תודות לתיכון ת"א!

jt22platinum

New member
תודות לתיכון ת"א!

כעת בסיום הקורס (מרץ/אפריל 2007), ראיתי לנכון לציין לטובה את רשת "תיכון תל-אביב" שהשקיעו בחומרים, במורים ובשעות הלימוד הרבות. בנוסף, עלי להודות למורה התותח שלנו אהרון (מרכז הפסיכומטרי), אשר העביר את הקורס בצורה מעניינת, מקיפה, מעמיקה, מאתגרת. הלימוד היה מהנה ולווה בהומור, חוויות ובדיחות דבר אשר הקל על תחושת העומס. בנוסף הנני מודה למאשה אשר העבירה לנו את התרגול בימי חמישי ודאגה שכל דבר חדש יובן במאה אחוז. ו יש להודות גם אדר, אשר החליפה תאת המורה שלנו לתקופה מצויינת והייתה גם היא מקסימה ומצויינת, נתנה יחס אישי לתלמידים והפגינה ידע רב. הקורס היה בנוי בצורה חכמה: הוא החל בשבועיים של מכינה במתטיקה בנכללה במכיר הקורס. המכינה התחילה מרמה של 0 - ופשוט החזירה אותנו לאדמה (אחרי שלוש שנים של צבא) ומנעה מלהתחיל את הקורס בהרגשה שאנחנו לא מבינים מהם המספרים האלה על הלוח בכלל?. במהלך הקורס עצמו למדנו 3 פעמים בשבוע - פעמיים שיעור ופעם אחד תרגול , אשר חזר על החומר הנלמד ובו נבחנו על מילים ועל החומר הנלמד. התרגול תרם רבות וגרם לחומר לשקוע היטב במוח (תודות למאשה שהעבירה את התרגול בצורה מדהימה). האווירה בסניף מיום בואי לפגישת ההיכרות עד לסיום הקורס הייתה נפלאה. היחס של מנהלי הסניף, הנהלת הסניף והמורים הייתה מקצועית, חברית, משפחתית וחמימה. הייתה תחושה של איכפתיות מצד המורה והרשת וזאת בניגוד לרשתות אחרות להם הלכתי קודם לפגישות היכרות בטרם החלטתי להירשם לתיכון ת"א (אשר אין ברצוני לנקוט בשמם) - אשר בהם הייתה הרגשה של ניכור ושל "להיות עוד תלמיד אחד מיני רבים". כלומר, בתיכון ת"א לא הייתה הרגשה של "מפעל" אלא של מקום קטן ואיכותי וזאת משום שלמדנו בקבוצה קטנה ומצומצת, דבר אשר תרם לאיכות השיעורים. הנני ממליץ לכל אדם שרוצה לעשות פסיכומטרי לבחור ברשת תיכון ת"א - עקב המקצועיות, האיכפתיות, ההשקעה במורים ובחומר הלימוד הרב, המחיר היחסית נוח, העובדה כי בקורס מתבצעות סימולציות רבות ובייחוד הסימולציה באוניברסיטה והמצגת שם, דבר אשר עליו לא שמעתי בשום רשת אחרת. בתודה ובברכת חג פסח שמח וכשר, יוסי

היא גלויה, אבל לא אמינה

אתה לא באמת תלמיד (לפחות כך נשמע) אלא מישהו מטעמם שמקבל כסף על הפרסום

jt22platinum

New member
דווקא כן

הייתי תלמיד מן המניין בתיכון ת"א קורס של המועד הזה מרץ/אפריל ונבחנתי היום בבר אילן הלך דווקא סבבה

אולי די

פירסמת כבר פעם אחת, מספיק. לא ישלמו לך פעמיים אם תעשה קופי פייסט.

אולי תיכון תל אביב הוא באמת מצויין

אבל ככל הנראה לא מלמדים שם לקרוא. מה הקשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שאתה כתבת?

jt22platinum

New member
אולי אינני יודע לקרוא אך

הייתי שופט בתחרות הארצית של הצרפתית - כתבת שהגיהנום אלו הם המבחנים הפסיכומטריים, שד"א אינם קיימים בכלל בצרפת

אויש נו

גם אותי הדריך אהרון (מרכז הפסיכומטרי, בזמן הקורס שלנו הוא קיבל את הריכוז). ואני אישית, אם הייתי אומרת תודה רבה לתיכון תל אביב, הייתי אומרת בכלל תודה למדריכה הדר! אהרון היה המדריך שלנו, הדר הייתה המתרגלת, והרבה פעמים בזכות התירגולים הנוספים האלו הדברים הובנו לעומק. ברבות הזמן ולקראת סיום הקורס לאהרון הייתה תקופה לחוצה והוא לא היה במיטבו, מה שגרם לו להוציא מבין שפתיו את ההודעה ש"את בחיים לא תעברי את ה-600 בפסיכומטרי הראשון שלך,ובמיוחד לא הזה". הדר המדריכה מצידה, נתנה לי את כל התמיכה כולל החיבוק והיחס הלא-רישמי והלא מעונב, אמרה לי להשקיע את כל הכוח בפסיכומטרי הנוכחי (מועד פברואר) במקום לחשוב על הבא. ולראיה, קיבלתי 632 בפסיכומטרי, אחרי כשכבר כמעט הפסקתי ללמוד, תודות לעצה ה"נחמדה" של מר אהרון, שמאוד פגעה בביטחון העצמי שלי לקראת הבחינה ובכלל ברצון ללמוד. רשת תיכון ת"א בכלליות היא רשת קטנה ומקסימה, היחס בה אישי והמחיר באמת היה טוב יחסית. אבל אני אישית- הייתי ממליצה ללכת ללמוד אצל הדר!

די.. נו עזבי אותך שטויות

אני למדתי את שמוליק, בהתחלה היה לנו די קשה להתרגל אליו, הוא ציפה ממנו כל כך הרבה שלא חשבנו שנצליח לעמוד בזה. הוא תמיד אמר practice makes prefect זאת הייתה סיסמת הקורס שלנו. אחרי קצת זמן התרגלנו אליו ובאמת התחלנו לאהוב אותו, הוא סחף את כל הכיתה כיתה לכיוון ה700 ובנוסף גרם להוואי מצויין בכיתה. הממוצע הכיתתי שלנו במועד ינואר עמד על 693, באמת הצלחה מסחררת ואני חייב להם את הכל. ואני אפילו עדיין בקשר עם שמוליק באמת היה שווה כל אגורה. חיים

SHARON 103

New member
מתקפת המשובטים ../images/Emo22.gif

כל "תלמידי" תיכון תל אביב פתאום נזכרו בפורום שלנו? חאלס.....

מה גורם לך לחשוב שלמדתי בתיכון

תל אביב? סתאמ חשתי צורך להצטרף אליהם

רק לשם השוואה

הממוצע הכיתתי שלנו עמד על 652. הייתה אווירה מצוינת, למעט כמה נפילות של אותו מדריך...

אז? גם לנו היה

גם לנו היה ממוצע 650 ולא היו נפילות של מדריך, ואני לא באה ועושה פרסומת
אם ישאלו אותי, אני אמליץ. ואם אתה רוצה להודות למכון שלך, תודה למכון! למה לכתוב את זה בפורום?

jt22platinum

New member
תגובה

אהרון אולי בעל דרישות גבוהות אבל מרגישים ורואים שהוא מקצוען. הדר באמת הייתה מקסימה.

ועוד תגובה

אהרון בעל דרישות גבוהות וטוב שכך! העניין שבאיזשהו שלב בקורס שלנו הוא פתאום התחיל לשאוף לבינוניות לא מוסברת.. על אף שהציון הסופי של הקורס (על סמך סימולציה אחרונה) היה אחד הגבוהים שהיו לטענתו בקורסים שהוא לימד. והדר- פשוט אין עליה. היא לימדה את הקורס אחרינו (סניף מודיעין) והם מרוצים עד הגג.

jt22platinum

New member
תגובה נוספת

הדר באמת מדהימה ורואים שחשוב לה שתצליח. הקורס שלי דווקא מאד מרוצים מאהרון.

באמת מזל שהצטרפת לפורום

זה לא רציני ששני המשתמשים שנתנו "המלצות" הצטרפו בחודש מרץ ונתנו רק הודעות כאלה של פרסומת (סתכלו פרטים אישיים)

למעלה