וואיי! ../images/Emo13.gif
באמת הוא גם הראה לך? את גם מנחה? חחחחח *מאושרת* אני מתפוצצת מאושר עכשיו- ואני בערך לא יודעת למה...כי זה כנראה מגניב כזה *עולם קטן* כאילו. ואם את מנחה, אז את מנחה בראשון..או שפשוט המנחים מערים אחרות נפגשים ביחד... כן הוא אמר לי שאמרתם שזה יפה ושכדאי לי להמשיך ובלה בלה... כן- אני רוצה להמשיך ובמפגש הקודם הוא הביא לנו דף עם החלום האישי שלנו והחלום האישי שלי הוא להוציא ספר שירה ויש לזה מטרה מסויימת, שארחיב עליה אם מישהו יבקש, בקיצור, אז כדיי להגשים את החלום אני צריכה לעשות שלבים מסוימים וחלק מהשלבים זה לפרסם כמה שיותר. אז תודה רבה על כול התגובות- ד"א ביקשו מאיתנו לכתוב שיר בכ"ב (בכיופי בית-קיצור שלי!) ואם את יודעת-ביקשו לכתוב למישהו (חי או מת) ולספר לו על שינוי שלנו, וצריך להקריא את זה, אז סתם אני יראה לכם את השיר: רק מילה: פתאום, השתנה מזג האוויר ונעשה יותר קריר... הרוחות התגברו והייתה סערה מאז שעזבת מאז אותה דקה... מאז שאמרת "שלום" וחייכת בלית ברירה. הרוחות התגברו בתוך ליבם של האנשים עצבות שטפה אותם מבחוץ ומבפנים... אני קצת גדלתי לא פיספסת הרבה... אני קצת למדתי, איך לחיות את החיים בלי שאת תיהיה שותפה בעיניינים. אני עדיין לא למדתי לגמרי עדיין לא השלמתי עם הכול... ואותה סערה, שעשתה לי 'חור' בלב לא מילאה לי אותו בחזרה. החור בליבי קיים עדיין הוא קצת גדל, ובנתיים הצלחתי קצת לדחוק כמה שיכולתי ומה שלא הצלחתי, החור לקח והגלל זה הוא גדל כול כך.. אז זהו, רק רציתי לספר לך מילה, או שתיים לא אפריע לך יותר תשני בנתיים... ורק לפעמים, כשאצטרך מאוד שתשמעי ממני, מילה לפחות אספר לך, מה חדש איתי כדיי שתמיד חלק מחיי תיהיי... אשחמ לקבל תגובות~לא אשנה את השיר מהתגובות כי אני רוצה שבמפגש זה יבוא ניטרלי- ולא ממנחי/תלמידי מיכא"ל