תודה

תודה

תודה! שבת שלום גם לכם! יש פה גם מנחי מיכא"ל? ולמה אני שואלת כי המנחה שלי רפאל הוא הראה את השירים שנתתי לו למנחים אחרים בפרוייקט אז מעניין אותי אם יש פה מנחים שמכירם אותו אמממ אשמח להראות לכם את השירים שלי- כי בסה"כ אני מתכוונת לפרסם אותם- חחחחח שזה לא יהפך לפוום שירה.....חחחחח טוב ביי ביי בנתיים

adi23e

New member
אז את חן המשוררת:))

רפאל הראה לנו את חלק מהשירים שכתבת, קיבלת ביקורות מקסימות! את כותבת פשוט מדהים!! רואים שאת כותבת מהלב. תפרסמי גם פה חופשי חופשי.. בשמחה נקרא עוד ממה שכתבת.

וואיי! ../images/Emo13.gif

באמת הוא גם הראה לך? את גם מנחה? חחחחח *מאושרת* אני מתפוצצת מאושר עכשיו- ואני בערך לא יודעת למה...כי זה כנראה מגניב כזה *עולם קטן* כאילו. ואם את מנחה, אז את מנחה בראשון..או שפשוט המנחים מערים אחרות נפגשים ביחד... כן הוא אמר לי שאמרתם שזה יפה ושכדאי לי להמשיך ובלה בלה... כן- אני רוצה להמשיך ובמפגש הקודם הוא הביא לנו דף עם החלום האישי שלנו והחלום האישי שלי הוא להוציא ספר שירה ויש לזה מטרה מסויימת, שארחיב עליה אם מישהו יבקש, בקיצור, אז כדיי להגשים את החלום אני צריכה לעשות שלבים מסוימים וחלק מהשלבים זה לפרסם כמה שיותר. אז תודה רבה על כול התגובות- ד"א ביקשו מאיתנו לכתוב שיר בכ"ב (בכיופי בית-קיצור שלי!) ואם את יודעת-ביקשו לכתוב למישהו (חי או מת) ולספר לו על שינוי שלנו, וצריך להקריא את זה, אז סתם אני יראה לכם את השיר: רק מילה: פתאום, השתנה מזג האוויר ונעשה יותר קריר... הרוחות התגברו והייתה סערה מאז שעזבת מאז אותה דקה... מאז שאמרת "שלום" וחייכת בלית ברירה. הרוחות התגברו בתוך ליבם של האנשים עצבות שטפה אותם מבחוץ ומבפנים... אני קצת גדלתי לא פיספסת הרבה... אני קצת למדתי, איך לחיות את החיים בלי שאת תיהיה שותפה בעיניינים. אני עדיין לא למדתי לגמרי עדיין לא השלמתי עם הכול... ואותה סערה, שעשתה לי 'חור' בלב לא מילאה לי אותו בחזרה. החור בליבי קיים עדיין הוא קצת גדל, ובנתיים הצלחתי קצת לדחוק כמה שיכולתי ומה שלא הצלחתי, החור לקח והגלל זה הוא גדל כול כך.. אז זהו, רק רציתי לספר לך מילה, או שתיים לא אפריע לך יותר תשני בנתיים... ורק לפעמים, כשאצטרך מאוד שתשמעי ממני, מילה לפחות אספר לך, מה חדש איתי כדיי שתמיד חלק מחיי תיהיי... אשחמ לקבל תגובות~לא אשנה את השיר מהתגובות כי אני רוצה שבמפגש זה יבוא ניטרלי- ולא ממנחי/תלמידי מיכא"ל

12111 מיכל

New member
קודם כול ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif...

ומה שכתבת מאוד מקסים אהבתי את זה

אם יש בפורום מנחי מיכא"ל?

אני אישית רואה בכל אחד מקוראי הפורום ומהכותבים בו מנחה מיכא"ל. ממש ככה! ולדעתי, את ממש אמורה להיות גאה בעצמך!! המנחה שלך משוויץ ליד מנחים אחרים עם השירים שלך!!!

באמת?

חחח כן הוא ממש נחמד, ואני גאה!!! אני גם משוויצה שיש לי מנחה כזה... אם אתה רואה בי מנחת מיכא"ל אז כנראה הקטע הוא שכול אחד מעביר משהו כמו "תעביר את זה הלאה" ואיך "אתם" יודעים- מה אתם גם איתו כאילו? אני ממש לא מבינה מה הולך..

adi23e

New member
חן -

מסתובבים לעיתים בפורום מנחים לרוב הם לא כותבים, לא כולנו מאותו איזור, אבל אנחנו מתראים מידי פעם ודואגים לשמור על קשר. בקשר למה שמייק (חיוך של ניצחון) אמר: לדעתי הוא התכוון שכל מי שעבר תהליך של מיכא"ל יכול להיות מנחה, ובכלל לדעתי כל מי שמאמין במה שמלמדים בפרויקט יכול להיות מנחה. הרי כל אחד יכול הכל לא? ניתן היה פשוט להבין ממה שכתבת שרפאל גאה בך נורא, ולפי זה מייק התייחס. (ככה אני מבינה את זה, אני מניחה שתוכלי לקבל תשובה ברורה יותר כשהוא יחזור מהצבא).

עדי :)

כשאמרת "לא כולנו מאותו איזור, אבל אנחנו מתראים מידי פעם ודואגים לשמור על קשר. " "כולנו" - זה מנחים- זה תלמידים זה משהו? סליחה על הסקרנות- לפעמים לא נעים לי מרפאל בגלל שאני שואלת שאלות והוא עונה " מצטער, אני לא יכול לגלות לך" וזה לא נעים- אבל אני סקרנית. בעיקרון, כול אחד יכול, אבל...יש דרישות מסויימות שאם לא אעמוד בהם לא אהיה מנחה בחיים- אני יודעת שאם ארצה פעם ובלה בלה אז אוכל לשפר את עצמי כדיי לעמוד בדרישות...אבל לא יודעת, זה בנתיים לא חשוב לי להיות מנחה... כן- אני מבינה ממנו שהוא גאה בי- הוא גם אומר לי דברים וזה, אז מזה אני מבינה. אני מתארת לעצמי למה הם לא כותבים כי מנחי מיכא"ל הם קצת סודיים כאלה- זה בסדר אבל מוזר..

ללללל

חחח אני דיברתי עכשיו עם רפאל והוא אמר שהוא לא אמר לי את כול התגובות שקיבלתי- מעניין למה...אווווווו מסתורי וזהו, אני אשאל אותו למה..מעניין והוא שמח וסיפרתי לו על הפורום- הוא אמר שהוא מכיר אבל הוא שאל אותי אם זה פורום של תלמידים או מנחים ולא ידעתי מה לענות לו :|

adi23e

New member
תגידי לו שזה פורום מיכא"ל

על כל מה שקשור בזה, מנחים, תלמידים בהווה של מיכא"ל, בוגרים ועוד, ותמסרי לו ד"ש ממני גם..
לא יצא לי לדבר איתו המון זמן..

לעדי

כן אני הזכרתי את שמך והוא אמר כזה "אההה עדי" בכזה נימה שהוא מכיר אותך אני אמרתי לו בערך- אני חושבת שהוא הבין... אמסור ד"ש!!!- מחר זה המפגש אז אני מקווה שלא אשכח

למעלה