תודה

תודה

היי לכם תודה לכולם
....קיבלתי יותר מידי מידע על כל אחד מכם וקצת קשה לי להכנס את הכל לראש אז תקלו עליי
................ טוב אז אני כרמל אני רוכבת בעין המפרץ על...אלמוג
טאורה
ודיזל לפעמים..אני רוכבת שלוש שנים ושנה הבאה אני הולכת להתחרות 80 ואל תיבהלו למרות שדורון אומרת אני לא עד כדי כך טובה............. אני בכיתה ח'(29.1.89) בבית ספר אופק(ערוובלים אימפריה)
וזהו............... ואני מתה על האיקונים אז סורי שכל ההודעה מלאה בהם יקח לי זמן להתגבר על ההתלהבות......!

טוי בוי

New member
היי *שלי* *../images/Emo60.gif* *שלי*

אני אלה רוכבת 6 שנים אינגליש קפיצות בעיקר דרסאג'... בחוות רשפון ג'וקי קלאב תהני פה!! דרך אגב זה שלי לא לגנוב ת'איקון הזה הוא שלי!!!

שלום כרמל! ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

שלום
, ברוכה הבאה!
אכן,
האיקונים חמודים!
אני פיצי
רוכבת כבר שנתיים בחוות אמיר בירושלים, מתחילה לקפוץ+להתחרות (בקרוב אמן) חחח
. בת 12.
ברוכה הבאה!

../images/Emo23.gif

היי פיצי.............. רציתי לשאול אותך......מי הסוס הזה בתמונה? איזה סוג הוא? את רוכבת עליו? (הוא ממש יפה)

TauraMan

New member
איזו מותק !../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

והיא כן טובה..

ORIKA

New member
כרמל...בוקר טוב../images/Emo163.gif

אז ככה... דבר ראשון- ברוך הבא דבר שני-דורון בדיוק סיפרה לי שרכבת היום מדהים על טאורהMAN אז כל הכבוד דבר שלישי- בחיים אבל בחיים אל תשימי את האייקון הזה
בצמוד לשם של טאורה-אחרי הכל הוא הגבר.(זאוס זה כבר משהו אחר) ודבר אחרון- שיהיה לך יום טוב ומהנה מלא הרפתקאות

niko girl

New member
היייייייי כרמל!!!!!

אני צאלה
אני בת 12 וחצי
ואני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן
בחוות איתן!

Shai Felton

New member
ברוכה הבאה../images/Emo170.gif

אני שי בת 15... רוכבת אינגליש במשמר העמק... מתחרה 80-70

שלום

היי אני רעות בת 14 רוכבת דרסז' שנתיים.. לא מתחרה(אבל שנה הבאה כן!) יש לי סוסה בשם ביוטי אני רוכבת בחוות אביב ואצל דניאלה גרוס.

ldghglj

New member
היי!

היי כרמל! אני שרי אבל בת 15 מרעננה אני רוכבת שנה לא הרבה זמן אני לא מתחרה רוכבת דרסאז עכשיו התחלתי קפיצות על סוס לנדרובר:) תהני :) ביי ביי הנה בשבילך-

הי כרמל!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה
קוראים לי סתיו! אני בת 14 וחצי ואני רוכבת כבר 3 שנים אינגליש! אני קופצת ומתחרה 70-80 יש לי סוסה שקוראים לה מיסי והתחלתי להתחרות איתה לפני שתי תחרויות! מקווה שתשתלבי בפורום ושתהני!!! בתמונה (
) אני והסוסה שלי בתחרות הראשונה!

ברוכה הבאה כרמלל!!! קוראים...

לי דרור.. ואני רוכבת בחוות הפארק ברמת גן עוד 3-4 חודשים 6 שנים!!! יש לי סוס מקסים בשם אפולו.. הנה תמונהה
אני מתחרה איתו בקפיצות 90 ס"מ... ושנה הבאה מטר.. תהניי ותשתלבי לך...

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo95.gifכרמלי...

דורון הכירה ביננו באייסיקיו, אני לא זוכרת איך קראו לי אז, לך קראו flower girl' לא? טוב ברוכה הבאה, אני אבישג, בת 12 רוכבת בעמק זוהר שנתיים קפיצות ודראסז'

למעלה