבזי ואורז ...
"פְּגִישָׁה, חֲצִי פְּגִישָׁה, מַבָּט אֶחָד מָהִיר, קִטְעֵי נִיבִים סְתוּמִים – זֶה דַי..."

מה נסגר?!

רק אני רואה את זה? אולי כשמחפשים רחוק שוכחים מה נממצא קרוב, אז אולי תעשו לעצמכן טובה ותצאו לגלידה או לטוסט (יודעת שלפחות אחת מכן אוהבת את הדברים האלה) ותבררו אולי הידידות יכולה לעבור שלב. שיהיה בהצלחה, נ.ב ארוחת ערב ראשונה שלכן כזוג, אצלי - הבטחה.

41מיקה

New member
מה ? מתי בישלת ?

אני ממש מחכה לזה , סוף סוף ! למתי אני מוזמנת ? יום ו' ? נו תראי כבר איזה ספקולציות יש כאן ... מה נסגר ?! המבולבלת הזו , התבלבלה קצת , לא ?

טורטיתת

New member
מבשתלת, אופה, צובעת, עובדת זרה אני...

תירגעי תנשמי עמוק לא נסגר כלום מדברים צוחקים ואין טוב מזה וכך צריך להיות. המבולבלת היא האישה היחידה בפורום שלא באמת מבולבלת הפיצות שלה הכי טובות בעיר לידיעתך.

פאמקי

New member
אני עדה!

אכן הפיצות הכי טעימות שיש... ומישהי הולכת לפספס אותם השבוע! אין הכנות לחג שיכולות להשתוות להן, אז עוד יש לך זמן להתחרט.

פאמקי

New member
קשר.

בכל פעם שהנושא הזה עולה בפורום, העצה הראשונה שעולה לי היא 'בלי לחץ'. כל התאור שלכן נשמע נורא מלחיץ
. כל כך מלחיץ, שמתארת אתכן מתרגלות מדיטציה- נושמות עמוק, ונושפות...
(וזה המקום היחידי שמוצאת את עצמי יוזמת מדיטציה- בד"כ לא מחבבת מדיטציה יזומה!). נראה לי שכשאנו שמות אהבה כ"מטרה", היא מתרחקת מאיתנו. אני פשוט חיה את הדברים, את הקפה, את השיחות, את המפגשים... ואם משהו יוצא מזה, מה טוב. אך זו ממש לא המטרה. המטרה היא להנות מהתהליך. חושבת שכשאנו נהנות, אנו מקרינות זאת החוצה. מאחלת לכן אהבה גדולה! אין לי ספק שאתן ראויות לה.

למעלה