תודה!

תודה!

לכל הבנות. תודה על ההתייחסות. התחלתי להתעמל אירובי והכל בורח החוצה (גם ככה זה לא תענוג גדול...). אם אני אמצא חזייה טובה זה יהיה שיפור ניכר. אשמח לדעת איפה נמצאת "אמריקה הקטנה"? תודה.

מזכיר לי את שיעורי ספורט בביצפר

שמה לא בדיוק התחשבו במימדים השופעים של חלק מבנות השכבה (אני אני) ואחד מענפי המשחקים שהם חיבבו ללמד אותנו היה כדורעף. -הודעה שאת הבעייתיות שלהיבינו רק כאלה שמתחזקות DD ומעלה. ועם השאר הסליחה- מצטרפת לשאלה. איפה האמריקה הקטנה הזו, נראה לה מה זה ישראלית גדולה.

RotemDan

New member
אין קשר לגודל החזיה,

כל בחורה שמשחקת כדור עף ושיש לה סוג של ציצים הכל מתעופף לה באוויר :) בגלל זה התמחיתי בלתת פתיחות ממש טובות - לא הייתי צריכה לקפוץ במשחק חוץ מבזמן מכת הפתיחה :)

tully

New member
פתאום ראיתי שהקישורים לא מופיעים

בהודעה שלי חזייה אחת לציצים גדולים. שהמראה לא יטעה- היא עשוייה שתי שכבות של חומר מאסיבי ביותר שגם דוחה זיעה ומרחיק אותה מהגוף. נסגרת בקרסים מאחורה כמו חזייה רגילה. חזייה שנייה - כמו שיש לי. יותר גוזייה מאשר חזייה- לא ניתן לכוון כתפיות ומומלץ רק לגמישות כי היא לא נפתחת. גם היא משתי שכבות מאותו חומר

tully

New member
ושוב זה לא מופיעה!!!

אז רק הכתובת חזייה אחת http://niketown.nike.com/pdp.jhtml?style=223977&categoryID=52731 וחזייה שנייה http://niketown.nike.com/pdp.jhtml?style=223967&categoryID=52731

DREAM111

New member
טוב אני מנסה לאתר את אמריקה הקטנה

מקווה מחר שתהיינה לי תשובות בנושא.

tully

New member
אבל כתבתי בשירשור למטה

אלנבי 57 - בין ברנר לבלפור

DREAM111

New member
אה אוקיי עכשיו ראיתי גם בשרשור

הקודם וגם בזה שציינת את הכתובת. ועכשיו שראיתי נזכרתי שגם אני הייתי קונה אצלו פעם כשעבדתי בברנר הייתי מבזבזת אצלו הרבה כסף על תחתונים.

אז זהו. שהבעיה היא לא עם הקפיצות

בעצם לא הבעיה העיקרית. הבעיה היא בסגירת הידיים לתנוחת המכה. בואי נעזוב את זה כאן?
(גמאני במכת פתיחה. זו המכה היחידה שכל אחת מהידיים עובדת בנפרד
)

יועץ1

New member
לכל מהעוניינות

הייתי אתמול בחנות ולא מצאתי חזיות ספורט (זה רק מדגיש את מה שאמרתי לגבי זה שאין להם תמיד הכל) אבל במקום זה קניתי תחתוני מיקרופייבר עבים ב-5 ש"ח ועוד חולצה של נייק לספורט שמרחיקה את הזיעה. טבילת האש הייתה מוצלחת. אני שם די הרבה, כשיגיעו חזיות ספורט, אני אספר.

למעלה