תודה!

תודה!

שמחתי לקרוא מה שכתבתם - אני מניחה שלא קל לברך כל אחד חדש אבל גם לא ציפיתי שההודעה הראשונה שלי תעבור בשתיקה רועמת. תודה צוש (מה השם אומר?), שני ומורן על ההתייחסות - אני שמחה להכיר אתכם. רק דבר אחד קטן - אם אין פה כמעט סטודנטים - מה הרעיון בעצם? או שעדיין לא פגשתי מספיק חברים בפורום ובעצם הרוב סטודנטים? לא שאני חלילה מעבירה ביקורת אבל רק סטודנטים יודעים מה עובר על סטודנטים (או מי שהיה סטודנט לא מזמן). מאחלת לכולם המשך חג שמח, שבוע טוב ורק דבש באדולינה

צוש

New member
איזה יופי

שמח שחזרת אלינו... אם נפגש אי פעם בצ`אט אני אשכנע אותך שאין שום משמעות לשם שלי (לפחות אף אחד לא זוכר שהיתה פעם משמעות), אבל זה ממש לא משנה. זה לא מדוייק שאין פה סטודנטים, חכי ותראי. אני מניח שאם תכתבי משהו משל עצמך (ותחכי בסבלנות הפעם) אז תבואנה התגובות להן ציפית. אני מצאתי בצ`אט של תפוז המון חברים חדשים, ומאחל גם לך רק טוב והצלחה. אז חג שמח, שבוע טוב ולא רק דבש - גם סוכר !!! צוש

שוב תודה

אני מניחה שאתה צודק - אין לי ספק שאפשר להכיר יופי של אנשים. האמת היא שאני בעסק רק מלפני כמה זמן כשגיליתי את נפלאות מחשבי האוניברסיטה - אפשר לגלוש תמיד ובחינם... אני לאחרונה מנהלת הרבה חיים וירטואליים (אולי יותר מדי?) והלטתי לבדוק מה העניינים פה. שוב- חג שמח ובשילי רק דבש,תודה! באדולינה

דבר נוסף

יש catch קטן במחשבי האוניברסיטה - המקלדות גרועות...(הסבר להשמטת האותיות בהודעה הקודמת).

בדוייה

New member
הרעיון הוא

אז מה אם אין סטודנטים? אנחנו בני אדם! כן, תתפלאי אנחנו בני אדם ולמעשה די טובים כמו שני אולי אנחנו קרובי משפחה איתה אבל רק תדעי לך שאנחנו אחלה אנשים!!!!! ואז מה אם אנחנו לא סטודנטים? אז זה אומר שאנחנו לא יכולים לענין אותך? כאילו, אולי יש פה כמה שסטודנטים אבל תגידי עכשיו ונדע לא לנסות להתיידד איתך, לתת לך עצה טובה, מילה נשיקה חיבוק סתם נסחפתי... באדולינה שלי, אני מקווה שלא לקחת ברצינות... מה שאני מנסה לומר זה שנשמח לענין אותך למרות שאנחנו לא סטודנטים... לפחות חלק מאיתנו. אה ו-יש לנו שם די דומה אני לפחות נכנסת ככה לפעמים לצ`אט ``בדולינה`` אז אנחנו חייבות להסתדר. אולי בעצם את איזה מתחזה שלי???? חחחחחח סתם.... צוחקת נשמה. ביי ונעים להכיר בדויה

למעלה