יש לי אותו מוקלט ../images/Emo9.gif
פרק מדהים! הפרק נפתח כשג'ואי ודוסון בדיוק מסיימים לראות אי.טי. אחרי דיסקוסים קלים על הסרט (למה הוא לא קיבל אוסקר וכו') הם עוברים לדון בשאלה: האם זה נכון להמשיך לישון יחד באותה מיטה גם בגיל 15? לבסוף אחרי הרבה היסוסים הם מחליטים לישון ביחד , יש את שיר הפתיחה (המדהים) והפרק מתחיל. ג'ואי, פייסי ודוסון מצלמים סרט אימה. ג'ואי היא הקורבן ופייסי הוא המפלצת האכזרית...פחחח בכל אופן, בזמן הצילומים עוצרת מונית ליד המקום וג'ן יוצאת מתוכה. החבר'ה עושים איתה היכרות, ופייסי ודוסון מזילים ריר
("היי אני ג'ן, באתי מניו-יורק כדי לעזור לסבתא שלי לטפל בסבא החולה שלי, בלה בלה בלה...") אחר כך פייסי ודוסון נמצאים בחנות הוידיאו, ופייסי שוב מזיל ריר כשבחורה בשם תמרה נכנסת לחנות. פייסי מתחיל איתה ודוסון אומר לו שהיא יכולה להיות אמא שלו... עוד סצינה - דוסון וג'ואי צופים בטלויזיה, באמא של דוסון מגישה את החדשות יחד עם המגיש השותף שלה - בוב. דוסון שואל את ג'ואי אם היא חושבת שאמא שלו שוכבת עם המגיש, והיא אומרת לו שאין סיכוי שאמא שלו תבגוד באבא שלו. למחרת - היום הראשון בלימודים, ג'ן מנסה להתיידד עם ג'ואי, שיש לה אחות בהריון מחוץ לנישואין באותה תקופה, אבל ג'ואי לא ממש סובלת את ג'ן. בנוסף - פייסי מגלה להפתעתו שאותה תמרה היא בעצם המורה החדשה שלו לאנגלית, והיא מעדיפה שיקראו לה מיס ג'ייקובס
כשפייסי שומע שתמרה הולכת הערב לסרט עם ידיד, פייסי מארגן את ג'ואי, דוסון וג'ן כדי שיצאו איתו בערב לאותו סרט. בסרט ג'ואי שוב עוקצת את ג'ן, דוסון מנסה להתחיל עם ג'ן , ופייסי מנסה להתחיל עם תמרה, אבל בטעות שופך על מישהו ליד את הפופקורן ומקבל ממנו אגרוף. בינתיים, דוסון מנסה להחזיק לג'ן את היד בזמן הסרט וג'ואי מפריעה להם. דוסון וג'ואי רבים. תמרה מוצאת את פייסי חבול , הוא שוב מדבר איתה ולא מבין למה הם לא יכולים להיות ביחד, בסוף הם מתנשקים. תמרה מפסיקה את הנשיקה באמצע, מזועזעת מעצמה, ובורחת מהמקום... דוסון מגיע לחדר שלו , מוצא שם את ג'ואי , הם משלימים וג'ואי לא מבינה למה היא קינאה בג'ן. הם מתחילים שוב בשיחה שאולי בעקבות זה שהם מתבגרים הידידות שלהם תיהרס, כי הם כבר לא יכולים לדבר על הכל. דוסון אומר לג'ואי שזה לא נכון ושהם כן יכולים לדבר על הכל, אז היא שואלת אותו כמה פעמים בשבוע הוא מאונן..חח כשהוא לא עונה לה, היא הולכת בפוזה של "אמרתי לך", יוצאת מהחדר של דוסון כמעט בוכה, עולה על הסירה מתחילה לשוט, ואז דוסון מוציא ת'ראש מהחלון וצועק לה: "בדרך כלל בבוקר, כשאני צופה בתוכנית של _____! (שכחתי ת'שם שלה...)" ג'ואי חושבת כמה שניות ואז היא מבינה ומתחילה לצחוק, היא ממשיכה לשוט ופתאום רואה על היבשה את אמא של דוסון יוצאת מהמכונית של בוב המגיש ומתנשקת איתו... (כך הפרק נגמר)