תודעת שירות

מיצמיצ69

New member
זה מזכיר לי..

כשגרתי בפאריס נסעתי במונית משד"ת אורלי לעיר, כל הדרך הנהג ז__ן את השכל על ישראל, פוליטיקה בישראל ועל ביבי נתניהו (שהיה אז רה"מ), בסוף הנסיעה גיליתי שחסרים לי שני פרנק לסכום הסופי, אמרתי לו: אני מצטערת, חסרים לי שני פרנק, קח שני בולים במקום, טוב? הוא ענה לי: קחי את הבולים שלח ותשלחי גלויה לביבי נתניהו! חחחח...

יויו13

New member
מי שמשאיר שקל טיפ

הוא פוץ וככל שאני קורא את מה שכתבת מתחזקת דעתי שאתה פוץ ממש בושה לפורום הזה ,שעד שהגעת היה ברמה גבוהה מאד.

החתולית

New member
הלו... תרגיע !

ההשתלחות הזאת בכותב בפורום, היא לא לעניין. מי שהשאיר שקל טיפ, עשה טעות והודה בה, וגם אילו לא הודה בה, אין שום סיבה לקחת את הפורום הזה למקום הנמוך (מתחת למתניים) שאתה לוקח אותו אליו. אם מדברים על רמה גבוהה - אתה רחוק מלהפגין כזו בהודעה שלך.

incognito1980

New member
מגיל לך, ולכולנו.

שים לב לתגובות כאן - כמחצית, אם לא יותר, מן הגולשים חושבים שאתה לא בסדר. תגיד תודה שיצאת בזול...ת"א היא עיר לבבית...תתנצל...וכו'. אז בתכל'ס, בגלל שאנחנו ציבור צרכני מטומטם, מגיע לנו לאכול את כל החרא בו מאכילים אותנו בעלי המסעדות והצוות שלהן. הרי הם בעצם עושים לנו טובה כאשר הם מועילים בטובם לשרת אותנו. נ.ב. למען הסר ספק, אני תמיד משאירה טיפ במסעדות, ואם אין לי - אני אצא ואלך עד הכספומט הקרוב כדי להביא. פעם אחת יצאנו בלי טיפ, נסענו באוטו כדי להביא וחזרנו כדי לתת. עם זאת, אני לא מוכנה לקבל התנהגות כזאת משום מסעדה. טיפ הוא לא חובה, הוא רשות. ללעוג ללקוח קבוע שבדרך כלל משאיר טיפ, חוזר למסעדה ולא עושה בעיות - מעשה נבזי, שפל ומטומטם. לפותח השרשור - נתת להם עוד טיפ? פראייר. תחזור אליהם פעם נוספת? תביא ממתיק מלאכותי להוסיף לרפש בו עוד יאכילו אותך.

ננה f

New member
ולשיר ההלל העצמי הזה לא נותר לי אלא

לומר שלא רק מנהל המשמרת במסעדה היה גס רוח והתנהלותו היתה בוטה. גם את.

incognito1980

New member
יחי ההבדל הקטן

כתיבה בפורום אינה משולה לנתינת שירות. יכול להיות שדבריי בוטים (והם אכן כאלו, הפעם), אך אין דין פולמוס אינטרנטי כדין שיחה פנים אל פנים עם לקוח שממנו מגיעה פרנסתך ובזכותו אתה מניח לחם על השולחן. ד"א, חבל שבחרת להתייחס דווקא לצורת ההתבטאות שלי ולא למהות הדברים. מצד שני, התקפות אישיות זה תמיד יותר נוח.

ננה f

New member
-:)))) לאו דווקא

לדברים העקרוניים התייחסתי כבר למעלה ואין לי , לדעתי, שום צורך לחזור עליהם שוב ושוב.

eitan 5

New member
incognito1980 תגובה מדוייקת כלבבי

חברי הפורום רגילים לשלם מאות שקלים על כלום ועוד אומרים תודה לבעל המסעדה.לא יאמן איך הם "מבינים"את המסעדה.

lavendula

New member
טוב, אז ברור שזה מתחת לכל ביקורת

ומצד שני, זה באמת מעליב לקבל רק שקל טיפ, במיוחד מלקוח קבוע (שמצדו ציפה דווקא להבנה), אבל אני, למקום כזה לא הייתי חוזרת בחיים, וזה בכלל לא משנה אם הלקוח צודק או לא. כף רגלי לא הייתה דורכת שוב במקום שבו מנהל המקום בכבודו ובעצמו השפיל אותי בפומבי בגלל טיפ!

למעלה